![]() |
florin piersic-bocitoarea fara simbrie
Dupa sergiu nicolaescu(nu mai vreau sa scriu despre el , m-am saturat!),piersic senior e cel mai anost cadavru ambulant de la noi.In vesnicul sacou negru de lautar, cu vesnicul fular alb la gat(parca si dan iosif a renuntat la el),si cu batista rosie(!!!), pomanagiu al tuturor posturilor tv(cine l-ar mai distribui in film???-sau daca da, eu l-as vedea in rolul unui pedofil in cel mai bun caz),e oricand gata sa planga si sa mai croseteze o amintire induiosatoare de la multele sale filmari.Cred ca s-a observat ca pupincurismul da roade, omul a fost decorat cu Steaua Romaniei IN GRAD DE MARE CAVALER pentru merite deosebite si pentru contributia adusa culturii romanesti(decoratie data de nea' Nelu).In plus a primit ca "bonux" o emisiune pe tvr 2 care cred ca a spart bariera sunetului in materie de audienta.Oricum trebuie sa stai bine cu pateul ca s-o urmaresti.
|
adaugire!
Era sa uit, la monoloage l-a depasit si pe calinescu!And moore, get a new wig or change the hair dye!!! :D :D :D
|
He he
He he, i-a zis cineva ca el e un fel de Alain Delon al Romaniei si chiar a pus botu' omul! N-a fost niciodata un actor prea grozav, in filme cand il vedeai, in loc sa-si joace rolul cu nonsalanta si convingere adopta o postura de parca striga la noi "uite ce grozav sunt , uite ce bine arat".
|
.prostii.
Piersic e singuru' simpatic din "vechea garda" -daca simpatic poate fi o calitate actoriceasca.ia' voi poote ar trebui sa nu va urcati cu poola pe pereti doar asa,ca sa fie ceva zis. |
piersic tatal mi se pare un compot inacrit - o gura sparta colorata, cam primitiva, trei slogane si un banc cu chilotei cu aripi... o cadana respingatoare... excelenta "descrierea" pe care i-o face nume. nu suport sa-l vad si sa-l aud pe Piersic. un lingusitor - a lins din mana insangerata a lui Ilici...
|
Prostii??? Raptor vezi sa nu te trezesti dimineata la 4, sa te duci la gara de nord, sa-ti cumperi bilet la clasa a -III-a, sa te ia somnul pe peron si sa pierzi trenul :sick: Get it? sau poate nu.....Cat despre piersic sr. iti urez vizionare placuta "privitorule" si mult colebil!!!
|
adaugire
In urma cu ceva timp, o alta cacareaza a Romaniei (adrian paunescu), avea o emisiune la tele 7 abc .Intr-o seara ,ii are ca invitati pe dem radulescu si piersic. Nu styu cum se face ca la nici 2 zile moare radulescu. Plangaii se reintilnesc in acelasi platou bashit si se pun pe plans-pacat de omul ala care nici nu se racise bine. Din regie, bardul de la barca da indicatii .Se aude o melodie patetico- penibila , a la bocet surd. Piersic recita ceva in memoriam. In momentul culminant cand si operatorii plang, ii suna mobilul lui piersic. NO COMMENT.
|
toata simpatia mea, mai nume (n-ai gasit si tu un nume mai potrivit?). imi plac judecatile tale socio-politice & morale. paunescu este un porc (chiar el a spus-o), iar florinel senior este un porculet.
raptor m-a surprins si pe mine de multe ori - are accente peremiste sau proletare. probabil ca e influentat de mediu. cred ca mai poate fi salvat, saracul :D |
Este peste puterile mele de a intelege cum niste indivizi ,culti si care au ceva de spus pe aici, se excita, unii kiar si termina; la niste personaje(sergiu; piersic etc) si la niste ''filme'' de tot cacatul. Dupa piersic am sa propun un alt subiect(deja o fac)- geo saizescu, ''second worst movie director in Romania''. Am observat cat de trecut cu vederea este acest nul , si cata importantza i se da pe la festivale-kiar la atf. Apropos de saizescu , se pregateste ceva MINUNAT: "PACALA SE INTOARCE!!!". In rolul principal insipidul ala din serialul de mare succes "in familie" :w00t: Multumesc pt. vb. de bine.
|
.hereberete,tonu' tau provoaca la cearta.dar poate o sa ma multumesc sa-ti urez doar 'la multe pule-n gura de-acu'nainte' si cam atit.
.nu,n-am prins faza cu gara de nord da daca tu crezi ca asa o fi... .inca odata,mie mi-e simpatic peersic senor si merita ceva mai mult decit gainatu' in care va balaciti voi p-acilea. |
Re: florin piersic-bocitoarea fara simbrie
Originally Posted by nume:
oricum asta nu inseamna decit fie loc de veci la cimitirul bellu, fie trei salve de tun la inmormintare de care, logic, nu are cum sa se bucure. |
Va rog sa terminati cu insultele.
Am sters ultimele mesaje! |
poate il stergi si pe al lui raptor
|
Originally Posted by raptor:
eu chiar te indemn - deschis, fara stelute - sa mananci cat mai multe prune in acest sezon. sunt energizante si alimenteaza creierul, atunci cand acesta exista... s-ar putea sa-ti fie rusine - pentru slabiciunea comisa aici - atunci cand ne vom intalni... amin pt o perioada. |
Replica ta raptor e demna de MIRC !
|
Acum revenind la topic; de acord cu tine ambra blu, banuiam si eu asta; dar atata s- a fatzait cu medalia aia si cu diploma de mare cavaler.........peste tot; la toate emisiunile piersic era cu ele dupa el ; glumeam cu cineva, bai cand o sa scoata asta medalia? n-a scos-o inca? si nu trecea mult timp si omul mai bocea un pic etalandu-si onorurile si laudand la nea' nelu. Asta e piersic, harap-alb, sau omul care prin anii 60 a dansat cu jeanne moreau la cannes.
|
Pe mine ma scirbeste inca de acum vreo 7,8 ani- mi-au ajuns bocetele gretos-teatrale. Altu' din "cinematografia romaneasca" ( :sick: ) ce nu intelege ca i s-a uscat...
|
Originally Posted by nume:
si, vorba lui k's, daca ti s-a uscat si mai are nitel pina sa cada si nu mai ai umori, incearca, frate, sa ai macar umor. |
.fuck'a'se voia voasta.
|
majoritatea decide, kiar daca nu-ti convine.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:00. |