Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Ce fel de votant esti in 2012
Uslas 8 25.00%
Pedeu 5 15.63%
Domnu' Dan 2 6.25%
Altceva, oricum nu prea stiu cum merge treaba 7 21.88%
Iresponsabil, apolitic, vreau "sa mi se dea" 10 31.25%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18 Jul 2012, 14:19   #361
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Twinsen:
DNA si ANI sunt deja simboluri ale luptei contra coruptiei.
ei, de-aici pleaca toata mizeria. imi plac expresiile literare.asta cu simbolistica celor doua institutii ma face sa rad.
Te face sa razi ca macar o parte din cei care te furau din buzunar sunt acum dupa gratii?
ma face sa rad naivitatea ta. desi, nu cred ca esti naiv, ci doar ai creierul spalat. sau, poate, o dorinta acerba de a-ti sustine punctul de vedere cu argumente-sablon.
cultul personalitatii este nociv, T. cine poate stii mai bine chestia asta decat mine si tine, daca si acum ne mai aducem aminte de diminetile cand asteptam in frig sticla de lapte?
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 14:29   #362
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Originally Posted by rvn:
ma face sa rad naivitatea ta. desi, nu cred ca esti naiv, ci doar ai creierul spalat. sau, poate, o dorinta acerba de a-ti sustine punctul de vedere cu argumente-sablon.
Ok, fapte concrete. Spune-mi tu ce oameni din conducere au fost arestati pentru coruptie in timpul guvernarii PSD. Iar eu iti spun ce oameni a arestat DNA-ul doar intr-un singur an, 2011 (sursa: http://www.pna.ro/faces/bilant_activitate.xhtml?id=21)

6 demnitari (1 deputat, 1 ministru care e deputat, 1 secretar general în Ministerul Sănătății, 1 subprefect, 1 președinte al A.N.O.F.M.[7] cu rang de secretar de stat, 1 vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, cu rang de subsecretar de stat), 1 președinte și 1 vicepreședinte de Consiliu județean, 1 consilier județean, 5 magistrați (2 judecători și 3 procurori, din care 2 prim-procurori), 27 avocați, 231 polițiști, 63 lucrători vamali și 1 director al Direcției de Accize și Operațiuni Vamale, 11 comisari de Gardă Financiară (3 comisari șefi), 2 directori și 4 inspectori (1 inspector șef) D.G.F.P., 1 consilier A.N.A.F., 5 funcționari A.P.I.A.[8], 1 inspector șef I.T.M., 3 comisari Protecția Consumatorului (1 comisar șef), 29 primari, 6 viceprimari, 2 consilieri locali, 4 secretari de primărie, 1 președinte al Agenției Naționale a Medicamentului, 1 președinte de sindicat, 1 rector, 1 prodecan, 4 generali (3 generali de brigadă), 38 directori din alte instituții publice (1 de la Autoritatea Rutieră Română, 1 de la Agenția Domeniilor Statului, 4 de la Direcția de Sănătate Publică, 2 de la Direcția Sanitar Veterinară, 1 de la Autoritatea Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, 1 de la Agenția pentru Protecția Mediului, 1 de la A.P.I.A., 1 de la A.N.O.F.M., 2 de la Fondul Proprietatea, 1 de la Centrul Național de Formare Profesională, 1 de la I.S.C.I.R[9]., 2 de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, 1 de la Institutul Național de Pneumologie, 2 de la Universitatea de Medicină și Farmacie, 1 de la Colegiul Tehnic, 12 directori din cadrul unor ministere) și 8 directori de companii/societăți naționale (1 de la CN CFR, 1 de la CN Administrația Porturilor Maritime, 1 de la Termoelectrica, 4 de la Aeroportul Băneasa), 1 președinte și 1 vicepreședinte al unei Societăți de Administrare a Investițiilor.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 14:37   #363
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
http://www.b1.ro/stiri/politica/tudo...ani-33374.html

Alta sursa n-am, abia am urmarit in direct declaratia. Sa o tinem tot asa. Inconstienta celor care sustin astfel de persoane macabre precum Chiuariu sau Antonescu nu inteleg ca putem evolua doar daca ne trage UE dupa ea. De unii singuri nu putem decat sa ne intoarcem la trecut. Daca nu doriti sa fiti "sclavii" UE o sa fiti sclavii unor smecheri de Dambovita.

LE: Intre timp au bagat si varianta video.

LE2: Raportul MCV (pentru cine e interesat sa nu afle de la Antena 3 sau de la Chiuariu ce scrie acolo): http://media.hotnews.ro/media_server...iulie-2012.pdf Eu n-am avut timp sa citesc. Probabil peste cateva zile.

Last edited by Liviu- : 18 Jul 2012 at 14:46.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 14:44   #364
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
intoxicare. adevarul din spatele acestor statistici este dureros. si nu-ti doresc niciodata sa ajungi in puscarie doar pe baza unei declaratii data de un nebun amator sa joace intr-un film prost,prost,prost...
ceea ce se afla in spatele micilor si marilor dosare de coruptie este mult mai mult. aceste statistici dau bine, raportul privind activitatea justitiei este uimitor de favorabil Romaniei. insa, in spatele acestora, de cele mai multe ori, se afla adevarate scenarii si inscenari.
marea coruptie n-a fost nici pe departe starpita sau s-a taiat vreun cap al caracatitei daca Apostu sau Nastase au ajuns la Rahova. de-aia sunt atat de scarbita, fiindca totul nu este decat un film prost, regizat de niste functionari publici care sunt platiti cu sume fabuloase doar ca sa-si toarne colegii sau sa fabrice dovezi pentru ca unii (ghici cine!), sa poata elimina pe cei care deranjeaza sau nu mai sunt de folos.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 14:56   #365
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Quote:
intoxicare. adevarul din spatele acestor statistici este dureros. si nu-ti doresc niciodata sa ajungi in puscarie doar pe baza unei declaratii data de un nebun amator sa joace intr-un film prost,prost,prost..
Ti-am dat sute de cazuri de ticalosi corupti cu functii, arestati si condamnati pe baza dovezilor. Iar raspunsul tau e ca a existat niste "nebuni" amatori sa "intoxice". Doar un "nebun" ar putea sa gaseasa corupti intr-o tara curata ca lacrima, nu? Din punctul asta nu mai am ce discuta cu tine pe threadul asta.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 15:37   #366
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Originally Posted by Victor Ponta:
Făcând referire la audierea de către DNA a managerul Spitalului Floreasca,Radu Macovei, Victor Ponta a declarat că există medici audiaţi doar "pentru faptul că sunt medici şi salvează vieţi".

"A mai fost un proces al medicilor. În 1952, Stalin i-a anchetat pe medici. Din fericire, a murit la timp şi au fost eliberaţi. Domnule ministru, vă rog să transmiteţi medicilor excepţionali, de domnul Macovei ştiu că a salvat viaţa multor oameni şi alţi medici, nu-i cunosc personal...Respectul meu pentru munca lor, pentru faptul că au salvat şi sper să salveze în continuare vieţi omeneşti şi regretul meu că sunt anchetaţi pentru faptul că sunt medici.
DNA-ul care a primit toate aprecierile din partea Europei, care a arestat atatia corupti e comparata de primul ministru a tarii cu Stalin. Motivul? A audiat un manager. Deci nu l-a arestat, nu l-a bagat la puscarie. A vorbit cu el. Respectivul e directorul unui mare spital, nu ar trebui sa mai indeplineasca indatoriri de doctor. Conform primului-ministru DNA-ul e Stalin, pentru ca a chemat un director de spital ca sa vorbeasca cu el.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 16:43   #367
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
Originally Posted by Twinsen:
Ti-am dat sute de cazuri de ticalosi corupti cu functii, arestati si condamnati pe baza dovezilor. .
tu crezi ca eu nu stiu sa citesc in ziare? nu despre ceea ce se spune si scrie oficial vorbeam. ci de chestii care s-au intamplat si se vor intampla mereu: cei ce detin puterea, n-au folosit-o niciodata, dar niciodata, decat pentru a-i domina pe altii in propriul interes. istoria e ciclica si a demostrat-o de atatea ori!
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 17:44   #368
victor
Guru
 
victor
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 648
hai sa incercam sa le luam pe rand :

"A reusit profesional si a fost capitanul unei nave importante. Raspundea direct de viata oamenilor de sub el."

Mai facea si niste bisnita cu produse cautate, a fost si un scandal cu o nava printr-un port francez parca, a fost sef de o agentie, nimic de zis profesional dar de vazut ce "alte" calitati erau necesare pentru asta. Oricum nimic deosebit multi au reusit profesional., unii ar zice ca si eba a reusit profesional doar e ditai parlamentaru european.

"A condamnat crimele comunismului. Presedintele de onoare a PSD e Ion Iliescu, comunist de frunte, cel care felicita minerii ca au umplut de sange studentii si intelectualli."

ha da-o in masa. facea parte din guvernul lui iliescu in 90, a fost ministrul transporturilor si a pus la dispozitie trenuri pentru mineri, dar desigur la fel ca iliescu nu el personal a batut studenti....

"A lasat presa libera. Seara de seara Antenele au facut un show de doi bani in care l-au acuzat de orice. Nimeni nu le-a inchis si pana azi continua la fel. Pe vremea PSD-ului presa era aservita."

cristoiu il critica pe nastase cand era guvernul psd, presa era foarte libera si a fost tot timpul. era si culmea sa inchida antenele. a inchis insa otvul dupa ce s-a labartat direct in direct pe ecranul lor. cat despre aservire asta e cu cantec, e datorata unor linge blide care se intituleaza ziaristi si care merg cu curentul sau a unor patroni care cauta profit, nu are nimic de a face cu cenzura. de ex acelasi cristoiu, a spus ca un ziarist are datoria sa critice puterea nu opozitia. a criticat pe boc si basescu la turcesu in emisiune.

E un om puternic si cu personalitate proprie. Nimeni nu va putea spune vreodata ca e marioneta lui X sau Y.

asta e draguta. nici ceausescu nu putea fii numit omul lui x sa a lui y. puterea lui s-a manifestat tiranic(intr-un post anterior il denumisei titanic, ai gresit o litera). si-a indepartat toti consilierii care aveau valoare si care puteau sa il mai treaga de maneca cand facea prostii. esti puternic cand esti inconjurat de oameni de valoare.

"Cum putea sa imbunatateasca traiul oamenilor, cand peste tot in Europa oamenii o duc mai rau? Nu e Dumnezeu."

e uite ca nu ma dau in vant dupa politica externa dar parca nu am auzit prin alte tari europene sa micsoreze pensile, salariile, sa mareasca tvaul si sa si faca vreo 18 miliarde imprumut toate in acelasi timp. ultima afirmatie este insa cu dus si intors. este dumnezeu pentru unii care cred ca numai el poate ajuta tara asta.
__________________
And in the morning of my time
I'll try to understand
I learn by what I find
And love you if I can
Renaissance
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 18:27   #369
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Imi da frisoane narcisismul lui Antonescu de a se vedea zilnic la televizor in calitate de presedinte fara a spune mai nimic important. E extrem de discret. Tare mi-e ca urmeaza 5 ani de asa ceva, dar cu putin noroc s-ar putea sa prind doar 2.

Last edited by Liviu- : 18 Jul 2012 at 18:31.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 18:41   #370
victor
Guru
 
victor
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 648
daca esti cu adevarat norocos o sa il vezi doar doua luni

nici mie nu imi place si dupa cum spun unii o sa fie lansat oprescu.
__________________
And in the morning of my time
I'll try to understand
I learn by what I find
And love you if I can
Renaissance
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 20:19   #371
reivan
Veteran
 
reivan
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 311
http://youtu.be/KQR8yv1jwG8Bine ma basistilor , fie cum vreti voi.
Din tot ce ati postat voi rezulta rumatoarele :
- Traian Basescu nu si-a mintit niciodata poporul ! Dar niciodata.
- A aplicat masuri de austeritate mai dure decat in Grecia acum ( cand e aproape in faliment ) doar ca sa nu ajungem si noi asa , pe langa asta a imprumutat bani de la FMI pe care o sa trebuiasca sa-i plateasca si copii copiilor nostri daca ramanem in Romania ( si daca Romania mai rezista ca tara ) doar pentru a fi siguri ca o sa fie mereu bani pt salarii si pensii in tara.
- Nu a substras niciun ban din fondul public , fiica lui cea mare detinand o casa de 1 milion de euro pe care a reusit sa o cumpere din salariul ei de bugetara ( mai exact notara intr-o comuna uitata de vreme ) .
-A decis sa inchida doar spitalele care nu aveau pacienti si consumau multi bani. Chiar daca exista numai unul intr-un oras cu peste 100 000 de oameni . Da-l dracu de spital.
- L-a numit pe Boc prim-ministru de 5-6 ori pentru ca era competent , ce daca era mereu dat jos , Basescu il punea pentru ca stia ca nu are cum sa fie influentat de nimeni , nici chiar de Zeus ( Basescu ) insusi.
- A facut o imagine buna tarii in strainatate ( mai ales olandezii ne iubesc , si la un summit a fost evidat de cam toata lumea si s-a certat cu presedintele frantei , dar ce imagine buna aveam cu dansul )
-Nu a lovit niciodata un copil cu palma , chiar daca a recunoscut-o in gluma spunand ca poate era sub influenta alcoolui , si ne-a spus sa nu credem ce vedem ci ce ne spune dumnealui pentru ca are dreptate ! Funeriu care demonstra la orele 12 in noapte ca Basescu nu ;l-a lovit pe copil a fost desemnat ministrul educatiei pentru ca era competent nici pe departe ca rasplata pentru ajutorul dat presedintelui.
- Elena Udrea a fost cea mai buna ministra din lume la orice capitol , doar ii s-au dat mai multi bani decat la invatamant si sanatate intr-un minister inventat pentru ea.
- Toti cei din USL sunt niste comunisti bolsevici ce vor sa aduca comunismul in tara , toti au dosare penale grele si de aceea vor sa preia puterea. Chiar daca Basescu e singurul presedinte din lume care are 2 dosare penale.
-Iliescu conduce din umbra USL alaturi de Ceausescu ( care nu a murit ci e in Cuba! ) si vor sa instaureze din nou comunismul. Ce conteaza ca Basescu a fost ministru in timpul guvernarii lui Iliescu/?
- Ponta e un pui de comunist , chiar daca Mihai Razvan Ungureanu a fost UTCist si secretar de partid pe vremea impuscatului ( ponta neffind ) , iar Basescu fiind turnator .
- Toti membrii PDL au fost cinstiti , corecti , nu au furat 1 ban din banii publici si e mai bine sa-l votam iar pe Basescu capentru ca din spusele unora el e raul cel mai mic , fura doar pentru el ( nu pentru persoane gen Udrea , fiicele sale ) si decat sa-i hranim cu bani pe cei din USL mai bine il hranim doar pe Basescu care oricum nu va accepta sa fure niciodata din banul public donandu-si salariul la bugetul de stat si traind intr-o rulota pe un teren arabil ca sa nu fie nevoit sa cheltuie bani pentru ca nu are surse de venit , decat poate din mila fiicelor sale .Oh , stati , el nu traieste intr-o rulota pe un teren arabil ,traieste intr-o casa pe care si-a dat-o singur !
Concluzia : Basescu a fost cel mai corect presedinte de la inventarea democratiei in Grecia antica. Ar trebuii sa conduca intreaga lume . Cei de la USL au fost comunisti , poate unii chiar copii din flori ai lui Ceausescu , Stalin etc.

SCUZA-NE DOMNULE BASESCU PENTRU CA NU STIM SA VA PRETUIM!!! IARTA-I PE CEI CE SPUN LUCRURI RELE DESPRE TINE , SUNT INFULENTATI DE SATANA SI NU STIU CA DUMNEAVOASTRA SUNTETI TRIMISUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT Iertare stapane!!!!!! ( Poate e un post penibil dar voi asta insinuati )

Last edited by reivan : 18 Jul 2012 at 20:26.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 22:21   #372
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Originally Posted by victor:
Mai facea si niste bisnita cu produse cautate, a fost si un scandal cu o nava printr-un port francez parca, a fost sef de o agentie, nimic de zis profesional dar de vazut ce "alte" calitati erau necesare pentru asta. Oricum nimic deosebit multi au reusit profesional.
Da, nimic deosebit sa fii cel mai tanar capitan de nava din tara si sa comanzi un petrolier cu lungime mai mare de un sfert de kilometru. Toti am facut de astea.
Originally Posted by victor:
ha da-o in masa. facea parte din guvernul lui iliescu in 90, a fost ministrul transporturilor si a pus la dispozitie trenuri pentru mineri, dar desigur la fel ca iliescu nu el personal a batut studenti....
Fals. Ministrul Transporturilor era Corneliu Burada.
Originally Posted by victor:
presa era foarte libera si a fost tot timpul.
Lol.
Originally Posted by victor:
uite ca nu ma dau in vant dupa politica externa dar parca nu am auzit prin alte tari europene sa micsoreze pensile, salariile, sa mareasca tvaul si sa si faca vreo 18 miliarde imprumut toate in acelasi timp. .
Tu sau eu nu suntem fini cunoscatori in finante si politica externa. Nu stim care era de fapt starea economiei si pericolele. Dar un lucru stim amandoi: presedintele nu micsoreaza sau creste pensii, salarii sau TVA-ul. Guvernul o face. E foarte hazardat sa credem ca Basescu a luat singur o hotarare atat de grea, fara sa se consulte cu experti, iar guvernul Boc a acceptat fara cracnire sa sa-o asume. Dar responsabil de gestionarea crizei economice a fost guvernul Boc.

Acum tu ai tot dreptul sa votezi contra PDL si contra Basescu la alegeri, daca ti se pare ca au gresit. Dar eu si alte milioane de oameni l-am ales la fel de democratic pe Basescu pe 5 ani. Nu pe 1 an si nici pe 3 ani. Singurul motiv valid de a organiza acest referendum e daca se constatau incalcari GRAVE ale Constitutiei. Nu ca a facut o gluma proasta cu dottore. Guvernul actual trebuia sa conduca tara si sa-l lase pe presedinte cu atributiile sale, care nu includ TVA-ul si salariile.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jul 2012, 22:28   #373
reivan
Veteran
 
reivan
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 311
Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by victor:
Mai facea si niste bisnita cu produse cautate, a fost si un scandal cu o nava printr-un port francez parca, a fost sef de o agentie, nimic de zis profesional dar de vazut ce "alte" calitati erau necesare pentru asta. Oricum nimic deosebit multi au reusit profesional.
Da, nimic deosebit sa fii cel mai tanar capitan de nava din tara si sa comanzi un petrolier cu lungime mai mare de un sfert de kilometru. Toti am facut de astea.
Originally Posted by victor:
ha da-o in masa. facea parte din guvernul lui iliescu in 90, a fost ministrul transporturilor si a pus la dispozitie trenuri pentru mineri, dar desigur la fel ca iliescu nu el personal a batut studenti....
Fals. Ministrul Transporturilor era Corneliu Burada.
Originally Posted by victor:
presa era foarte libera si a fost tot timpul.
Lol.
Originally Posted by victor:
uite ca nu ma dau in vant dupa politica externa dar parca nu am auzit prin alte tari europene sa micsoreze pensile, salariile, sa mareasca tvaul si sa si faca vreo 18 miliarde imprumut toate in acelasi timp. .
Tu sau eu nu suntem fini cunoscatori in finante si politica externa. Nu stim care era de fapt starea economiei si pericolele. Dar un lucru stim amandoi: presedintele nu micsoreaza sau creste pensii, salarii sau TVA-ul. Guvernul o face. E foarte hazardat sa credem ca Basescu a luat singur o hotarare atat de grea, fara sa se consulte cu experti, iar guvernul Boc a acceptat fara cracnire sa sa-o asume. Dar responsabil de gestionarea crizei economice a fost guvernul Boc.

Acum tu ai tot dreptul sa votezi contra PDL si contra Basescu la alegeri, daca ti se pare ca au gresit. Dar eu si alte milioane de oameni l-am ales la fel de democratic pe Basescu pe 5 ani. Nu pe 1 an si nici pe 3 ani. Singurul motiv valid de a organiza acest referendum e daca se constatau incalcari GRAVE ale Constitutiei. Nu ca a facut o gluma proasta cu dottore. Guvernul actual trebuia sa conduca tara si sa-l lase pe presedinte cu atributiile sale, care nu includ TVA-ul si salariile.


nimic despre crezul meu adresat catre Basel ? Ar trebuii sa-l citesti cand te duci la culcare.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Jul 2012, 23:29   #374
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Originally Posted by Traian Basescu:
Nu au ca obiectiv demiterea şefului STS-ului, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii din comisia condusă de fostul ministru de Interne David au încercat să creeze condiţiile unui raport care să ajungă la CSAT în baza căruia să înceapă destituirea şefilor structurilor de securitate. O spun cu toată responsabilitatea unui şef de stat care a consolidat securitatea naţională: aceşti oameni sunt o clică de trădători. Nu ştiu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde în faţa legii. Suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare. Acum, paiaţa de la Cotroceni a trecut sau a încercat începerea destructurării structurilor de securitate a statului român. Pentru asta va răspunde indiscutabil în faţa legii. Nu numai el, toţi organizatorii acestei lovituri de stat
Declaratie facuta in seara asta. Pentru ca traim in tara fantastica Romania, nu ma astept ca mai mult de 5% din oameni sa inteleaga cat de grave sunt afirmatiile astea.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2012, 07:17   #375
victor
Guru
 
victor
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 648
mai facea el niste afirmatii grave cu tepele din piata victoriei(sau universitate, nu mai stiu), si tepe am luat.
__________________
And in the morning of my time
I'll try to understand
I learn by what I find
And love you if I can
Renaissance
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2012, 12:12   #376
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
1. http://www.mediafax.ro/social/reacti...u-mine-9893088

Nu e de ajuns sa cazi din penibil in mai penibil, trebuie sa mai jignesti si facultatea la care ti-ai invatat meseria si cea care ti-a dat doctoratul.

2. Euro: 19 iulie - 4,5638 / 20 iulie - 4,5848

Dupa cum ziceam, MCV a afectat enorm leul. Si apropo de ce zicea un expert in economie pe aici, euro nu o sa mai scada, ci o sa se stabilizeze, e o diferenta foarte mare. De scazut nu poate s-o mai faca decat foarte putin, dar inainte de asta oricum o sa depaseasca 4,6. Deci efectele sunt pe termen lung si asta doar pentru ca unii nu se multumeau cu parlamentul si guvernul. Acum socotiti cate plati directe faceti in euro si cate alte lucruri sunt afectate de cresterea euro. Pana acum e de departe cea mai dezastruoasa guvernare pe care am vazut-o.

LE: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...atie-presa.htm

Nici nu ma mai mira, trebuie sa aiba material nou pentru care sa se admire pana maine la urmatoarea declaratie de presa.

Last edited by Liviu- : 20 Jul 2012 at 14:56.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2012, 12:45   #377
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Liviu, in clasa mea din liceu, eram cam 3 oameni din 30 care nu copiam la lucrari, teze, teme etc. Pe vasta majoritatea a romanilor nu-i deranjeaza ca Ponta e un plagiator, ba poate chiar il face mai simpatic. Exact asa cum eticheta de betivan atasata lui Basescu nu i-a prins deloc rau la electorat. Poporul roman pe ansamblu e plin de spagari, amatori de ciupeala, betivani, manelisti si pensionari cu gandire comunista. Astia sunt majoritatea, uita-te ce stil infect de discutie e aici, pe Internet, pe un forum de cinefili si gandeste-te ca de fapt nivelul e mult mai scazut in tara in general.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2012, 17:47   #378
reivan
Veteran
 
reivan
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 311
DA..am fost mort dar acum m-am trezit la viata.Nu stiu cum am putut sa-l jignesc pe Basescu , dom'le e cel mai bun presedinte si Usl sunt niste nenorociti de comunisti.not!
Liviu- esti greu de cap ..tare greu de cap. Dupa ce criza politica trece , referendumul trece , anticipatele trec euro o sa scada.Si vad ca esti prea ....prea sa-ti dai seama ca euro creste si pt ca nu e sustinut de BNR cum a fost pana acum cand iprumutam bani sa mentinem cursu` fara sa ne gandim ca-i mai dam si inapoi. Dar fie..Basescu e un erou national , eu vreau sa-i fac o statuie!IARTA-MA CA AM PUS LA INDOIALA DREPTATEA TA , BASESCU , O SA IMI PUN IN CASA ICOANA CU CHIPUL DUMITALE ! Ce om bun dom'le ..ce o avea lumea asta cu el?

Apropo in 2007 1 euro era echivalentul a 3 lei. Tot din cauza comunistilor si a bunicutei a crescut pana sa vine uslas la conducere?

Last edited by reivan : 20 Jul 2012 at 18:24.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2012, 20:36   #379
rifa
Guru
 
rifa
 
Join Date: May 2010
Posts: 338
Originally Posted by reivan:
DA..am fost mort dar acum m-am trezit la viata.Nu stiu cum am putut sa-l jignesc pe Basescu , dom'le e cel mai bun presedinte si Usl sunt niste nenorociti de comunisti.not!
Liviu- esti greu de cap ..tare greu de cap. Dupa ce criza politica trece , referendumul trece , anticipatele trec euro o sa scada.Si vad ca esti prea ....prea sa-ti dai seama ca euro creste si pt ca nu e sustinut de BNR cum a fost pana acum cand iprumutam bani sa mentinem cursu` fara sa ne gandim ca-i mai dam si inapoi. Dar fie..Basescu e un erou national , eu vreau sa-i fac o statuie!IARTA-MA CA AM PUS LA INDOIALA DREPTATEA TA , BASESCU , O SA IMI PUN IN CASA ICOANA CU CHIPUL DUMITALE ! Ce om bun dom'le ..ce o avea lumea asta cu el?

Apropo in 2007 1 euro era echivalentul a 3 lei. Tot din cauza comunistilor si a bunicutei a crescut pana sa vine uslas la conducere?
Iti place mult de tot USL. Sper ca nu esti Andrei Nastase. Am citit topicul asta mai mult ca sa rad dar cand vad comentarii de genul nu pot sa nu observ ipocrizia si ignoranta cu care unii se lanseaza in "dezbateri" politice. In Romania din pacate conversatiile politice duc lipsa de obiectivism. Fie se vorbeste din interes personal, fie din ura, fie din ignoranta, fie din solidaritate cu un fost sistem meschin si josnic. Numai bine. Sper sa te duci la referendum si sa votezi Da. In felul asta am sa vad cati nauci avem in tara si cat de repede ar trebui sa ma car de-aici.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2012, 21:10   #380
reivan
Veteran
 
reivan
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 311
Originally Posted by rifa:
Originally Posted by reivan:
DA..am fost mort dar acum m-am trezit la viata.Nu stiu cum am putut sa-l jignesc pe Basescu , dom'le e cel mai bun presedinte si Usl sunt niste nenorociti de comunisti.not!
Liviu- esti greu de cap ..tare greu de cap. Dupa ce criza politica trece , referendumul trece , anticipatele trec euro o sa scada.Si vad ca esti prea ....prea sa-ti dai seama ca euro creste si pt ca nu e sustinut de BNR cum a fost pana acum cand iprumutam bani sa mentinem cursu` fara sa ne gandim ca-i mai dam si inapoi. Dar fie..Basescu e un erou national , eu vreau sa-i fac o statuie!IARTA-MA CA AM PUS LA INDOIALA DREPTATEA TA , BASESCU , O SA IMI PUN IN CASA ICOANA CU CHIPUL DUMITALE ! Ce om bun dom'le ..ce o avea lumea asta cu el?

Apropo in 2007 1 euro era echivalentul a 3 lei. Tot din cauza comunistilor si a bunicutei a crescut pana sa vine uslas la conducere?
Iti place mult de tot USL. Sper ca nu esti Andrei Nastase. Am citit topicul asta mai mult ca sa rad dar cand vad comentarii de genul nu pot sa nu observ ipocrizia si ignoranta cu care unii se lanseaza in "dezbateri" politice. In Romania din pacate conversatiile politice duc lipsa de obiectivism. Fie se vorbeste din interes personal, fie din ura, fie din ignoranta, fie din solidaritate cu un fost sistem meschin si josnic. Numai bine. Sper sa te duci la referendum si sa votezi Da. In felul asta am sa vad cati nauci avem in tara si cat de repede ar trebui sa ma car de-aici.


mie nu-mi place absolut nimeni. Dar pe Basescu il urasc cu toata fiinta mea.Si chiar sunt motive.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:43.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells