Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29 Sep 2010, 22:41   #1721
Judex
Banned
 
Judex
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,986
Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea

După ultimul sacrificat, Vasile Blaga, întrebarea este ce politician urmează la execuţie publică pe lista ministresei.

de Adriana Duţulescu
30/09/2010

În timp-record, comparabil cu viteza pumnului lui Băsescu în falca băiatului din filmuleţul cu pixelul albastru, calculată de Funeriu la OTV, Elena Udrea a ajuns de la Oltcit la Q7, de la Buzău la Cotroceni şi Palatul Victoria, de la băieţii din faţa blocului la greii politicii, pe care îi ţine cu tocul Jimmy Choo înfipt în cefe. Şi Eva Peron ar fi putut, dacă mai trăia şi astăzi, să ia notiţe după tacticile blondei noastre, care, nelegată prin pirostrii de creştetul prezidenţial, reuşeşte să inducă în creierul acestuia impulsurile necesare desenării unei ascensiuni line către puterea absolută. Pentru sine, nu pentru preşedintele pe care spune că-l slujeşte cu loialitate.

Dacă numărăm numai cadavrele politice aruncate de Traian Băsescu lângă tocurile doamnei Udrea, se desenează un drum care nu poate să ducă decât înapoi la Cotroceni, de unde a pornit ambiţia. A fost la Cotroceni, consilieră, şi au picat, rând pe rând, Adriana Săftoiu, Claudiu Săftoiu, Andrei Pleşu, Renate Weber. I-a poftit sufleţelul să fie ministru, dar şi peste ministerele altora, au picat Videanu, Berceanu şi Blaga. A dorit să facă politică la vârf, a primit vârful PDL şi cea mai mare organizaţie a partidului, Liviu Negoiţă a fost trimis să facă planton la Primăria de la Sectorul 3. S-a împiedicat soţul legitim într-un interes de business onest în jurul Poştei, a căzut capul ministrului de la Telecomunicaţii. Doar când a vrut să pice Boc la remaniere, preşedintele a stat în cumpănă. Ceasul însă ticăie, şi Boc probabil va fi şi el agăţat pe peretele cu trofee din vila doamnei Udrea.

Principiul este simplu: cine îmi stă în cale trebuie să fie înlăturat. Nu degeaba atunci când îşi face apariţia în mijlocul democrat-liberalilor, de exemplu în Parlament, la picioarele sale se prosternează pedeliştii în masă şi se pun literalmente în genunchi, ştiind cu siguranţă că, dacă n-o fac, sunt excluşi pe vecie de la orice şansă de a mai prinde un loc prin colegii la parlamentare sau un bănuţ la o rectificare. Întrebarea este cine urmează pe lista doamnei Udrea. Consilierul prezidenţial Avramescu scria ieri
într-un editorial că România ar trebui să încerce un preşedinte-femeie. Să fie chiar Udrea?

Relaţia lui Blaga cu Elena Udrea a fost una rece încă de la numirea blondei ca şef al Cancelariei Prezidenţiale, lucru considerat de Vasile Blaga, şi nu numai, ca dăunător pentru Traian Băsescu. Relaţia s-a deteriorat definitiv, potrivit legendelor din PDL, atunci când ar fi fost interceptate anumite e-mail-uri schimbate între Blaga şi Adriana Săftoiu, la vremea aceea consilier prezidenţial, e-mail-uri în care cei doi ar fi făcut schimb de păreri proaste la adresa preferatei şefului statului. Scandalul iscat atunci la Cotroceni s-a încheiat prin demisia Adrianei Săftoiu, care la rândul ei a avut o relaţie extrem de proastă cu Elena Udrea.

Adriana Săftoiu a negat oficial schimbul de e-mail-uri cu Vasile Blaga, spunând că motivele demisiei sunt personale şi "nu au nici o legătură cu mail-uri, mesaje, interceptări". "L-am sunat pe Vasile Blaga să-l întreb dacă nu a primit cumva vreun virus de la mine, pe mail", a spus Săftoiu atunci, confirmând totuşi astfel existenţa unui conflict la Palatul Cotroceni pe subiectul respectiv. Ulterior, Adriana Săftoiu a recunoscut ulterior că la Cotroceni Elena Udrea a fost o bombă cu ceas în echipa lui Băsescu: "Nu am făcut niciodată un secret că între mine şi Elena Udrea au existat diferenţe de opinie pe anumite chestiuni, dar nu a fost singura. V-ar surprinde să auziţi că au existat astfel de diferenţe şi cu domnul Pleşu, cu doamna Renate Weber şi chiar şi cu domnul Săftoiu?". După Adriana Săftoiu şi-a prezentat demisia şi soţul acesteia, Claudiu Săftoiu, şef al SIE, şi el o victimă colaterală a supărărilor Elenei Udrea.

Războiul cu Vasile Blaga a fost însă lung, întinzându-se pe parcursul a trei ani, timp în care Traian Băsescu l-a acuzat pe fostul său prieten de trădare după ce acesta a spus că nu este de acord cu ruptura de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, în 2007, provocată tot de nelipsita Elena Udrea, prin episodul "Bileţelul roz" Ulterior, Elena Udrea a dorit să fie adusă la PDL şi, odată plantată în partid, a început războiul de gherilă cu Vasile Blaga, Radu Berceanu Berceanu şi Adriean Videanu. Aceştia au grupat în jurul lor vechii lideri ai Partidului Democrat şi au încercat să împiedice ascensiunea blondei, iar Elena Udrea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să îi înlăture pe cei trei din funcţiile din Guvern şi din cele de la partid.

După ce a ajuns ministru al Turismului, blonda a început să-şi întindă reţeaua de interese politico-economice şi s-a împiedicat de Blaga, care era ministru la Dezvoltare, unde gestiona mulţi bani, de Videanu, la Economie, şi de Berceanu, la Transporturi. La instalarea noului guvern Boc, Elena Udrea a reuşit să ia şi Dezvoltarea, cu tot bugetul de trei miliarde de euro, dar imediat a pornit, potrivit informaţiilor din partid, să caute şi documente compromiţătoare semnate de Vasile Blaga în calitate de ministru. Însă, acapararea bugetului gestionat de Blaga nu a mulţumit-o, pentru că acesta controla acum structurile de la Interne, mai ales celebrul serviciu secret DGIPI, unde "nu a făcut reformă", potrivit acuzaţiilor care i-au fost aduse, adică a păstrat în sistem unele persoane numite de PSD, respectiv de Marian Vanghelie, duşmanul Elenei Udrea.

Nu întâmplător în presa afiliată PDL au început să apară dezvăluiri legate de contracte pe care Vasile Blaga le-ar fi acordat mogulilor rivali ai lui Traian Băsescu, şi de contracte pe care Videanu le-ar fi acordat unor firme ale unor parlamentari PDL care nu făceau parte din gruparea Udrea. Berceanu a fost mai vocal în public, şi şi-a permis declaraţii incendiare la adresa Elenei Udrea, despre care spunea că "este de un fariseism colosal", în contextul în care aceasta cerea ca liderii PDL să renunţe la afaceri. "Cineva a întrebat-o pe Elena Udrea dacă se referă şi la soţi şi a spus că nu. Mi se pare de un fariseism colosal. Soluţia e ca toţi să-şi declare afacerile şi să fie totul transparent", a declarat recent Berceanu într-un cotidian central.

Videanu şI Berceanu au plătit pentru supărările aduse doamnei Udrea cu funcţiile, la remanierea din septembrie. Blaga a scăpat atunci, dar a trimis o săgeată către Elena Udrea care propusese în conducerea PDL ca în locul remanierii, întreg Guvernul Boc să-şI depună mandatul. "Eu n-am fost să văd explicaţiile pe care le-a dat doamna Udrea. Dar când ai astfel de abordări trebuie să te gândeşti că faci parte dintr-o coaliţie şi astfel de abordări trebuie discutate în coaliţie. Să vedem, coaliţia ar fi acceptat un nou guvern?", declara atunci Vasile Blaga.

Berceanu a plătit ulterior şi cu funcţia de vicepreşedinte al Senatului, pe care a pierdut-o la vot, prin opoziţia senatorilor din gruparea Udrea. Pe linia războiului Udrea-Berceanu a căzut şI o victimă colaterală, de mai mică importanţă, deputatul Gelu Vişan, cunoscut membru al grupării Udrea, căruia, din răzbunare, Radu Berceanu, şef al PDL Dolj, i-a retras sprijinul politic. O altă victimă a fost Gabriel Sandu, demis din funcţia de ministru al Telecomunicaţiilor, se pare, pe fondul unor insistenţe ale omului de afaceri Dorin Cocoş de a obţine controlul asupra Poştei Române.

Vasile Blaga a fost mai greu de înlăturat, dar a plătit şi el cu funcţia. În locul său, la minister, a fost plantat Traian Igaş, om de casă al baronului Falcă, fidel şi influent membru al grupării Udrea. Finul lui Videanu, primarul Sectorului 3 al Capitalei Liviu Negoiţă, a fost tras pe linie moartă la PDL Bucureşti, când Udrea a vrut să fie preşedintele filialei Capitalei, fief al grupării BVB.

Nici nume grele ale societăţii civile, ca Andrei Pleşu sau Renate Weber, nu au rezistat în faţa farmecelor blondei de la Cotroceni. Amândoi au părăsit cu scandal funcţiile de consilieri prezidenţiali după ce s-au certat cu Elena Udrea, şi cu Traian Băsescu din cauza Elenei Udrea. "Câtă vreme era şefă a Cancelariei Prezidenţiale, Elena Udrea era o persoană care petrecea foarte mult timp cu preşedintele. Mi-e greu să spun în ce măsură doamna Udrea îl influenţa pe preşedinte sau în ce măsură acesta o utiliza pentru a trimite anumite mesaje", declara Renate Weber acum trei ani, după demisia Adrianei Săftoiu. Într-un interviu publicat ieri într-un cotidian central, Pleşu a declarat că a plecat de la Cotroceni pentru că şi-a dat seama că "preşedintele n-are nevoie de consilieri, ci mai curând de ordonanţe".


http://www.jurnalul.ro/stire-special...ea-555848.html
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Sep 2010, 11:57   #1722
Floydman
Guru
 
Floydman
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 842
http://www.romanialibera.ro/opinii/e...ui-201122.html

sugestiv pt falimentul clasei politice romanesti. presa romana este in prezent reglementata de o lege din 1974 . dincolo de interesele politice, ramane o ironie de principiu , demna de piesele lui caragiale.

conform acestei legi se pare ca presa "exprima conceptia clasei muncitoare". In acest caz, cred ca avem o incalcare clara a legii, intrucat presa exprima de multe ori conceptia patronilor si este axata pe comenzi politice care n-au nici o legatura cu clasa muncitoare
__________________
Oh my soul, let me be in you now. Look out through my eyes, look out at the things you've made. All things shinning...
Pvt. Train - Thin Red Line

Last edited by Floydman : 30 Sep 2010 at 12:01.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Sep 2010, 15:22   #1723
paul_aramis
Guru
 
paul_aramis
 
Join Date: Apr 2009
Location: în ţara laptelui
Posts: 2,347

şi iată un alt exemplu de ziarist care-şi bagă picioarele în ea documentare. n-are a face, că prostimea tot nu pricepe ...
__________________
"Şi voi porni. Simplu. Toţi indienii mor astfel, în hamacurile lor. Se leagănă uşurel. Când totul se sfârşeşte, înseamnă că au plecat spre o altă viaţă, mai frumoasă."
Fernand Fournier-Aubry
23.11.1901 - 20.12.1972
paul_aramis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Oct 2010, 08:03   #1724
Floydman
Guru
 
Floydman
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 842
adica?

PS: am verificat, legea este in vigoare
__________________
Oh my soul, let me be in you now. Look out through my eyes, look out at the things you've made. All things shinning...
Pvt. Train - Thin Red Line
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Oct 2010, 13:47   #1725
paul_aramis
Guru
 
paul_aramis
 
Join Date: Apr 2009
Location: în ţara laptelui
Posts: 2,347
da, este în vigoare. dar ea nu a fost abrogată niciodată. atâta vreme cât un singur articol din lege este în vigoare, acea lege nu este abrogată.
__________________
"Şi voi porni. Simplu. Toţi indienii mor astfel, în hamacurile lor. Se leagănă uşurel. Când totul se sfârşeşte, înseamnă că au plecat spre o altă viaţă, mai frumoasă."
Fernand Fournier-Aubry
23.11.1901 - 20.12.1972
paul_aramis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2010, 09:17   #1726
c.ghevara
Guru
 
c.ghevara
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 820
Cărtărescu: Mie îmi place Elena Udrea
04 oct 2010, 23:33 |
REALITATEA.NET

Scriitorul a vorbit despre Traian Băsescu, Elena Udrea şi Crin Antonescu la emisiunea "2+1", de la B1.
"Mie îmi place de Udrea - poate trebuie să mă ascund și să o spun în “sotto voce”. Mie mi se pare că multe din lucrurile pe care le-a făcut, le-a făcut corect, le-a făcut bine și cu scăderile ei omenești, este un bun ministru", a declarat scriitorul Mircea Cărtărescu luni seară, la emisiunea "2+1" de la postul B1, potrivit EVZ.

"Traian Băsescu ar fi trebuit să știe cum să se poarte cu un mare intelectual ca Andrei Pleșu. Cred că acolo a fost un conflict care s-a iscat din două paliere diferite de comportament. Nu te poți purta oricum cu oricine, după părerea mea", a mai declarat scriitorul, în cadrul aceleiaşi emisiuni.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2010, 21:33   #1727
dragonfly_drk
Guru
 
dragonfly_drk
 
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
Originally Posted by c.ghevara:
Cărtărescu: Mie îmi place Elena Udrea
04 oct 2010, 23:33 |
REALITATEA.NET

"Mie îmi place de Udrea"

... nu imi mai place Cartarescu...
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2010, 13:41   #1728
Judex
Banned
 
Judex
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,986
Cine stinge lumina?
http://www.gsp.ro/gsp-special/superr...ia-209989.html
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2010, 19:25   #1729
hellsteed
Cavaler de Veste Buna
 
hellsteed
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nicosia
Posts: 1,251
http://www.slate.com/id/2269951/
__________________
Nu conteaza rezultatul cat ideea in sine
hellsteed is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2010, 21:36   #1730
keepwalking
Guru
 
keepwalking
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,598
in sfarsit, dupa ciudatenia herta muller, un om serios primeste premiul nobil pentru literatura: mario vargas llosa.
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Oct 2010, 00:02   #1731
gropitse
Guru
 
gropitse
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 333
o da, eu îmi amintesc foarte bine de /Mătușa Iulia și condeierul/.

keepwalking , ai citit Saramago?
gropitse is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Oct 2010, 14:00   #1732
keepwalking
Guru
 
keepwalking
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,598
Originally Posted by gropitse:
keepwalking , ai citit Saramago?

un pic
am trecut si eu prin febra literaturii latino americane, dar mi-a trecut
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2010, 04:48   #1733
Judex
Banned
 
Judex
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,986
Originally Posted by keepwalking:
in sfarsit, dupa ciudatenia herta muller, un om serios primeste premiul nobil pentru literatura: mario vargas llosa.
Yup, I wrote a bit about the event. I might have been the first Romanian blogger who did it.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2010, 12:27   #1734
keepwalking
Guru
 
keepwalking
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,598
http://news.yahoo.com/s/ap/20101012/..._mine_collapse

povestea celor 33 de mineri blocati in mina din Chile se apropie de final.
un subiect extraordinar de film!
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2010, 17:07   #1735
redmen
Old School Hollywood
 
redmen
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ramnicu Valcea
Posts: 3,221
Pai am inteles ca deja vor sa il faca.Cu Javier Bardem parca.
__________________
I had some problems with my screenplay so I bought that book .. "How to Write a Movie in 21 Days".That was a year ago. (Christopher Moltisanti)
redmen is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2010, 20:54   #1736
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
Lumea a luat-o razna, nu-mi vine sa cred ca o legenda a cinematografiei romanesti a decazut in halul asta. Cum se poate distruge o cariera de-o viata in cateva minute si imagini :

http://stirileprotv.ro/show-buzz/ero...i-amandoi.html

http://happyhour.protv.ro/

Ultimele doua zile au fost pline pentru Iurie si Anca, dupa ce in presa au aparut fotografii in care cei doi sunt dezbracati in pat. Actorii spun ca nimeni nu le-a furat pozele.

Anca Pandrea si Iurie Darie au povestit la "Happy Hour" tot ceea ce s-a intamplat.

"Ziaristii au venit la noi pentru un articol. La un moment dat, Fane zice ‘Nu vreti sa faceti o fotografie in pat?’. I-am zis ‘Nu esti normal, eu asa stau in pat, imbracata?’. Nu ei mi-au propus sa fac pozele astea. Eu le-am spus. Stiam ca o sa fie publicate. Trebuie sa invete oamenii sa fie deschisi. Am vrut sa ii sochez pe cei de acasa. Iubirea e frumoasa la orice varsta", spune partenera lui Iurie. Anca recunoaste ca stia ca pozele vor fi publicate, dar spune ca nu au primit bani pentru imagini.

"Asa ne-a venit atunci. Noua daca ne vine o idee, radem, vorbim si facem toate trasnaile. Nu avem nevoie de Viagra. Atata timp cat avem acest curaj, sa ma pupe in cursul zile de maine si pe mine si pe Iura", sunt cuvintele celei care ii e alaturi lui Iurie Darie de 24 de ani.

Vineri, cei doi isi redeschid magazinul de vinuri, dar spun ca toata nebunia iscata nu a fost pentru publicitate.

“Nu avem niciun regret. Dimpotriva, abia acum am inceput”, spune si Iurie Darie.

Anca are si o parere despre filmele XXX, in care ar vrea sa apara alaturi de Iurie, daca vor avea o propunere interesanta. “Vrem sa vedem si un scenariu. Cele care sunt bine facute au un scenariu bun”, spune actrita.


Cat despre bolile celor doi… “Iurie Darie are un anevrism pe artera abdominala”, spune Anca, care continua: "Presedintele ar trebui sa ne multumeasca. L-am scapat o perioada de criza Romaniei, pentru ca acum lumea ne injura pe noi in locul lui".

http://happyhour.protv.ro/video-anca...tografii/41359
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=8gqeK...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2010, 21:18   #1737
dragonfly_drk
Guru
 
dragonfly_drk
 
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
oamenii se iubesc, se simt bine in pielea lor. nu vad nimic iesit din comun in gestul lor. daca ar fi aparut dezbracati intr-un film artistic, regizat de un regizor important, ar mai fi comentat lumea asa? hai sa fim seriosi. nu pot sa cred ca nuditatea e inca un subiect tabu in ziua de azi. sunt oameni cu cap, nu sunt nebuni. pur si simplu sunt ei insisi. e ceva gresit in asta?
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2010, 22:01   #1738
danonino
Guru
 
danonino
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,123
foarte tare.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Oct 2010, 14:28   #1739
chuckyfan
Guru
 
chuckyfan
 
Join Date: Mar 2010
Location: Kiribati
Posts: 1,652
http://www.libertatea.ro/stire/nostr...al-306896.html

Se gaseste cineva care intr-o luna sa faca un film,nu-i nevoie decat de un barbos, o baba analfabeta, niste artificii, tancuri de jucarie, si nu in ultimul rand o mini bomba cu cacat.
Se baga cineva?

P.S:Sa nu uitam camera.

Cat de prost sa fi sa-i crezi pe aia doi?
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Oct 2010, 14:56   #1740
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
"Iurie Darie şi Anca Pandrea au dus o glumă prea departe" (EVZ)

După ce s-au lăsat fotografiaţi în ipostaze intime, precizând că vor să devină actori porno, cei doi soţi ignoră critica şi spun că decizia lor poate fi înţeleasă în funcţie de nivelul de cultură.

"Este o glumă care a fost împinsă prea departe" - comentau unii decizia soţilor Iurie Darie (81 de ani) şi Anca Pandrea (64 de ani) de a împărtăşi cu publicul, prin intermediul unor fotografii de o calitate şi o estetică îndoielnice, experienţa de dormitor acumulată în 25 de ani de relaţie.



Dincolo de uimirea generală cu care a fost întâmpinată aparenta decizie a lui Iurie Darie de a deveni actor de filme porno sau exuberanţa Ancăi Pan drea de a povesti, uneori în detaliu, istorii prea personale, mulţi au considerat că decizia ziarelor de a face publice astfel de fotografii ar putea aduce un serios prejudiciu de imagine celor implicaţi. Cel puţin în ceea ce-l priveşte pe Iurie Darie, consacrat - cu seria BD sau filmele lui Sergiu Nicolaescu - drept unul dintre actorii "generaţiei de aur".


O ironie la adresa societăţii de consum

Mulţi dintre cei care au dorit să dea gestului un înţeles declară că Iurie Darie a vrut, cel mai probabil, să tragă un semnal de alarmă, să se facă remarcat într-o societate prea comercială, care uită de talentul său în favoarea celor lipsiţi de har, dar care pot să-şi expună fie corpul, fie o poveste şocantă. Printre aceştia şi regizorul Sergiu Nicolaescu, cu care Iurie Darie este prieten încă din vremea liceului şi care l-a distribuit pe actor în multe dintre filmele sale.

"Este uşor de ghicit de ce au făcut-o, este însă foarte greu de înţeles de ce au făcut-o", spune regizorul Sergiu Nicolaescu. Acesta explică gestul celor doi actori drept o ironie: "Acum, când pe toate posturile nu sunt decât imagini cu fete dezbrăcate şi cu senzaţional, de ce credeţi că a făcut-o?", spune regizorul.

Un contract cu Pro pentru confidenţe de alcov

Din punctul de vedere al protagoniştilor, prejudiciul de imagine bănuit de unii este, de fapt, un plus.

Setul de poze însoţit de ştirea că Iurie Darie vrea să devină porno-star au avut menirea de a impulsiona relansarea cotidianului "Naţional" (fostul "7Plus"), dar au fost preluate şi de celelalte canale, inclusv de Pro TV.

În acest din urmă caz, au fost încheiate contracte de exclusivitate cu protagoniştii, care vor povesti până vineri, în emisiunea lui Măruţă, despre îndrăzneala de a provoca prejudecăţile, fantezii şi sexualitate la vârstă adultă.

Dacă presa română pare dornică să demonstreze că sexul vinde, chiar şi cu părul alb, britanica Alison Mutler, coordonatoarea biroului Associated Press din România, spune că, păstrând rezerva că fiecare este liber să facă ce vrea, este condamnabil faptul că presa a primit cu braţele deschise nişte imagini care "au schimbat opinia cu privire la un om de valoare".

Şi reprezentanţii Deutsche Welle sunt de părere că situaţia a fost generată tocmai de societatea avida de asfel de subiecte. “Cititorii de presă tabloidă asta doresc, asta cumpără, asta primesc", sunt de părere ei.

"Poţi să-ţi imaginezi orice"

Pentru că actriţa Tora Vasilescu sugera că vârsta înaintată a lui Iurie Darie şi eventualitatea unui Alzheimer ar putea fi unele dintre cauzele favorizante ale dezinhibării publice a actorului, Sergiu Nicolaescu susţine că este foarte greu de crezut acest lucru.

"Când este vorba despre o asemenea vârstă, poţi să îţi imaginezi orice, însă nu au vrut decât să atragă atenţia societăţii care are o prea mare disponibilitate pentru sex. Dar aceasta nu e o soluţie", este de părere regizorul.

Prudent în a da verdicte, Nicolaescu spune că îl cunoaşte pe actor drept un bărbat "serios şi cu mult bun-simţ", pe care nu l-a văzut dezbrăcat nici măcar o dată în vreunul dintre filmele în care a jucat. "Este clar că au căzut victimă unei glume duse prea departe".

"Jucăm în filme porno, dar vrem să vedem scenariul"

Însă, din felul în care Iurie şi Anca au vorbit despre relaţia lor şi despre circumstanţele în care au fost făcute fotografiile, ipoteza unei păcăleli de orice fel pică.

"Noi ne iubim şi suntem împreună de mult timp. Dacă va fi vorba să jucăm în filme pentru adulţi o vom face, dar trebuie să vedem, în primul rând, despre ce este vorba", spune actorul.

Pentru că există un zvon că publicaţia care dorea să se relanseze a publicat, de fapt, nişte fotografii vechi, făcute cu mulţi ani ani în urmă, am întrebat-o chiar pe Anca Pandrea. "Eu şi Iurie Darie nu facem căcaturi să publicăm fotografii de acum 20 de ani", ne-a răspus ea, precizând că e "goală puşcă".

Mai multe detalii nu va putea da până vineri, răstimp în care va apărea, în fiecare zi, în emisiunea lui Măruţă.

NATURAL
"Nu pot să pozez în pat îmbrăcată"

"Ştiam că fotografiile vor fi publicate. Altfel nu le făceam", a spus Anca Pandrea la Pro TV.

"Cei de la ziarul care a publicat fotografiile au venit să realizeze un articol despre teatru, dar eu nu pot să pozez pe pat îmbrăcată, pentru că eu nu dorm îmbrăcată", spune actriţa, precizând că ea este cea care a decis să se dezbrace.

"Mi-a făcut plăcere să mă alătur şi eu", a adăugat şi Iurie Darie.

Şi astfel s-a ajuns la reiterarea unei secvenţe din tinereţea artistei. "Aveam 48 de ani când am pozat goală şi am fost prima actriţă din România care a apărut goală". Dezinhibiţia este o calitate a oamenilor deştepţi, consideră Anca Pandrea, care subliniază că pentru ea şi soţul ei este importantă doar viaţa lor iar, în rest, totul ţine de cultură.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:33.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells