Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Apr 2010, 08:29   #161
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by Mistah J:
Mai ales dacă i-ai explicat cum stau lucrurile...

I-a facut o oferta pe care n-o poate refuza.

Propun ca toti userii satanisti (Ipu, copila_satanista si... mmm.... Judex) sa fie banati pe viata si apoi arsi pe rug!
Old 28 Apr 2010, 08:49   #162
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Vai, Mariuse, păi atunci ăști(a) doi colegi ai lui Ipu ar muri nevinovați...
Old 28 Apr 2010, 09:19   #163
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Windom, nu e räu cä ai splitat de-aici off-topicurile, dar ai procedat gresit.
* Ai täiat discutia exact la jumätate - derapajul se produsese în mesajul #13, unde Gloria anunta bannarea lui RomaniaMare.
* Apoi, le-ai trimis la "Offtopic Asylum", când problema era offtopic doar aici, nu si în general. Subiectul dezbätut este legitim, userii au lucruri de spus. Cel mai firesc era sä-l trimiti la Condicä fie unindu-l cu "Reprosuri aduse moderatorilor", fie creind un nou topic.

Pärerea mea e ca acum sä trimiti acolo si toate offtopicurile de mai sus (începând de la Mesajul #13, dar cu grijä sä nu incluzi si on-topicul Gloriei de la #20), formând topicul nou: "Bannarea lui RomaniaMare" (poti sä-i zici si: "Bannarea României Mari" - e mai cu tâlc ). La rândul meu, voi cere ca mesajele ajunse inadecvat la "Offtopic Asylum" sä fie mutate în noul topic, unde le e locul - pentru ca discutia sä poatä continua coerent.
...Sau, desigur, va putea fi închisä, imediat ce RomaniaMare e reactivat, si instigatorul bannat pe termen lung*.

Last edited by Pitbull : 28 Apr 2010 at 09:22.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Apr 2010, 12:14   #164
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, e bine cä Windom (sau Vave) a trimis aici aceste mesaje.
Acum, rog ca Gloria sau Stefan sä le aducä încoace si pe cele mutate initial de Windom în "Offtopic Asylum".
Old 28 Apr 2010, 15:42   #165
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by Pitbull:
Windom... dar ai procedat gresit.
Oh, da, şi postarea mea a fost ştearsă! Windom este un moderator foarte slab (am vrut să spun prost, dar iar s-ar fi luat cineva total aiurea de acest cuvânt, care dacă l-aş fi folosit nu s-ar fi referit nicidecum la gradul lui de inteligenţă. )

Ceea ce vă lipseşte tuturor (moderatorilor) este obiectivitatea. Of.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Apr 2010, 16:01   #166
Gloria
Super Moderator

Gloria

Ipu, faptul ca vorbesti despre tine la persoana a treia ma duce cu gandul la o dedublare a personalitatii, ca sa ma exprim eufemistic.
Old 29 Apr 2010, 08:31   #167
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

LOL: 'în ultimii ani întocmesc „rapoarte” în care îi acuză pe fii (sic) acestor național-interbelici canal-izați de instaurarea comunismului în România...'

one thing i DON'T do: nu raspund niciunui user care nu scrie corect romaneste...

ps citeva dintre lucrurile la care sint alergic: stingismul, colectivismul (incl cel legionar), nationalismul, bigotismul, antisemitismul, corectitudinea politica etc
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2010, 08:59   #168
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Rog administratia sä ia mäsuri prompte (bannare pe termen nelimitat) fatä de continuele inträri pe forum cu scopul exclusiv de a crea tensiuni, animozitäti, o atmosferä încordatä, de a provoca, a instiga, a arunca sarcasme ieftine, insulte explicite sau camuflate, etc. - chiar si dupä adresarea de avertismente repetate, cu o räbdare care a depäsit de mult limitele rezonabile. Vä multumesc.
Old 29 Apr 2010, 09:05   #169
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

lol
Old 29 Apr 2010, 09:28   #170
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Adäugäm la listä si impertinenta (nu c-ar fi o noutate - îmi prezint scuzele, o omisesem...)
Vä rog. Ne-am läsat destul scuipati în obraz, räbdând aceste sfidäri cu o tolerantä si o delicatete îngereascä. E timpul sä reinstituim un climat civilizat.
Old 29 Apr 2010, 10:22   #171
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Am corectat. Asta era problema, că scrisesem fiii cu doi „i”! Cât de neserios (ca să fiu politicos) trebuie să fii ca să te legi de asemenea fleacuri! Asta kre se prosteshte k un analfabet pe forumuri ishi permite sa ii ia complici pe mes collègues les forumistes shi sa ma ironizeze for a typin' erra?!
N-am ce dialog să port cu dilemache ăsta. Am produs mai sus un exemplu și oricine caută în forum după numele acestui utilizator și niște cuvinte-cheie pe care nu e nevoie să vi le spună Ipu, pentru că sunt la mintea cocoșului, poate găsi în mesajele postate de-a lungul timpului de cel care-i amenința deunăzi cu infinită lipsă de bună-cuviință cu „acțiuni legale” pe colegii noștri moderatori numeroase afirmații pe care până și un student în primul an la drept le poate încadra cu ușurință la Art. 317 din Codul penal.
Deși o socotește perfect justificabilă, Ipu nu va cere niciodată suspendarea acestui agent provocator, pentru că individul e mult mai vechi aici decât modestul semnatar al acestor rânduri, dar se raliază, încă o dată poziției lui Pitbull, polemistul (cu opinii de multe ori diferite de ale lui Ipu, dar mai tot timpul) cordial al acestui sait, și vă solicită repunerea în drepturi a colegului nostru RomaniaMare.

Last edited by Ipu : 29 Apr 2010 at 10:59.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2010, 10:30   #172
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Pentru că a noastră colegă ne-a scris inițial la azil (rubrică închisă postării directe) n-am putut să-i răspundem decât aici. Răspunsul nostru a rămas tot acolo (la rubrica de reclamații). Poate se îndură totuși cineva să-l aducă încoace.

Last edited by Ipu : 29 Apr 2010 at 10:47.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2010, 10:30   #173
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Multumesc pentru gândurile cele bune, dar te rog: sterge cuvintele: "(...)". Chiar dacä ar fi adevärate (dar nu sunt), mä fac sä mä simt prost; si chiar nefiind slugarnice (cum sunt convins cä nu sunt), tot a asa ceva sunä, iar anumiti altii s-ar si gräbi sä le speculeze în cel mai räu sens posibil. Sä läsäm cultul personalitätii (fie si doar aparent), si sä pästräm o apropiere umanä între noi.

Last edited by Pitbull : 29 Apr 2010 at 11:55.
Old 29 Apr 2010, 10:36   #174
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Ipu, am o curiozitate. De ce vorbesti la persoana a treia precum Dick Nixon? Fugi de propriul sine, vrei sa sune mai pompos, mai pretentios? Pare cam schizo un pic...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2010, 11:20   #175
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking

Originally Posted by Windom:
IDe ce vorbesti la persoana a treia precum Dick Nixon?
Ăsta ar fi ultimul, da'ultimul lucru pe care i l-aş putea reproşa!
Old 29 Apr 2010, 11:23   #176
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Ne era un repros, era o curiozitate.

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Apr 2010, 11:33   #177
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Pentru Pitbull: Am corectat.

Pentru Windom: Gloria m-a întrebat același lucru la #171 și eu i-am răspuns la #177. Adaug faptul că, spre deosebire de tine și de colega noastră, numele meu de utilizator și avatarul, semnătura, viitorul rang personalizat, pe care l-am anunțat deja dinante de a atinge numărul de 500 de postări („Discipolul Diavolului”), conturează toate o paradigmă eroică și predispun la tulburări de personalitate. Utilizarea persoanei a treia în locul primei persoane se justifică așadar și dintr-o nevoie de igienă psihică, pe lângă scopul principal, acela de a-i face pe forumiști să îi ia separat în serios și pe avatar (surogat), prin intermediul căruia utilizatorul plonjează de la câteva mii de kilometri distanță în hiperspațiul dialogului forumistic, dar și pe utilizatorul real care nu e nici Okada Izo al lui Miike Takashi, nici Dick Dudgeon al lui G.B. Shaw, și cu atât mai puțin Toader Ipu al lui Titus Popovici, ci un om normal, care își toarnă vin în pahar, răsfoiește o carte sau privește automobilele de afară prin fereastră în vreme ce Ipu aleargă cu sabia scoasă printre rubricile forumului.
Old 29 Apr 2010, 11:37   #178
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking

Originally Posted by Windom:
Ne era un repros, era o curiozitate.
Aha, acum înţeleg, asta se încadrează la telenovele.

Mie dacă mi s-ar fi făcut remarca asta în termenii în care-aţi făcut-o Gloria şi tu, aş fi luat-o ca pe-o insultă, ceea ce şi este de fapt, nu ca pe-un reproş!

PS: Între noi 2 fie vb, schizofrenia e şi explicaţia mea.

PS1: Evident asta nu are NICIO legătură cu vb la persoana a III-a singular.

Last edited by Dragomara : 29 Apr 2010 at 11:42.
Old 29 Apr 2010, 11:43   #179
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu pot decit sa salut initiativa gloriei & a lui stefando de a curata forumul de comentarii extremiste, xenofobe, pro-legionare etc
din cite stiu, exprimarea acestora in spatiul public este interzisa prin lege, nu vad in 'virtutea' carui 'argument' ar tbui ele permise aici...?
initiativa responsabila a celor 2 este cu atit mai demna de lauda cu cit - dupa cum se vede - este bruiata de strigatele de sirene in ceatza ale unora care indeamna la anarhie sau care (culmea comicului involuntar!) sustin bannarile, dar numai ale celor cu ale caror opinii nu sint de acord (= caz tipic de confundare a interesului public cu cel privat)

ps apropo de eminescu & eliade: quod licet jovi, non licet bovi!
si, vba bancului, noi nu pt aia ii iubim
Old 29 Apr 2010, 11:44   #180
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

rangul personalizat se obtine la 1000 de postari (scrisesem puncte )

acum on-topic: în acest moment, leo nu are de ce sa fie banat

Last edited by StefanDo : 29 Apr 2010 at 11:46.
StefanDo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules