Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Jan 2010, 09:46   #1
cristane
Novice

cristane

Ratinguri filme?

Am o intrebare... cum de aproape toate filmele de pe site au rating intre 7-8? Chiar si daca la comentarii notele sint foarte proaste, ratingul mediu al filmului e de 7 si ceva. E un bug? Se poate rezolva? Thx.
cristane is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jan 2010, 10:18   #2
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Poti vota un film fara sa-l comentezi, deci probabil notele proaste date acolo sunt ridicate de note bune fara comentariu. Si mie mi se pare putin ciudat faptul ca majoritatea filmelor au note intre 7 si 8, dar cel mai probabil se datoreaza unui numar mic de voturi si a unui fel de echilibru intre categoriile de persoane care le voteaza.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jan 2010, 10:26   #3
cristane
Novice

cristane

Originally Posted by Liviu-:
Poti vota un film fara sa-l comentezi, deci probabil notele proaste date acolo sunt ridicate de note bune fara comentariu. Si mie mi se pare putin ciudat faptul ca majoritatea filmelor au note intre 7 si 8, dar cel mai probabil se datoreaza unui numar mic de voturi si a unui fel de echilibru intre categoriile de persoane care le voteaza.

Nu prea cred. Uite de ex. la Thirst

http://www.cinemagia.ro/filme/bakjwi-thirst-42454/

Tin minte foarte clar ca inainte sa votez avea tot 7 si ceva media. I-am dat 1 (de forma - de fapt mi-a placut ) si acum are media 7.5 dupa 6 voturi.

Am luat la rind vreo 30 de filme din baza de date, TOATE au media intre 7 si 8.

E clar un bug - sper sa se poata rezolva rapid
Old 27 Jan 2010, 11:09   #4
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

La tine la profil apare nota 7, un alt user i-a dat 8, iar unul i-a dat nota la comentariu, anume 4. Ca nota sa fie 7,5 pentru 6 voturi acordate inseamna un total de 45. 45-19=26. Adica doua note de 9 si una de 8 de exemplu, sau una de 10 si doua de 8, ceea ce e foarte posibil. Eu i-am dat un 7, sa vedem daca cand se actualizeaza votul meu nota se duce la 7,4. Si daca nota ta ar fi fost 1, tot ar fi fost posibil sa aiba nota 7,5 in total.

Oricum ar trebui asteptat un raspuns de la un moderator/administrator, dar sunt sigur ca-ti va zice ca sistemul functioneaza cum ar trebui.

PS: Gloria i-a dat 9, deci sansele sunt foarte mari ca nota sa fie adevarata

Last edited by Liviu- : 27 Jan 2010 at 11:11.
Old 27 Jan 2010, 11:31   #5
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

e posibil sa fie un decalaj intre notare si aparitia efectului ei. tocmai am notat cu 1 thirst si ratingul aparea tot de 7,5

e posibil ca cristi sa fi dat 1, dar inaintea lui altcineva sa fi dat o nota mare si media sa creasca pana se inregistreaza si ratingul lui.

oricum, am anuntat problema la programare, revin cat de repede cu un raspuns mai documentat
Old 27 Jan 2010, 11:41   #6
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by StefanDo:
e posibil sa fie un decalaj intre notare si aparitia efectului ei. tocmai am notat cu 1 thirst si ratingul aparea tot de 7,5

Momentan apar 7 voturi, deci l-a actualizat doar pe al meu. Daca nota de dinainte era ceva de genul 7.549 si eu i-am dat un 7 e posibil ca nota sa fie undeva in jur de 7.451 ceea ce probabil ar insemna o afisare tot a notei 7,5. Nu mai fac calculele acum ca n-am timp...

e posibil ca cristi sa fi dat 1, dar inaintea lui altcineva sa fi dat o nota mare si media sa creasca pana se inregistreaza si ratingul lui.

La profilul lui apare nota 7.

oricum, am anuntat problema la programare, revin cat de repede cu un raspuns mai documentat

Asteptam raspunsul Pana la urma noi doar ne dam cu parerea
Old 30 Jan 2010, 14:10   #7
cavallioty
Novice

cavallioty

sa inteleg ca din cauza acestei probleme s-a refacut clasamentul si filme cu foarte putine voturi sunt in fruntea clasamentului,ar trebui sa fie un anume numar de voturi ca sa intre in clasament,normal ca daca ai putine voturi e posibil sa ai nota mare fata de altele care au mii de voturi
cavallioty is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Feb 2010, 10:57   #8
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

bug-ul cu rating-urile filmelor rezolvat, verificati si voi

clasamentul de pe homepage se va schimba numaidecat, vom introduce un top al ultimei luni, e cel mai relevant
Old 01 Feb 2010, 16:18   #9
cristane
Novice

cristane

Dap, e OK, in sfirsit exista filme si cu media mai mica de 7 Thx.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules