Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Oct 2009, 12:48   #321
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by illotempore2002:
Keep,

Tu nu pricepi? Bancul este PREA SUBTIL. A se citi: prea subtil ca sa-l inteleg eu, tu etc. Doar ca tre sa demonstreze ca l-a inteles in primul rand ea. Fiind asa de ermetic, exista riscul ca nici ea sa nu-l fi inteles.

Pt ca ricutza avand mult simtz si modestie, nu ma astept de la ea sa spuna despre ea ca este extrem de inteligenta (adica pricepe un banc mult prea subtil). Pt ca asta reiese cand zici ca tu intelegi un banc mult prea subtil, nu? Reiese ca spui despre tine ca esti dat naibii de destept.

Ai foarte multa dreptate in ce zici. Numai ca in cazul de fata vorbim despre bancuri. Iar un banc care este mult prea subtil chiar nu e neaparat bun. De cele mai multe ori e un banc prost pentru ca nu rade nimeni. Iar bancul lui Hale nu e foarte departe de stadiul asta intrucat pana acum am ras doar eu (si nu neaparat de formularea in sine).

Cred ca exista legaturi intre o minte inteligenta si genul de ironii pe care le poate face, dar in nici un caz subtilitatea nu e o caracteristica de baza.
Old 09 Oct 2009, 12:52   #322
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Ok, si sintetizand, concluzia care e; bancul impricinatului este:
1. un banc prost
2. un banc subtil

Exista doar o singura optiune.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2009, 12:52   #323
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Asa, si tu daca tusesti, nefumatoare fiind, si cineva te face baba, razi?
Ti se pare un banc asa bun?

Acuma sincer, e o gluma asa de obosita ca doar sa fii sclerozat sa razi....

Legatura cu fumatul era alta. Asta pe care ai facut-o tu ma depaseste.

Credeam ca am stabilit ca a fi "scelrozat" nu e o conditie suficienta pentru a rade de asocierile lui hale.
Old 09 Oct 2009, 12:55   #324
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Ok, si sintetizand, concluzia care e; bancul impricinatului este:
1. un banc prost
2. un banc subtil

Exista doar o singura optiune.

Dar poate ca nu e un banc deloc.
Old 09 Oct 2009, 12:56   #325
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Am recitit ce ai scris, si da, aia cu fumatu' era ca prietenii iti zic sa te lasi de fumat

Ok, am citit pe diagonala pt ca scrii mesaje prea lungi pt rabdarea mea
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2009, 13:37   #326
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

si acuma reveniti on topic pls
Old 09 Oct 2009, 14:35   #327
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cu scuzele de rigoare pentru off-topic, sunt nevoit sä conchid:
Ricutzule, te rog: lasä în pace conflictele dintre cinematzograv si CineMagia. NU-S DE TINE! Nu ai organul, centrul cerebral propice, ca sä percepi just insanitätile pe care ni le-aruncä cei de-acolo, si necesarele noastre replici într-o vânä aproximativ adecvatä (cäci asemenea mizerii chiar ne depäsesc). Esti asemenea celorlalti câtiva cinemagicieni de prea bunä calitate care au cäzut în capcana matzogravului (Cinemania, Mala, Klein, Corinka, etc.): nu sunteti pregätiti, conditionati, apti sä percepeti mizeria moralä din nucleul acelui fenomen, si din variile lui spârcâieli la adresa CineMagiei. Voi încä mai credeti, în inocenta voasträ, cä intelectualismul aparent de-acolo ar avea vreo oarecare legitimitate. Iatä dovada: în buna ta credintä, ai confundat un biet atac vomitiv-retardat cu un "banc subtil", ba chiar ai început sä-l analizezi.
Te rog, rämâi cinemagiciana pe care o cunoastem, respectäm si iubim. Nu face disectia fecalelor cadaverogenetice. Nu-i de tine.

Gata, acum PE BUNE back on topic!

Last edited by Pitbull : 09 Oct 2009 at 14:48.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2009, 16:57   #328
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
on-topic: Sunt nefericit pentru ca spui...

Originally Posted by Pitbull:
Ricutzule, te rog: lasä în pace conflictele dintre cinematzograv si CineMagia. NU-S DE TINE! Nu ai organul, centrul cerebral propice, ca sä percepi just insanitätile pe care ni le-aruncä cei de-acolo, si necesarele noastre replici într-o vânä aproximativ adecvatä (cäci asemenea mizerii chiar ne depäsesc). Esti asemenea celorlalti câtiva cinemagicieni de prea bunä calitate care au cäzut în capcana matzogravului (Cinemania, Mala, Klein, Corinka, etc.): nu sunteti pregätiti, conditionati, apti sä percepeti mizeria moralä din nucleul acelui fenomen, si din variile lui spârcâieli la adresa CineMagiei. Voi încä mai credeti, în inocenta voasträ, cä intelectualismul aparent de-acolo ar avea vreo oarecare legitimitate. Iatä dovada: în buna ta credintä, ai confundat un biet atac vomitiv-retardat cu un "banc subtil", ba chiar ai început sä-l analizezi.
Te rog, rämâi cinemagiciana pe care o cunoastem, respectäm si iubim. Nu face disectia fecalelor cadaverogenetice. Nu-i de tine.

Gata, acum PE BUNE back on topic!

... si pentru ca ne judeci stramb, ca ne denigrezi nejustificat, ca n-ai observat cine pe cine a atacat primul, ca esti induiosator de intelept si sfatos, ca nu intelegi poantele, ca te dai bine pe langa useri ca sa-i castigi la loc, ca esti agresiv si pentru ca nu stiu cum e mai corect: Bullshit sau Shitbull?

btw, sa-i tot indemni pe oameni sa fie on-topic pe un topic al nefericirilor personale e destul de sadic. Hai, lume, sufera si spune!
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2009, 19:13   #329
Judex
Banned

Judex

http://www.florinchilian.ro/
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Oct 2009, 23:03   #330
Judex
Banned

Judex

Sunt nefericit ca nu pot participa la noaptea aia de Animatie. Dar, Illo, uite de la mine pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=yAycagB9Tf8
Old 10 Oct 2009, 21:28   #331
halebardul
Guru

halebardul

mesaj trimis la offtopic asyllum de pitbull (vedeti si raspunsul lui, e marfa!!!)

catre supermoderatori & admini (exclus moderatori si pitbulli)

Am si eu o curiozitate: cand va luati acreditari pentru festivaluri internationale, cand primiti invitatii la premiere, evenimente, petreceri, bilete la film in contul cinemagiei si, nu mai putin, cand va luati salariul, nu aveti nici o clipa senzatia ca nu prea le meritati, ca nu v-ati facut treaba cum trebuie si ca n-ar fi cazul sa le acceptati?
Nu aveti nici o clipa tendinta sa le redirectionati catre capcaunul manios, gheonoaia cocalara si cavalerul tristei figuri care-i amusina coada la fiecare pas - cei care fac jocurile pe aici?

Ca sa fie on-topic (fiindca este): Sunt nefericit pentru ca un site cu potential, resurse, suport, bune intentii initiale, investitii, menit sa sprijine cinematografia, filmul romanesc etc - se duce pe apa sambetei, ocupat fiind de semidocti, academicieni gen elena ceausescu si nevertebrate sentimentale.

Cand va prezentati "Cutare de la Cinemagia" sunt sigur ca sunteti mandri de titulatura.
In curand n-o sa mai fiti, daca o tineti tot asa.
Old 10 Oct 2009, 22:04   #332
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Labe, prietene, te implor, nu mai posta.
Nici aici, nici altundeva.
Esti incoerent.
Retardat.
Bolnav.
Taci.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Oct 2009, 07:38   #333
halebardul
Guru

halebardul

Shitbull, amice, nu vorbeam cu tine, de ce sari ca gaina la muci? *
Chiar te-am exclus in mod expres din discutie, dar vad ca te sesizezi mai prompt decat o asociatie de locatari.
____
* cand taranul isi slobozeste cate o nara in batatura, gainile vin repede, crezand ca le-a aruncat ceva bun stapanul

Pentru Dragomara, la a carei parere se stie ca tin foarte mult: n-am innebunit, punctual ma refer la faptul ca illo si Judex injura la liber si nu patesc nimic si la faptul ca troneaza peste toate vointa Marelui Cucurigurist.
Si de ce ati pastrat mesajul lui jactati, cand a cerut foarte clar sa fie sters? Dezvaluirea identitatii vi se pare un lucru normal?

Sunt foarte nefericit pentru toate astea. Ah, iar sunt on-topic!
Old 11 Oct 2009, 08:11   #334
Judex
Banned

Judex

Halebardule, reactiile respective au fost provocate chiar de tine, ca banuiesc ca la astea te referi. Eu chiar nu sunt genul conflictual, razboinic, poate chiar de aceea reactionez dur in astfel de cazuri. Poate n-ai sa crezi, dar mie chiar imi pare rau ca s-a ajuns la toate certurile astea, cel putin acel conflict in care am ajuns sa fiu si eu implicat este de un absurd halucinant. Incercarile astea, ale celor de 'dincolo' de a provoca aici scandaluri nu fac decat sa mentina tensiunea asta inutila. Serios acum, de multe ori stau si ma intreb daca nu cumva confund spatiile astea, cica de dialog pe teme culturale, cu adunaturi microbistice sau grupuri de chibiti politici. Chiar frecventez un forum sportiv unde lumea se poarta mai civilizat si participa mai usor la discutii serioase - mi-a fost mai usor sa initiez acolo o dezbatere pe tema unei grile de impozitare progresive in beneficiul cinematografiei, decat aici (unde mi-au raspuns cam in dodii doi useri foarte onorabili, de altfel) sau acolo (unde subiectul pur si simplu a fost ocolit). Mai mult, chiar daca se ajunge, inevitabil, la confruntari in baza echipei sustinute de fiecare, chiar daca se sare calul limbajului, intalnirile forumistilor sunt pline de voie buna si orice resentiment dispare ca prin farmec, chiar daca si acolo polemicile sunt destul de inflacarate. Pe de alta parte, intr-un peisaj cultural populat de indivizi submediocri profesional, dar plini de basini in cap, de ce ne-am astepta ca pe forumurile de specialitate sa fie altfel?
Old 11 Oct 2009, 09:00   #335
halebardul
Guru

halebardul

vorba multa si degeaba.
daca-ti mai amintesti flow-ul discutiei de-atunci, eu am intrat in vorba cu paul_aramis, foarte civilizat, pe povestea cu armele. Si ai sarit tu ca sa-mi iau cretinii si sa ma duc pe forumul meu. Mai departe evident ca am reactionat si am lovit sa te usture - dar n-am injurat nicaieri. Tu, da.

Mai demult, cand l-am injurat pe suspect de bizar, desi aveam dreptate, am fost bannat.
Cand eu si keep ne injuram reciproc, eu am fost bannat, keep "a renuntat sa mai fie un domn".
Acum, pentru ca am facut un forum concurent, s-a dat liber la injurat halebardul? Sau pe jactati si cine mai e pe forumul ala?

astept in continuare raspunsul supermoderatorilor.
si, evident, sunt foarte on-topic de nefericit.
Old 11 Oct 2009, 09:17   #336
Judex
Banned

Judex

Sunt nefericit pentru ca Halebardul da uneori dovada de o naivitate induiosatoare. Omule, tu chiar crezi ca acel forum poate ajuta concret cinematografia romaneasca? Sa fim seriosi, mai ales ca nu pari a fi depasit de realitatile din domeniu. As plusa chiar, apreciind ca esti de-a dreptul un insider in zona media.
Cat despre reprosurile tale, nu stiu ce sa zic, pur si simplu am uitat ce mi-ai zis. Daca am injurat, am facut-o nu atat pentru a raspunde celor spuse de tine, cat pentru ca insistenta cu care zgandari in mocirla unor subiecte conflictuale m-a scos din sarite. Eu am mai spus-o in nenumarate randuri - ma supar greu si-mi trece usor. La fel si acum.
Old 11 Oct 2009, 10:21   #337
Gospin
Comfortably numb

Gospin

Send a message via Yahoo to Gospin
Sunt nefericit cand vad ca va certati asa, ce Dumnezeu, e doar un forum , aici ar trebui sa ne relaxam si sa ne spunem parerile, suntem oameni pana la urma nu?
Mai lasati si de la voi, cand va ataca cineva, o avea omu nervi atunci.
Eu facusem un post prin Mai si deja m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur, da' oamenii glumeau si eu fiind nou aici m'am cam ofensat dar mi-a trecut repede.
PEACE!
Old 11 Oct 2009, 18:07   #338
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by Gospin:
m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur

Vrei să spui o miercuri, e o useriţă.

Sunt nefericită pentru că oamenii se împroaşcă din nou cu noroi pe aici. Halebardul era aşa de simpatic pe vremuri, acum ne jigneşte pe toţi mereu, deşi eu nu îmi amintesc să îi fi făcut vreun rău niciodată, doar că ne-am mai contrazis uneori.

Îmi pare rău şi pentru conflictul Pitbull - ALS şi nu pot înţelege cum doi oameni maturi au ajuns să se războiască pe net cu atâta înverşunare.

Este de asemenea trist cum, pe un forum dedicat celei de a şaptea arte, nişte persoane ajunse la un anumit nivel de pregătire intelectuală se întrec în a-şi etala "meşteşugul" în a bălăcări nişte concetăţeni pe care nu i-au întâlnit în viaţa lor, profitând de ocazie pentru a-şi manifesta coprofilia şi apucăturile de mahala. Trist şi ruşinos!

Last edited by corinka : 11 Oct 2009 at 18:26.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Oct 2009, 18:12   #339
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Gospin:
Sunt nefericit cand vad ca va certati asa, ce Dumnezeu, e doar un forum , aici ar trebui sa ne relaxam si sa ne spunem parerile, suntem oameni pana la urma nu?
Mai lasati si de la voi, cand va ataca cineva, o avea omu nervi atunci.
Eu facusem un post prin Mai si deja m`a luat la mistu unu, miercuri sau Chambord nu mai stiu sigur, da' oamenii glumeau si eu fiind nou aici m'am cam ofensat dar mi-a trecut repede.
PEACE!

Cand te luai eu mah pe tine la misto ?! Asta e calomnie ce faci tu aicea Avocatzii mei te vor actziona in instantza !
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Oct 2009, 18:15   #340
Chambord
x

Chambord

Sunt nefericit ca sunt unii useri care cred ca ii iau la misto si ma acuza pe nedrept si pentru asta eu trebuie sa dau telefoane la avocatzii mei in loc sa ies la plimbare seara
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules