Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Aug 2008, 18:19   #81
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Totusi, eu unul nu stiu ce sä-i räspund olteanului...

Semioltean.
N-am prins rostul întrebärii.
Nici nu ai fi reusit sa-l prinzi pt ca nu a existat un rost dinainte al intrebarii.
Dragä, peri-o de vorbe de umpluturä, tunde-o de cuvinte de prisos, redu-o la o întrebare limpede, clarä, cu sens, de câteva cuvinte, si dacä atunci o înteleg, îti räspund.
In primul rand, Pitbull mi-a dat impresia - pe acest forum, doar pe acest forum - unui tip prafuit, lovind cu toporul busteni intr-un codru, cu barba, avand un trecut incercat si pastrand un mister... alea-celea; mai ales atunci cand a facut pe Hero-ul cu Intoarcerea lui Basescu pe aici, apoi dupa date-ul: 19.05.2007 cand s-a facut adunarea in Bucharest el o zis ceva de genu': "Duceti-va voi si culegeti fructele, eu stau acas'." (probabil pt ca era prea old).
Sa insemne calatoria la Geneva, renasterea din propa-ai cenusa?? Ar fi bine!
Ce m-a nemultumit pe mine era ca spunea tot timpul ca se afla intr-un net cafe in Geneva cand putea sa spuna: "Fratilor ma reapuc de film! Aseara mi-am gasit si actrita pe strazile Genevei, dupa cateva taclale i-am tras-o toata noaptea pe la spate in timp ce-i turnam tequila pe fund." / ori "...scriu...trag in piept adanc aerul elvetian si scriu ceva bun...".

In al doilea rand, anul trecut, cand terminam de citit Adio Arme de Hemingway imi venea sa plec in Elvetia.(cuvinte de prisos: Aprop', am citit de curand si "Batranul si marea" - cultivat pusti - din care n-am inteles nimic),
A urmat episodul: o mica biografie a lui Charlie Chaplin cand am realizat ca tara asta chiar merita vizitata. Apoi, Euro 2008, cu tot tam-tam-ul euforistic prin Switzerlanda. Si cand vad mesajele lui Pitbull...nu se poate! iar Elvetia??? Da' frate, da' dk tot esti acolo, scrie si tu mai multe, posteaza un jurnal de calatorie sa avem ce citi, baga niste poze, povesteste la intoarcere, ori nu mai scrie nimic. Mai era si chestia cu canicula de la noi, eu stau intr-un desert, whatever, un asa zis desert, o zona in Romania care-i in curs de desertizare si "afland" de culmile racoroase ale Alpilor la modu': "Eu mananc tort acu'." ma apuca asa sa-l iau pe Suca la un fight-club.
---
Bine v-am regasit! E cald, foarte cald...
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Aug 2008, 18:46   #82
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Of ,Neuptolem,eroule din Troia lasa omul in pace nu-l mai necaji si tu.Daca pleaca si Pitbull?
Nu te racoreste nici o Angelina?
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Aug 2008, 19:01   #83
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Sa plece Pitbull??? Nu-mi pot imagina asta. Inseamna ca pleaca cu tot cu forum. Da' ce? Cine-a mai plecat? sa-i zic si io good-bye..
PS: O angelina da, dar nu ma racoreste, ma-'ncinge. Doua angeline m-ar racori.
Old 23 Aug 2008, 00:20   #84
redmen
Old School Hollywood

redmen

Chiar crezi in originalitatea lucrurilor pe care le scrii nu ?
Old 23 Aug 2008, 02:26   #85
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Cred in...de ce crezi ca tineam la originalitate? Nu scriam, comunicam in scris, e maaare diferenta. Deci nu poate fi vorba de originalitate... Deci doi: ce doreai sa spui mai exact? Adica, fii mai concret.
Old 25 Aug 2008, 20:42   #86
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by redmen:

Din pacate, el crede ca stie sa scrie!
Old 25 Aug 2008, 21:57   #87
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by costobocus:
Originally Posted by redmen:

Din pacate, el crede ca stie sa scrie!
Nu stiu sa scriu...ce mi-a zis-o dom'le! Oare cum am sa ies basma curata din labirintu' in care m-o azvarlit costobocus?

Am sesizat si eu ca in ultimul timp pe forum a crescut nivelul desteptaciunilor, sofismelor si intelectulismelor; saltul high-tech a expandat turatia inspre exponentialitate cu o vitezaaa, mama-mama!

Aveam si eu grija la inceput, in primele 500 de mesaje, la fiecare cuvintzel, ce scriu, mai stergeam, mai rescriam, mai aia-aia (stiti voi); uneori pierdeam 45 de minute la cate un mesaj. Am realizat ca nu se merita pt ca forumul ingroapa tot ce se scrie si nu se intampla nimic deosebit daca scrii doct sau scrii semidoct, nu-ti da nimeni niciun premiu literar. Dupa 1-2 ani nu mai conteaza cuvintele ce compuneau frazele care alcatuiau paragrafele tale, conteaza doar mesajul pe care l-ai transmis la vremea aia, in mare parte si ala se uita. La cat de trepidanta e viata today, ce eforturi produse ale turbulentei cotidianului te incearca, iti e aproape imposibil ca sa te linistesti sa scrii asa cum trebuie, intre un dus si-o iesire afara sa-ti iei o bere sau o cola.
Pe moderatori ii inteleg, ei mai castiga un ban din asta, isi dau tot interesul sa nu se faca de ras, sau cei care sunt DEJA CINEVA, sunt mult mai motivati sa conceapa p-aci adevarate capodopere ale jonglarii cuvintelelor in vartejuri ametitoare de neologisme si complexitati brainoase de nu mai intelegi ce-a vrut sa spuna, DE CE a spus si mai ales de ce a spus ATAT, si de ce a spus-o ASTFEL.

Coco, dumneata...eu nu-ti inteleg malitziozitatea...in primul rand, dumneavoastra, Domnule Coco, dumneavoastra nu aveti un rost palpabil pe 'cest forum, dumneavoastra, Domnule Coco, nu sunteti un contribuabil literar in sensul exact, propriu, concret, nu cel de pe ocolisuri.
Adica,
Domnule Coco,
Dumneavoastra,
Nu postati carti sau scenarii de film pe forum (nici poezii, nici declaratii, nici slagare, nici note muzicale, nici-nici).
Eu, cel putin, mai postez din cand in cand (rar, la Pastele Nasinornilor) cate un scenariu de film, o tentativa de scenariu de film ori alte texte ce dovedesc pasiunea pt film, scenariu de film. C-or fi cretine, merita punctata incercarea, succesul se obtine treapta cu treapta, nu cu liftul. Calitatea se obtine prin incercari neizbutite.

Si cum acum ma asez sa ma uit la Donald Trump (fiind fan al atitudinii magnatului), daca aveti o inteligenta demna de un om civilizat, nu cred ca vi s-ar mai parea potrivit pe viitor sa mai intrati in vorba cu mine sub forma de jignire.
Nu ma cunoasteti, domnule Coco, sunt un om PREA corect, domnule Coco.
Old 26 Aug 2008, 07:00   #88
costobocus
Guru

costobocus

Nah ca acuma se crede si funny..

Maine o sa-si imagineze ca este carnat oltenesc si o sa se arunce in gura lui Pitbull ...
Old 26 Aug 2008, 10:48   #89
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Rasism regional.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules