Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 03 May 2008, 18:16   #41
marx
Guru

marx

Originally Posted by Alex Leo Serban:
esti o bula slinoasa de care fug toti. nu te baga nici dreacu in seama, vii pe forum si cersesti atentie, trimiti mp-uri sa te intalnesti cu forumisti.
ai lins la greu cururi batrane ca sa te bage in seama, sa intri in "elita" prostiei, nu te duce capul nici sa intelegi propozitiile simple formate doar din subiect si predicat.
ia-ti singura pulla la supt, e singura ta alinare.
marx is offline   sendpm.gif
Old 03 May 2008, 18:20   #42
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by costobocus:
NU, tu esti penibil!

Plus ka toti wanabeizii de pe aci nu iti zic nikaka sa nu le dai cronika naspa cand se lanseaza ...

Plus ka cinemagistii castiga de pe urma ta..mai un scandal, mai un trafic, sa nu'l suparam pe tataia alecs ..

De cate ori ti'ai luat jukariile si'ai plecat..dupa kare te'ai intors pe usa din dos (pardon de ekspresie) si te purtai de parka era mosia lu tac'tu..

SI SA NU UITI SA CERI BANAREA MEA PENRU NUSCEMESAJ!

ma cac in gura ta bai mocirla imputzita, ti s pare k ma 'faci' p mine p forum si t dai mare sau c??
esti un nimeni - k si marxistu - & mi s rupe d voi, va scuip in cap & din toate pozitiile clar?

luzarilor! :lol:

saracu de tine... te compatimesc... n'am de ce sa te fac pe forum, tu reprezinti raul necesar pe aci ... dar ma spal pe maini, si citesc despre filme dupa..si mie imi convine ..

d'aia nici nu ma enervez.. stiu ca esti tare doar pe mess..si pe webcam..

nu ma dau mare, da' ai vrut o parere..

fixatia asta cu nimeni e favorita..da' ti'au explicat'o multi si tot degeaba..

si noua ni se rupe de tine, ratat mic ce esti !!!! inca zece ani si poate scapam de tine..ca la cum te enervezi mori de inima rea ...
costobocus is offline   sendpm.gif
Old 03 May 2008, 18:43   #43
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

zau, vi s rupe d mine!? si cum ramine cu postarea d mai sus, cum k unora l e frik d mine, sa nu scriu d rau dspr ei, ha??

bai amaritilor, bai amashtenilor, eu stiu k aveti nevoie d mine & va dati mielushei - sa nu credeti k nu stiu -, da pozitia asta imi convine ok?
iar certurile imi fac bine, k altfel am tensiunea mik...

bai marxistule d kkt, dk mai maninci cu lingura mare ceea c produci (adik kkt), t bat de-ti suna apa-n cap bai cacanarule!! ia vino cu un singur mp unde 'cersesc' sa ma vad cu useri - unu SINGUR, auzi?? - si jur sa-mi cer scuze!
ai facut scoala d secu, sau c?? k vad k esti bun la calomnii, ratatule!
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 03 May 2008, 18:53   #44
marx
Guru

marx

....
bah idiotule inclusiv mie mi-ai trimis un mp in care vroiai sa ne intalnim. cretin senil ce esti, nu-ti recunosti nici moaca de ratat care ti se arata zilnic in oglinda.
Old 03 May 2008, 18:55   #45
ulrich
Guru

ulrich

...vino cu un singur mp unde 'cersesc' sa ma vad cu useri

eee,lasa...oi fi cerut tu vreo intalnire dragomarei
Old 03 May 2008, 19:03   #46
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marx:
....
bah idiotule inclusiv mie mi-ai trimis un mp in care vroiai sa ne intalnim. cretin senil ce esti, nu-ti recunosti nici moaca de ratat care ti se arata zilnic in oglinda.

TIE, mah tiritura?
ai baut gaz??? :lol:
delirezi grav, cre k tre sa t internezi... sau proiectezi asupra mea niste fantasme, nu stiu (si nici nu ma intereseaza)
n-am scris nimanui mp cerindu-i sa ma intilnesc cu el/ea! cu atit mai putin sa ma 'intilnesc' cu un luzar k tine :w00t:
ps 'ratatu' kre speri tu sa fiu (si t las sa speri, vad k iti face bine la nervi ) a iesit criticu nr 1 in sondaju cinemagia, e kemat peste tot in lume sa vbeask dspr filmu ro, publik in 'cahiers du cinema', iar parerea lui conteaza... stiu k t enerveaza big time, da iti dau un sfat: obisnuieste-te cu asta - i am here to stay! :happy:
Old 03 May 2008, 19:18   #47
marx
Guru

marx

delirezi grav, cre k tre sa t internezi... sau proiectezi asupra mea niste fantasme, nu stiu (si nici nu ma intereseaza)
n-am scris nimanui mp cerindu-i sa ma intilnesc cu el/ea! cu atit mai putin sa ma 'intilnesc' cu un luzar k tine :w00t:
coitza, de ce nu recunosti ca m-ai abordat pe mp dandu-mi numarul tau de tel.?! la vremea respectiva l-au vazut si altii, asa ca muta-ti duhoarea de hoit in alta caverna, cangrenosule!

Quote:
ps 'ratatu' kre speri tu sa fiu (si t las sa speri, vad k iti face bine la nervi ) a iesit criticu nr 1 in sondaju cinemagia, e kemat peste tot in lume sa vbeask dspr filmu ro, publik in 'cahiers du cinema', iar parerea lui conteaza... stiu k t enerveaza big time, da iti dau un sfat: obisnuieste-te cu asta - i am here to stay! :happy:
bah muitza, ma interesezi deloc ce cuvinte moi debitezi tu. esti un zero ca om, un zero cacritic, esti o fatza ponosita care se baga in fatza cu disperare...
Old 03 May 2008, 19:33   #48
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

NU ti-am dat niciun nr d tel al meu, minti cu nerushinare!!

& nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta (sau a altora) dspr mine k om (sint o pers suficient d implinita (social/sexual etc), d indiferenta & d distanta k sa-mi pese fix cit un virf d pix), iar k critic nu doar k nu ai caderea sa judeci, da t oftici d mori, so...

nu ma intereseaza decit sa fiu ceea c am fost d mic: o diva :happy:

ps si mai scuteste-ma cu diminutivele astea gretoase (= 'coitza', 'muitza' etc; ti-am zis k proiectezi fantasme! :lol: )
Old 03 May 2008, 19:35   #49
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
offf... n-aþi mai terminat?!
m-am plictisit de aceleaºi replici injurioase ºi tembele! Ce-ar fi sã încercaþi sã vã faceþi ceva complimente?! (am pus un pariu cum cã niciunul dintre voi nu e capabil de-aºa ceva - ºi io una pierd tot timpul).
---
ulrich - omul nu mi-a fãcut nicio propunere, probabil cã ºtie cã mã pãstrez pentru tine :lol: , oricum cred cã ALS are ceva probleme cu socializatu' cu persoane normale (ºi nu numai), nu cã ar fi singurul de pe-aci cu asemenea handicap, din pãcate.
Dragomara is offline   sendpm.gif
Old 03 May 2008, 19:41   #50
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

da cin't pune, fa, sa intri sa l citesti??
hai, skimba canalu! :lol:
Old 03 May 2008, 19:44   #51
marx
Guru

marx

NU ti-am dat niciun nr d tel al meu, minti cu nerushinare!!
hehehe, nu mai recunosti nimic, coitza. de ce oare?!

Quote:
& nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta (sau a altora) dspr mine k om (sint o pers suficient d implinita (social/sexual etc), d indiferenta & d distanta k sa-mi pese fix cit un virf d pix), iar k critic nu doar k nu ai caderea sa judeci, da t oftici d mori, so...
ia zi pulitza, de ce m-ai interzis pe liternet?! asa frica imensa ti-e de mine?
Old 03 May 2008, 19:49   #52
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Te-a interzis pe Liternet... ??? :huh:

L-ai interzis pe Liternet...?!?!? :shock:

L-a intrezis pe Liternet...!!!!!!!!!!
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 03 May 2008, 19:56   #53
marx
Guru

marx

domnu critic COITZA ALS a taiat, ca o credincioasa moasha comunala ce coseste cordonul ombilical, accesul pe liternet al oricarui articol publicat pe site-ul coordonat de mine.
Old 03 May 2008, 20:06   #54
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

A täiat? :? Cum a täiat...?

"Cu creionu' rosu, cu o linie, si de unde eram în cap, acu' iaräsi sînt în coadä. Acu', io as astepta, cä altä treabä, ce am? Da' dacä, atunci când mi-o veni din nou rându', mä taie iar? Cä sînt pätitä, tovaräse Miticä..."
(Frosa - "Sfîntul Miticä Blajinu", Aurel Baranga)
Old 03 May 2008, 20:07   #55
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

deci: site-ul liternet NU imi apartine, asha k ideea k as fi 'interzis' accesu oricui p un astfel d site e (ink) o scorneala bombastik a unui indi-vid kre s crede mai important decit e... :lol:

va dati seama, cinva kre vine cu astfel d aberatii - c credibilitate mai poa sa aiba apropo d orice afirma??

ps nu, repet k NU ti-am dat niciun nr d tel/niciun randevu; consider k esti dus cu capu - da rau d tot!! :shock:
Old 03 May 2008, 20:09   #56
Dragomara
Banned

Dragomara

Divo dacã ai fi de acord sã te produci numai în Ferentari mai-mai cã mi-aº asuma sarcina sã-l conving pe Marx sã te aºtepte într-o searã în cabinã cu trandafiri. :lol: :lol: Oricum, ºtiindu-þi dimensiunile mi-am permis sã-þi comand o rochie mai de Doamne-ajutã!

---
Postarea cu diva va intra în istorie. (sper cã nu ºi-n cea psihiatricã)
Old 03 May 2008, 20:09   #57
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

consider k esti dus cu capu
Totu-i sä nu fii dus q presu.
(Nu de Bäiesu)
Originally Posted by Dragomara:
Postarea cu diva va intra în istorie. (sper cã nu ºi-n cea psihiatricã)
Postarea cu Diva, nu cu "diva"! Cu mare, nu mic, cä ea e Diva, nu o divä oarecare. Doar ai väzut-o si pe webcam!
Old 03 May 2008, 20:14   #58
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Dragomara:
Divo dacã ai fi de acord sã te produci numai în Ferentari mai-mai cã mi-aº asuma sarcina sã-l conving pe Marx sã te aºtepte într-o searã în cabinã cu trandafiri. :lol: :lol: Oricum, ºtiindu-þi dimensiunile mi-am permis sã-þi comand o rochie mai de Doamne-ajutã!

auzi fa, eu am prestat la paris, asha k scuteste-ma cu poante d'astea d ferentari - ferentari yourself (oops, sorry, tu nici makr din ferentari nu esti! :lol: )

si-n plus, dk esti atit d fraiera sa pui botu la toate confectiunile fotoshopate & reshapate, nu ma mira k esti (d) unde esti...
Old 03 May 2008, 20:17   #59
marx
Guru

marx

deci: site-ul liternet NU imi apartine, asha k ideea k as fi 'interzis' accesu oricui p un astfel d site e (ink) o scorneala bombastik a unui indi-vid kre s crede mai important decit e... :lol:

va dati seama, cinva kre vine cu astfel d aberatii - c credibilitate mai poa sa aiba apropo d orice afirma??

ps nu, repet k NU ti-am dat niciun nr d tel/niciun randevu; consider k esti dus cu capu - da rau d tot!! :shock:
minti. in ambele cazuri. si stii f bine asta, dar esti atat de cazut mental, moral si rational incat mitomania ta e de inteles.
Old 03 May 2008, 20:23   #60
Dragomara
Banned

Dragomara

Pitbull - nu e inteligent ce faci. Mã rog, dacã ar fi vorba de-aºa ceva nu am mai fi pe acest forum. (eu înþeleg cã e nevoie de trafic (LOL) da' totuºi... )

--
Oricum, mi s-a acrit de acest site, de acest gen de oameni. Pe cei doi i-aº sfãtui sã se cunoascã, în sens biblic, cã asta se pare cã a rãmas singura necunoscutã reciprocã ! Restu' lumii poate privi ºi ea liniºtitã. Show must go on (without me)! :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules