Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Oct 2005, 22:37   #381
BeNnY
Guru

BeNnY

Anca Gradinariu se cam ia in serios cu Xena. Si ia si Xena cam prea in serios. Ce dracu, ok, nu e basm de adormit copii, dar de aici la glume cu lesbiene si ridicat probleme etice si tipa careia nu-i e frica sa transpire? Get real.

Top10 finaluri Cretulescu scris misto, ca tot ce e Cretulescu, dar jumatate din filmele alea nu le-am vazut, iar de jumatate din jumatatea aia nici n-am auzit. Vina mea sau un pic prea obscur. Sau amandoua.

Paul McCartney dat de pamant am savurat cu zambetul pe buze. Si ce poza trista au gasit cu individu.

Alexandru cel Mare, din nou Cretulescu, ma face sa vreau sa vad filmele tipului (nu stiam ca 800 de gloante e al lui). Nu era necesar sa fie scris gen A-Z, dar nici nu deranjeaza. Misto litera K si un trademark deja observabil, jucatul cu termenii: Umor - ingredient esential "iglesian", mai ales in tandem cu violenta si Violenta - ingredient esential "iglesian", mai ales in tandem cu umorul. Cool.

Face:off-u de data asta chiar interesant.
Old 27 Oct 2005, 13:31   #382
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by BeNnY:
Ce dracu, ok, nu e basm de adormit copii, dar de aici la glume cu lesbiene si ridicat probleme etice si tipa careia nu-i e frica sa transpire?
la Pro Cinema s-a lasat in niste episoade cu Xena & Gabrielle - "soul mates" ... "sleeping together"... sunt niste chestii acolo care sunt prea evidente... Sam Raimi's a twisted fuck!

acuma.. Carmen Mezincescu imi da exemplu de Scream 3 ? the fuck was that ? fata asta se aude cand gandeste sau cand expulzeaza violent prin esofag cuvintele alea ?... si cum nu era de ajuns ne da lectii de Gangsta Rap si ne vorbeste de Body Count a lu' Ice T si de Niggers With Attitude ... huge L on her forehead ...
Eu cred ca au proptit-o in revista la misto' ... altfel nu-mi explic aceste bazaconii
Old 27 Oct 2005, 22:04   #383
Longshot
Kingpin

Longshot

ok, am editat insultele din mesajul lui gaandalf legate de mezincescu care vad ca inca provoaca lumea si l-am sters pe urmatorul, al lui benny, care n-avea decat p... in el. o tinem asa pana la anul nou daca e nevoie.
Old 27 Oct 2005, 22:09   #384
BeNnY
Guru

BeNnY

Tu esti asa gen totally no fun.

Fie, varianta cenzurata:

Acum, esti un foarte mare idiot. E absolut treaba ei ce considera zile bune ale tipului si ce considera zile rele, iar acum sunt numai jeguri pe ecrane. De fapt stii si tu lucrurile astea, da' o arzi asa aiurea.
Old 27 Oct 2005, 22:26   #385
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Longshot:
ok, am editat insultele din mesajul lui gaandalf legate de mezincescu care vad ca inca provoaca lumea si l-am sters pe urmatorul, al lui benny, care n-avea decat p... in el. o tinem asa pana la anul nou daca e nevoie.
n-ai nici un haz, degeaba de caci pe tine cã moderezi.
iar gaga e atît de handicapat cã nu mai meritã nici mãcar un scuipat virtual.
Old 28 Oct 2005, 14:24   #386
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Leonard:
n-ai nici un haz, degeaba de caci pe tine cã moderezi.
iar gaga e atît de handicapat cã nu mai meritã nici mãcar un scuipat virtual.
-mi se'ndoaie de subiectivitatea voastra... "vorbele voastre sunt toate egale ca sunt toate goale". doar ptr ca voi o cunoasteti pe Carmen asta nu inseamna ca aveti dreptul sa fiti orbi, gratuit. Fata e varza - SCREAM 3 - oameni buni ... SCREAM 3 si mai aveti curaj sa ii luati apararea ? mi-ar fi rusine...
-cea mai frumoasa parte urmeaza - n-am citit toata revista deci articole abjecte cu ºtampila: CARMEN MEZINCESCU "are bound to emerge yet again" ...
-ptr frumusetea rara ...right back at ya' cu flegma aia. ai grija ca's cam racit si te umplu de verde ...
Old 28 Oct 2005, 16:40   #387
BeNnY
Guru

BeNnY

Bai tarfa mioritica/constanteana/litorala/marina, putea sa-i placa Deuce Bigalow Triple Gigolo si tu tot n-aveai nici un cuvant. Intelegi?
Old 28 Oct 2005, 17:42   #388
tailgunner
Guru

tailgunner

aproape mi-a devenit simpatica anca gradinariu fiindca ii place Oasis, iar fratele ei aproape plingea la telefon cind l-a sunat de la concert. si apoi mi-e antipatica fiindca i-au placut kaiser chiefs. I have two words for her (and everybody else who likes'em): arctic monkeys.
Umor involuntar agradin: "la mine Fischerspooner intra la dezamagiri". :lol: Noooo! Really? You don't say!
Old 28 Oct 2005, 21:41   #389
notorious
NBK

notorious

taci, mai, pustiulica ! acu' cateva zile te dadeai tu mare ca imi stergi postarile in care il 'jigneam' pe ogto. esti asa de involuntar amuzant.
Old 29 Oct 2005, 19:11   #390
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by notorious:
taci, mai, pustiulica ! acu' cateva zile te dadeai tu mare ca imi stergi postarile in care il 'jigneam' pe ogto. esti asa de involuntar amuzant.
-pushtiulica asta uita ca eu il stiu pe nightwane si cand o sa inceteze sa vorbeasca mot a mot ca el si pana in momentul in care va veni cu ideile si parerile lui proprii si nu ale lui nightwane, vorbele sale vor avea 0% rezonanta in fata mea... e un cacacios mic care ar trebui lasat sa posteze ceva serios doar la copy/paste-uri si dadaisme.
-korben knows this as well, he knows nightwane better then me... frankly benny esti patetic de fiekre data cand postezi pe forum si recunosc cate ceva ... din nightwane. doar ptentru ca ii pacalasti pe cei de pe forum asta nu inseamna ca prostesti in masa...
-cand si tu si ogto o sa incetati sa sugeti la TZATZA lui nightwane si a lui ambra atuncea sa veniti cu drept de replica da?
-a little preview of nightwane talking:
-asa ca "evasive action" din calea mea ciutan prost!
-acest topic este despre revista si pot sa comentez ce vreau, cand vreau, unde vreau si despre cine vreau eu ...
Old 29 Oct 2005, 21:19   #391
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Gaandalf:
cand si tu si ogto o sa incetati sa sugeti la TZATZA lui nightwane

este tare ciudat acest nightwane...
Old 29 Oct 2005, 23:20   #392
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by notorious:

Acolo e Film in general si acolo fac ce consider eu, ca moderator. Aici e cafenea, si la o cafea te mai injuri. Tu nu. A, da, pustiulica-i ma-ta. Cum mama lu breazu e homoerotica.

Gandalf, iti respect parerile de tarfa emancipata marina si LOTRofila, insa trebuie sa recunosc ca pe asta nu am mai auzit-o - ca as scrie ca nightwane. Apoi, nu stiu daca stii in ce extremitati ale corpului ma doare pe mine ca am 0% rezonanta in fata ta. Apoi, nu stiu ce-ai tu cu tzatza lui Nightwane, iar Ambra Blu n-are tzatza. Si in ultimul rand, nightwane n-ar zice niciodata ce-ai citat tu acolo. Si in ultimul ultimul rand, daca ai impresia ca doar pentru ca te-ai culcat cu Nightwane, il cunosti, te-nseli!

A, da, overall, numarul asta e slabut, dar AC rules. Si numarul urmator e despre moarte.
Old 29 Oct 2005, 23:53   #393
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

..
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2005, 00:05   #394
herbert
Guru

herbert

(...) iar Ambra Blu n-are tzatza.
doamne, ce forta polemica!
si in contextul asta aflam ca Ambra "n-are tzatza". cum am banuit, de fapt.
acum, Ambrozie ar trebui sa va traga o chelfaneala tuturor.
Old 30 Oct 2005, 05:17   #395
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Apoi, nu stiu ce-ai tu cu tzatza lui Nightwane, iar Ambra Blu n-are tzatza. Si in ultimul rand, nightwane n-ar zice niciodata ce-ai citat tu acolo. Si in ultimul ultimul rand, daca ai impresia ca doar pentru ca te-ai culcat cu Nightwane, il cunosti, te-nseli!
-apoi... apoi ... yapp yapp yapp! eu am dat un exemplu ... tu cred ca stii mai bine ce sugi acolo. aici nu te contrazic.
-now let me give you the 411: unii oameni pe care ii cunoastem amandoi au spus acelasi lucru despre tine ... nu 1,2 sau 3 - mai multi.
-in ceea ce priveste lotrofilia mea .. i always had a disagreement with night ... but he told me about it and i told him stuff i didn't like... you should think about why he doesn't tell you SQUAT ... asa tema ptr acasa...
-tu in schimb m-ai contrazis doar la "speak my language" macar recunosti ca celelalte lucruri ti le-ai insushit...
ce-ai tu cu tzatza lui Nightwane, iar Ambra Blu n-are tzatza.
-make up your mind ...
-hai... PASS GO and collect 200 ...
p.s. - you forgot STAR WARS bitch!
Old 30 Oct 2005, 07:55   #396
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Longshot, se mai plimba mult Gandalf pe aici cu tita mea in gura?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2005, 09:09   #397
Longshot
Kingpin

Longshot

nah. se si ard si au ajuns si offtopic. asta inseamna lacat. cand apare numarul urmator din revista il scoatem.
Old 10 Nov 2005, 20:45   #398
Longshot
Kingpin

Longshot

cu sneak preview-ul lui korben, redeschid topicul despre reublik. incercati sa postati si voi doar referitor la noul numar.

Originally Posted by KORBEN:
desi nu-nteleg de ce s-a blokat topiku vechi, bag aici un sneakpreview la nr asta nou, in caz de redeschidere rog mutarea lui akolo
deci, cu jodie foster pe coperta si-n interviu in exclusiviate, ultima republika are ca tematika moartea si mortii (masii sdau nu, vom vedea)
din sumar:

prostul gust si bunul lui renume (in filme)
revolutia muzicala islandeza (elemente relevante, evident ca si bjork)
bruckheimer vs besson
cillian murphy
top 10 muzici suicidare
dosar de 30 de pagini dsp diverse moduri de a muri
morti din filme si din lumea filmului
greta garbo
serii tv cu decese
legaturile bolnavicioase (filmu lu giurgiu)
etc
Old 11 Nov 2005, 15:04   #399
KORBEN
Guru

KORBEN

@longshot
10x
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2005, 23:11   #400
notorious
NBK