Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Jun 2005, 17:04   #181
tailgunner
Guru

tailgunner

e copiat motamo, stimabile, de unde mai fain, parca n-am citi acelasi text

ar fi si culmea sa-si copieze si articolele scrise in urma deplasarilor, nu crezi? dar nu imposibil.

"sa-ti tragi cracii dupa cap" e o fraza demna de un critic cu patalama, care se plimba pe la marile festivaluri internationale. esti urban, domle.
Old 21 Jun 2005, 17:10   #182
tailgunner
Guru

tailgunner

si nu era vorba de textele tale, dar daca te simti vizat...
Old 21 Jun 2005, 17:10   #183
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by tailgunner:
e copiat motamo, stimabile, de unde mai fain, parca n-am citi acelasi text

ar fi si culmea sa-si copieze si articolele scrise in urma deplasarilor, nu crezi? dar nu imposibil.

"sa-ti tragi cracii dupa cap" e o fraza demna de un critic cu patalama, care se plimba pe la marile festivaluri internationale. esti urban, domle.

Playback.

si nu era vorba de textele tale, dar daca te simti vizat...
Again.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 17:45   #184
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt tailgunner

stai linistit, eu nu ma simt niciodata vizat...
dar am in mine o sete nestinsa de a lua apararea celor invinuiti pe nedrept: nu, in textul ancai g nu vad deloc copiere 'motamo' - sorry!
stiu ca ti-ar placea ca eu sa pay lip service la tot ce afirmi (sin city, plagiaturi etc), dar: ntz!

PS sint mindru de expresia pe care tocmai am coined; descrie o pozitie de contorsionism destul de amuzanta, de n-ar fi patetica (vezi cazul - disperat - al celui fara nume...). si mai stiu si altele, 'compilate', ba chiar 'plagiate' de cind ma bateam cu baietii in spatele blocului, injuram de mama, scuipam, scoteam limba & briceagul, etc.
good habits die hard
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 17:51   #185
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mangisse-vous papa!
Voi chiar nu v-ati pliftisitärä?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 17:53   #186
Longshot
Kingpin

Longshot

daca nu vor topicul blocat pana la aparitia nr. 3 al revistei, sper sa se plictiseasca.
Old 21 Jun 2005, 17:58   #187
tailgunner
Guru

tailgunner

Which of these do you NOT see?

"Raul cel nou" - "the newest bad guy"

"L-am vazut in serialul de animatie razboiul stelelor" - "We’ve seen him in the Clone Wars Animated Series"

"Acest extraterestru, generat pe computer" - "the entirely CG alien soldier"

"care conduce armata separatista de androizi impotriva republicii si are o placere extrema de a ucide Jedi" - "who leads the Separatist droid armies into action against the Republic and has a particular penchant for killing Jedi..."

S.a.m.d.

Contributia A.G. e (poate) glumita cu "carne si metal" (ha ha)

Bon, j'ai fini Pitboule, ne me manges pas. A bientot, salut.
Old 21 Jun 2005, 18:00   #188
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by Alex Leo Serban:

PS cit de tipic romanesc (deci provincial!) este sa cirtesti pe la colturi, cind stii ca n-ai putea sa faci ceva mai bun nici daca ti-ai trage cracii dupa urechi! i se intimpla lui puiu cu 'moartea dlui lazarescu', li se intimpla si celor care fac 're: publik'...
this country sux! :sick:

monser, ceea ce voua vi se pare carteala sunt amenzi simple si clare din partea audientei carora va adresati (si n-ar fi rau sa invatati cum e cu dialogul in societatea civila, poate dati scurt o scoala de vara) acolo unde lucrurile nu stau ok, asa cum un organism viu semnaleaza rapid infectia.

in ceea ce ma priveste (caci tre' s-o iau personal, uitandu-ma la circariile cu 'altceva mai bun..') invit pe oricine, PE ABSOLUT ORICINE, sa-mi spuna ceva prost facut de mine. Ever.

Si dupa aia mai vorbim.
Old 21 Jun 2005, 18:09   #189
Serghei
Guru

Serghei

nimic din ce au scris gradinariu, chirilov, als a.s.o. nu a fost 'copiat', 'compilat' sau 'adaptat' dupa alte surse - decit, repet, la nivelul informatiilor! sint articole originale

Si uite asa ajungi la stadiu de papagal,nu mai esti in stare sa produci 2 idei originale despre un film si atunci vii cu articole de prin alte parti.Adevarata valoare a voastra se vede in cronicile filmelor romanesti(ca aici nu mai aveti de unde va informa) si de fiecare data o balaciti,aruncand cu remarci subtile in aberatiile autohtone.O cinematografie serioasa nu poate exista fara o critica serioasa iar voi de 15 ani tolerati cacaturile scoase de regimul lui Nicoleascu.

Quote:
PS cit de tipic romanesc
Tipic romanesc e sa te sui singur pe un piedestal,sa ai impresia ca le cunosti pe toate,sa te ascunzi ca strutul cu capul in pamant in loc sa spui lucrurilor pe nume,sa fii etern revoltat de tara ta da' sa nu faci nimic,sa importi mereu cultura,sa preferi sa fii cool in loc sa fii serios.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 18:11   #190
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bon, j'ai fini Pitboule, ne me manges pas. A bientot, salut.
Sper cä din gresealä ai uitat al doilea "l" în ortografia galicä a numelui; nu de alta, da' dacä s-a vrut un calambur cu trimiteri la ordinul bovinelor, ar fi atât de giulkizdos, cä m-ar apuca mila.
In rest, recunosc cä desi n-am citit articolele incriminate, citatele mitraliate de tine deasupra sunt convingätoare. Dar, de, ziaristii e si ei oameni, are si ei nevoie de-o pâinicä, nu? Plus de spirit de gascä, sä nu päteascä precum altul care-a furat o pitä, si pentru giumbuslucul ästa s-a ales cu zece ani de ocnä si-un Javert pe urme tutta la vita.
Old 21 Jun 2005, 18:14   #191
Airlight
Guru

Airlight

Chapeau.

Serghei a spus ce trebuia.
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 18:16   #192
tailgunner
Guru

tailgunner

Pitboulle, a se citi iexclusiv pi frantsuzashte, fu involontaire.
Boule comme bul de nej, ceea ce-i toata chestiuta asta cu plajiatu, cari nu mierita atentsie.
Comment sa-ti zic tie bovineshte, quand imi plaisent miesajele matale.
excuzemoa
Old 21 Jun 2005, 18:18   #193
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bon, alors on est coulle (comme dans "cool" - pas tu tout "cul"!)
Old 21 Jun 2005, 18:43   #194
europe_east
Guru

europe_east

Originally Posted by Serghei:
Tipic romanesc e sa te sui singur pe un piedestal,sa ai impresia ca le cunosti pe toate,sa te ascunzi ca strutul cu capul in pamant in loc sa spui lucrurilor pe nume,sa fii etern revoltat de tara ta da' sa nu faci nimic,sa importi mereu cultura,sa preferi sa fii cool in loc sa fii serios.

sunt mai multe feluri de a fi "serios", unul din ele e cel practicat de als, imi pare mie. tu Serghei critici de pe margine, da' daca e sa FACI ceva, atunci ce anume faci? als numai prin faptul ca he hangs around here, face acest site mai popular, deci mai multa lume interesata in film, mai multi o sa vada filme noi din cauza asta, etc, etc.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 19:20   #195
Airlight
Guru

Airlight

Originally Posted by europe_east:
als numai prin faptul ca he hangs around here, face acest site mai popular, deci mai multa lume interesata in film, mai multi o sa vada filme noi din cauza asta, etc, etc.

oh come on, gimme a break.
Serghei e 'public', he's supposed to stay on the side.
On the other hand, ALS e performer.

Acuma, s-ar putea sa mi se para mie, dar cel putin in siteul asta rolurile au devenit inversate.

Si asa e si revista
Old 21 Jun 2005, 19:33   #196
europe_east
Guru

europe_east

domne' : ce scrie als pe acest site e in general jucaus, mai in serios, mai la misto, dar ce cu siguranta nu-i lipseste este inteligenta. and yes, it's cool=good to read something inteligent. sunt convinsa ca toate farurile astea care se pun pe el, aduc mai multi oameni pe site. si poate intamplator o sa mai fie unul care sa zica "ia sa vad domle si eu giliap".
pe de alta parte, ce mai face als: scrie, da interviuri, mai si explica din cand in cand, e om de gust, si d-astia nu-s niciodata destui. asa ca rezultanta e pozitiva. de altminteri, daca nu l-ati considera un "adversar" pe masura, nu l-ati baga in seama nici voi.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jun 2005, 19:38   #197
Airlight
Guru

Airlight

Draga mea,

Romanii sunt un popor de oameni inteligenti.
Moralitatea e insa cea care le scapa.

Si asta e motivul pentru care suntem si astazi ceea ce suntem.

Nu intamplator era vorba de un imprumut ne-deontologic mai devreme, aka furt la drumul mare din ce-au scris altii.
Old 21 Jun 2005, 21:46   #198
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Which of these do you NOT see?

"Raul cel nou" - "the newest bad guy"

"L-am vazut in serialul de animatie razboiul stelelor" - "We’ve seen him in the Clone Wars Animated Series"

"Acest extraterestru, generat pe computer" - "the entirely CG alien soldier"

"care conduce armata separatista de androizi impotriva republicii si are o placere extrema de a ucide Jedi" - "who leads the Separatist droid armies into action against the Republic and has a particular penchant for killing Jedi..."
Originally Posted by Airlight:
monser, ceea ce voua vi se pare carteala sunt amenzi simple si clare din partea audientei carora va adresati (si n-ar fi rau sa invatati cum e cu dialogul in societatea civila, poate dati scurt o scoala de vara) acolo unde lucrurile nu stau ok, asa cum un organism viu semnaleaza rapid infectia.
Originally Posted by Serghei:
Si uite asa ajungi la stadiu de papagal,nu mai esti in stare sa produci 2 idei originale despre un film si atunci vii cu articole de prin alte parti.Adevarata valoare a voastra se vede in cronicile filmelor romanesti(ca aici nu mai aveti de unde va informa) si de fiecare data o balaciti,aruncand cu remarci subtile in aberatiile autohtone.O cinematografie serioasa nu poate exista fara o critica serioasa iar voi de 15 ani tolerati cacaturile scoase de regimul lui Nicoleascu.

Tipic romanesc e sa te sui singur pe un piedestal,sa ai impresia ca le cunosti pe toate,sa te ascunzi ca strutul cu capul in pamant in loc sa spui lucrurilor pe nume,sa fii etern revoltat de tara ta da' sa nu faci nimic,sa importi mereu cultura,sa preferi sa fii cool in loc sa fii serios
And again. Te freci in ... ca nesu'. Lasa-ne, ne-am saturat de tine !

Originally Posted by Airlight:
aka furt la drumul mare din ce-au scris altii.
E greu dupa ce te imbuibi moca cu pateuri si sampanie la kil pe la receptii sa scoti ceva original. Cauti pe net, schimbi doua cuvinte, ti-ai luat cei 200 de euro( :sick: ) si te numesti critic de film.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jun 2005, 00:29   #199
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Imi vine sä räspund ca-n bancu' äla cu doi tärani pe pajiste: "Ehee...." "Eee..." Poate-ncerc sä-l reproduc la topicul de bancuri, desi nu stiu ce-o sä iasä, cä 75% la sutä din banc fac intonatia, expresiile si jocul de scenä. Poate cu niste emoticoane, ceva...
Old 22 Jun 2005, 00:40   #200
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
...
o adaptare, deci.
cum spuneam, procedeul nu este citusi de putin rusinos, practicindu-se si afara.
adaptare, dar cu condiþia sã se precizeze sursele (adresa www în cazul celor luate de pe net sau numele autorului ºi revista în cazul celor publicate), ca un fel de bibliografie

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules