Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Feb 2005, 18:38   #41
Joe King
Junior

Joe King

Originally Posted by raptor:
.nu-i nimic,jay,totul se iarta pe lumea asta .

.deci joe...nu e de ras, e de plans. mai scrie ceva, poate ai inspiratie de data asta... nu te superi ca te criticam, nu? cui se supara, ii taiem nasu' eu zic pentru inceput sa modifici putin primul text; incepi cu titlul,apoi introducerea,apoi restu' apoi modifici si autorul.

tu nu ti-ai facut recharge la creier, te sfatuiesc sa-ti bagi si
tu degetele in priza. ce zici tu dovedeste ca esti inca un tampit
care e "off topic" si se da critic pe internet.

inca o data, si pentru IQ-ul tau. nu e un topic de critica la ce am
scris eu. e de participare cu ceva personal, comic si despre filme.
banuiesc ca tu nu esti in stare sa compui nimic, doar un pic
de labareala , poate prinzi si tu un vagin cu ajutorul forumului
de cinefili, sa-l gadili pe intuneric la vre-un film de groaza.

geniule de forum, du-te la aer si tu.
Old 24 Feb 2005, 18:39   #42
Joe King
Junior

Joe King

Originally Posted by Jay:
Originally Posted by ogto:
Ma bucur ca n-am citit chestia ta daca are genul asta de umor.

Nu ai pierdut nimic... sa zicem ca ai castigat ceva...

ce ai castigat si tu nefolosindu-ti unicul si umilul neuron.
daca nu-l obosesti poti sa intrii la chat jumate de ora.
dar tot laba o sa faci si acolo.
Old 24 Feb 2005, 19:11   #43
BeNnY
Guru

BeNnY

Imi place ca esti original.

(I just said the funniest line in this topic)
BeNnY is offline   sendpm.gif
Old 24 Feb 2005, 19:13   #44
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
lasa-ma sa inteleg... un retard vine pe un forum.. pune un cacat de text, ne pune sa-l citim si sa-l criticam, noi suntem critici si tot el ne injura...
la cine e neuronul acuma? Cat de patetic poti sa fi? eu as zice sa te cari cat mai ai un gram(poate am exagerat, o jumatate de miligram) de demnitate in tine... fa tu o revista si imparte-o prin Europa(ala din Colentina).... in rest... bad taste equals bad mannors
Old 24 Feb 2005, 21:04   #45
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

lasa-ma sa inteleg... un retard vine pe un forum.. pune un c**** de text, ne pune sa-l citim si sa-l criticam, noi suntem critici si tot el ne injura...

Eu nu critic textul ci retardatul care l-a scris

Originally Posted by Joe King:
stimuleaza bine, bagi degetele si dupa aia tremuri de ras.
nu te obosii sa intelegi.iesi un pic la aer.respira adabc aer
rece de iarna si mai incearca o data.

nici n-ai citit? atunci de ce-ti dai cu parerea, cinefilule ?
asa faci si cu filmele, nu le vezi dar iti dai cu parerea?

wtf? Mda, sigur... Ideea e ca ai postat o chestie prea mare (era destul un mic fragment) si acum te superi ca oameni te critica. "That's Chicago."
Old 24 Feb 2005, 23:43   #46
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
bai Cho King
du-te mai pe linku' lu' obvoius, si invata sa ai umor...
esti singura gluma aici.
hai, pa.
Nae is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2005, 00:08   #47
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Nightwane:
am citit si eu chestia aia... there's only one thing left to do: get naked and dance on tables. Uy uy, me duele la cabeza. No me voy a emborrachar nunca mas. :oops:

La asta am ris. Samba si, trabaja no.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 25 Feb 2005, 12:18   #48
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by Nightwane:
am citit si eu chestia aia... there's only one thing left to do: get naked and dance on tables. Uy uy, me duele la cabeza. No me voy a emborrachar nunca mas. :oops:

La asta am ris. Samba si, trabaja no.

Samba si, trabajO no

Desnudo si, borracho si, despierto no.
Old 26 Feb 2005, 00:19   #49
raptor
Leprechaun

raptor

.ia lasati-o mai moale, francofonilor . ca nu toata lumea se uita la telenovele.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   sendpm.gif
Old 26 Feb 2005, 16:13   #50
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

.ia lasati-o mai moale, francofonilor . ca nu toata lumea se uita la telenovele.

unii invata spaniola la liceu bah irish-fuck
Old 26 Feb 2005, 19:22   #51
Joe King
Junior

Joe King

lasa-ma sa inteleg... un retard vine pe un forum.. pune un c**** de text, ne pune sa-l citim si sa-l criticam, noi suntem critici si tot el ne injura...
la cine e neuronul acuma? Cat de patetic poti sa fi? eu as zice sa te cari cat mai ai un gram(poate am exagerat, o jumatate de miligram) de demnitate in tine... fa tu o revista si imparte-o prin Europa(ala din Colentina).... in rest... bad taste equals bad mannors

bai creinule, cine are nevoie de critici de la tine?
da-ti creierul la reparat,nu poti sa intelegi nimic.

du-te si impusca-te ,poate in iad au nevoie de un critic.
loser
Old 26 Feb 2005, 19:23   #52
Joe King
Junior

Joe King

Originally Posted by ogto:

Eu nu critic textul ci retardatul care l-a scris

Originally Posted by Joe King:
stimuleaza bine, bagi degetele si dupa aia tremuri de ras.
nu te obosii sa intelegi.iesi un pic la aer.respira adabc aer
rece de iarna si mai incearca o data.

nici n-ai citit? atunci de ce-ti dai cu parerea, cinefilule ?
asa faci si cu filmele, nu le vezi dar iti dai cu parerea?

wtf? Mda, sigur... Ideea e ca ai postat o chestie prea mare (era destul un mic fragment) si acum te superi ca oameni te critica. "That's Chicago."

tu esti si foarte prost asa ca nu conteaza ce critici.
Old 26 Feb 2005, 19:29   #53
Joe King
Junior

Joe King

Originally Posted by Nae:
bai Cho King
du-te mai pe linku' lu' obvoius, si invata sa ai umor...
esti singura gluma aici.
hai, pa.

macar tu nu esti singurul cretin care
are un IQ < 30 .Sunteti multi si va dati cinefili.
suckers

da , sint singurul care stie sa glumeasca aici, cretinule.
Old 26 Feb 2005, 19:35   #54
Joe King
Junior

Joe King

Anunt pentru cretinii care in continuare se dau critici.

Bai,sinteti deplorabili.Dar va rog sa faceti urmatoarea scamatorie:

Goliti-mi ouala fara sa le spargeti.In special fetele.

Sinteti tare prosti, sarmanii de voi.
Niste impotenti si onanisti care nu sint in stare
decat sa incerce sa creada ca sint cooli, dar sinteti doar patetici.
Sinteti atit de prosti incit continuati sa boriti peste topicul meu
dar doar ii mariti ratingul .Cretinilor, continuati
Old 26 Feb 2005, 23:40   #55
raptor
Leprechaun

raptor

.iar tu, dragul meu joe, poti in continuare sa o futi pe ma-ta, careia tin sa ii reamintesc cu aceasta ocazie inca imi datoreaza o suta de euro de ultima data cind mi-a supt pula(uneori ma gindesc cu groaza ca ai putea fi fiul meu, de la cita muie i-am dat); cit despre restul familiei tale de cirnatari sodomisti, incest cit mai incins la noapte, gauri-v-ati in vecii vecilor in firma voastra de paraplegici; iti mai aduci tu aminte cind isi agata frate-tu testitculele la gura sobei, de crapa sor'ta jucandu-se cu ele? sa ti se indoaie pula si sa sa iti intre in cur legiune de pricolici si cind ii fi de noua luni sa iasa cinci negri din el care sa-ti futa toata familia de cite cinci ori prin fiecare gaura de s-o lase pe sora'ta bortoasa si pe ma-ta stearpa, asina pulii mele; si sa nasca sora'ta si ea cinci negri si impreuna cu cei ai ma-tii sa va bata cu pulele pina cind or sa va rupa sira spinarii si toate oasele, cird imputit de limacsi sa ramaneti si sa va tineti tot dupa pule de cadavre verzi si umflate si dupa pizde imbobocite de sifilis si cu ele sa va adapati, moluste infecte, si sa iesiti tot la sase zile la lumina de luna in voma de caine negru si sa va iasa stramosii la suprafata sa sa ii spucati si sa le lingeti oasele canceroase; si cind veti fi terminant si cu asta sa va ia o virgina de o suta de ani si sa va faceti culcus in pizda ei; iar cind va muri tu sa te transformi in falus-ul groparului si soara-ta in curul sotului lui homosexual, si sa-i intre pe gura piratii tai de canalizare, samanta ta de cucuta, spuma ta teratogenica, ejacularea ta infectata cu prostie si sa o lase iar gravida, si sa nasca un schiop surd si proclet care sa o futa pe maica-ta cea sterila pina cind o sa rad eu de compunerile tale retardate.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   sendpm.gif
Old 27 Feb 2005, 00:06   #56
Sm�agol-Gollum
The One and Only Gollum

Sm�agol-Gollum

.iar tu, dragul meu joe, poti in continuare sa o futi pe ma-ta, careia tin sa ii reamintesc cu aceasta ocazie inca imi datoreaza o suta de euro de ultima data cind mi-a supt p***(uneori ma gindesc cu groaza ca ai putea fi fiul meu, de la cita m*** i-am dat); cit despre restul familiei tale de cirnatari sodomisti, incest cit mai incins la noapte, gauri-v-ati in vecii vecilor in firma voastra de paraplegici; iti mai aduci tu aminte cind isi agata frate-tu testitculele la gura sobei, de crapa sor'ta jucandu-se cu ele? sa ti se indoaie p*** si sa sa iti intre in cur legiune de pricolici si cind ii fi de noua luni sa iasa cinci negri din el care sa-ti futa toata familia de cite cinci ori prin fiecare gaura de s-o lase pe sora'ta bortoasa si pe ma-ta stearpa, asina p**** mele; si sa nasca sora'ta si ea cinci negri si impreuna cu cei ai ma-tii sa va bata cu pulele pina cind or sa va rupa sira spinarii si toate oasele, cird imputit de limacsi sa ramaneti si sa va tineti tot dupa p*** de cadavre verzi si umflate si dupa p**** imbobocite de sifilis si cu ele sa va adapati, moluste infecte, si sa iesiti tot la sase zile la lumina de luna in voma de caine negru si sa va iasa stramosii la suprafata sa sa ii spucati si sa le lingeti oasele canceroase; si cind veti fi terminant si cu asta sa va ia o virgina de o suta de ani si sa va faceti culcus in p**** ei; iar cind va muri tu sa te transformi in falus-ul groparului si soara-ta in curul sotului lui homosexual, si sa-i intre pe gura piratii tai de canalizare, samanta ta de cucuta, spuma ta teratogenica, ejacularea ta infectata cu prostie si sa o lase iar gravida, si sa nasca un schiop surd si proclet care sa o futa pe maica-ta cea sterila pina cind o sa rad eu de compunerile tale retardate.

asta da blestem!! :lol: :lol: :lol: this was freaking funny!!! :lol:
Old 27 Feb 2005, 07:47   #57
Joe King
Junior

Joe King

.iar tu, dragul meu joe, poti in continuare sa o futi pe ma-ta, careia tin sa ii reamintesc cu aceasta ocazie inca imi datoreaza o suta de euro de ultima data cind mi-a supt p***(uneori ma gindesc cu groaza ca ai putea fi fiul meu, de la cita m*** i-am dat); cit despre restul familiei tale de cirnatari sodomisti, incest cit mai incins la noapte, gauri-v-ati in vecii vecilor in firma voastra de paraplegici; iti mai aduci tu aminte cind isi agata frate-tu testitculele la gura sobei, de crapa sor'ta jucandu-se cu ele? sa ti se indoaie p*** si sa sa iti intre in cur legiune de pricolici si cind ii fi de noua luni sa iasa cinci negri din el care sa-ti futa toata familia de cite cinci ori prin fiecare gaura de s-o lase pe sora'ta bortoasa si pe ma-ta stearpa, asina p**** mele; si sa nasca sora'ta si ea cinci negri si impreuna cu cei ai ma-tii sa va bata cu pulele pina cind or sa va rupa sira spinarii si toate oasele, cird imputit de limacsi sa ramaneti si sa va tineti tot dupa p*** de cadavre verzi si umflate si dupa p**** imbobocite de sifilis si cu ele sa va adapati, moluste infecte, si sa iesiti tot la sase zile la lumina de luna in voma de caine negru si sa va iasa stramosii la suprafata sa sa ii spucati si sa le lingeti oasele canceroase; si cind veti fi terminant si cu asta sa va ia o virgina de o suta de ani si sa va faceti culcus in p**** ei; iar cind va muri tu sa te transformi in falus-ul groparului si soara-ta in curul sotului lui homosexual, si sa-i intre pe gura piratii tai de canalizare, samanta ta de cucuta, spuma ta teratogenica, ejacularea ta infectata cu prostie si sa o lase iar gravida, si sa nasca un schiop surd si proclet care sa o futa pe maica-ta cea sterila pina cind o sa rad eu de compunerile tale retardate.

esti patetic.
vreau sa te intreb ceva.Inainte sa sutesti carnati cu anusul, il lingi ?
Te sfatuiesc s-o faci, poate astfel nu mai ai timp sa postezi borala.
Te intreb din cauza ca sint convins ca ai citit din nou prima postare
Esti mai prost ca prostia. Dar ce sa faci, o sa intrii in CE in 2007 si asa.
Insa atunci or sa te gaseasca si or sa dea cu insecticid pe tine.
Sucker.
Old 27 Feb 2005, 07:49   #58
Joe King
Junior

Joe King

Quote:
asta da blestem!! this was freaking funny!!!

vad ca si tu esti bolnav de o boala ...critica.

poponarule
Old 27 Feb 2005, 11:54   #59
M_olecula
Guru

M_olecula

:lol: :lol: :lol: :lol:

Capu' jos joe , fugete !!!
M_olecula is offline   sendpm.gif
Old 27 Feb 2005, 12:00   #60
Joe King
Junior

Joe King

Quote:
Capu' jos joe , fugete !!!

Am crezut ca sint numai debili la forumul asta
dar vad ca sint si debili analfabeti.

mare e gradina ....