Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Dec 2004, 10:44   #41
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by herbert:
Originally Posted by nume:
@Herbert, fara suparare dar parca tu o corectai pe europe_east spunandu-i ca se scrie merci, vad ca si micu scrie tot cam asa. Ciudat...

chiar ciudat - nu se refera deocamdata la tine - cum se poate ca doua persoane sa stie cum se scrie multumesc in franceza?! uneori pari cotropit de un spirit detectivist de suprafata. nu e cazul aici, te asigur... si aceasta "constructie" a ta este falsa. lasa-ma sa te respect...

P.S. de ce nu apare mesajul tau de la "Cartea preferata"?
salut,este corect cum se scrie merci-multumesc in franceza,dar depinde de context ca mai poate insemna <mila ,iertare< cartea mea preferata este "viata lui marlyne monroe"-am mai multe din diverse domeni-imi place uneori sa citesc!
Old 20 Dec 2004, 12:16   #42
keyzer soze
Guru

keyzer soze

Bravo irene, viata lui marilyn monroe e si cartea mea preferata :sick:
Si da, uneori imi place si mie sa citesc... placerea din ochii vagaboandelor carora le dau mu ie la-naltime
In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago.
Old 20 Dec 2004, 12:31   #43
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by keyzer soze:
Si da, uneori imi place si mie sa citesc... placerea din ochii vagaboandelor carora le dau mu ie la-naltime
In alta ordine de idei, pentru cei pasionati de Deleuze, va recomand 'A Thousand Years of Non-Linear History' a lui Manuel de Landa si, pentru cei preocupati de lecturi usoare si nu prea, 'Anul mortii lui Ricardo Reis' de Jose Saramago.
ce
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai muie ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu muia -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops:
Old 20 Dec 2004, 12:40   #44
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Sa tacem , poate nu ne mai aude , nu ne mai vede si pleaca. as vrea sa vi si tu la intrunire maine la hanul tei,la ora 18,sau de revelion?

@Herbert, fara suparare dar parca tu o corectai pe europe_east spunandu-i ca se scrie merci, vad ca si micu scrie tot cam asa. Ciudat...
Old 20 Dec 2004, 15:45   #45
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
@ herbert, despre ce mesaj era vorba? :?
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2004, 16:20   #46
Micu
Novice

Micu

Ii multumesc Irinei Monroe ptr. observatiile pertinente din, vorba ei, diverse "domeni". O placere, ce mai, asa o chipesa fata (deduc asta tot la insinuarile ei) si cu asa o intelegere profunda a celor mai dificile cuvinte frantuzesti. Ma tot ? de ce va irita stilul Herbert si-n schimb il tolerati tacut pe asta, monroe-ian.
Micu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2004, 16:37   #47
Micu
Novice

Micu

Ptr. restul gashtii (adica toti in afara de Monroe, al carei nivel de intzelegere e deasupra tuturor): nu va lasatzi inshelatzi de aparentze, chiar daca ele sunt zdrobitoare: in ciuda faptului ca, paradoxal, ortografiez cuvintele in mod similar cu Herbert, nu-s Herbert, sunt Micu, e doar una dintre coincidentele alea spectaculoase ale vietzii. Si dc mai balansez intre M si F, e doar de-amorul artei, nu-i simptom H. Hai ca m-am plictisit si eu deja de atatea suspiciuni. A citit vreunul dintre voi Inventia lui Morel? I-a placut?
Old 20 Dec 2004, 16:48   #48
Micu
Novice

Micu

Si ptr. Herbert: merci (ma bucur c-avem compatibilitati merci-istice!) c-ai rasarit/revenit taman la tzanc in topicul asta, si ma pot elibera in sf din stransoarea unei false identitatzi prea grele ptr.mine. (oare oi fi facut corect acordul? ei acum trecetzi la beshteleala, ca merita!) Nu-i nimic ca nu-mi raspunzi la mp, sigur n-ai pierdut nimic interesant, bine c-ai revenit public -am vazut mai tarziu ca erai deja activ la alt subiect, pardon de sacaiala. (de fapt is sfasaiat de durere, dar prefer sa-mi ling ranile pe ascuns).
Old 20 Dec 2004, 17:46   #49
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

@ herbert, despre ce mesaj era vorba? :?

VI SI TU SAU VENITI TOTI IN FRAME,EU VA ASTEPT ACOLO!
Old 20 Dec 2004, 20:52   #50
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by Micu:
Ii multumesc Irinei Monroe ptr. observatiile pertinente din, vorba ei, diverse "domeni". O placere, ce mai, asa o chipesa fata (deduc asta tot la insinuarile ei) si cu asa o intelegere profunda a celor mai dificile cuvinte frantuzesti. Ma tot ? de ce va irita stilul Herbert si-n schimb il tolerati tacut pe asta, monroe-ian.
te
te asteptam si pe tine la frame la intrunire!
Old 20 Dec 2004, 20:57   #51
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

[quote="irene marlyne monroe"]
Originally Posted by keyzer soze:
ce
nesimtit esti!sau ai vrea tu sa dai m*** ,dar din pacate e posibil in visele tale/imaginatie!ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!nu categoriza femei usoare,poate doar femei care folosesc barbarbati pt.placeri sexuale!e firesc sa simti nevoia de aceasta placere,nu?iar daca esti o fire dura si foarte greu de dus la pat poti sa ai si momentul slabiciuni cand doresti un barbat,dar asta nu inseamna ca esti femeie usora ci barbat folosit! :oops:[/quotesunt dornica de a cunoaste persoana care m-a facut cel mai tare sa sufar pe forum!avem ocazia maine la frame,ora 18!nu o rata!
Old 20 Dec 2004, 21:38   #52
nume
the mithbuster

nume

keyzere ai pus-o, cred ca te invita indirect la o m***. :lol:
faza nasoala e ca :"ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!"

"lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!'' - esti sigura? cat de sigura?
Old 20 Dec 2004, 22:09   #53
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

faza nasoala e ca :"ar fi cazul sa inveti sa dai si limbi!"

"lucrul acesta il ador ,mai putin cu m*** -nu am luat inca si nici nu cred ca voi lua,-findca nu cred ca imi face placere!'' - esti sigura? cat de sigura?
am zis nu cred-adica nu poti fi sigur pana nu incerci,dar din p.d.v obiectiv-teoretic putine sanse sa imi placa mi se pare scarbos!sau numai sa imi placa la nebunie o pers.sa o fac pentru el-si poate asa imi vine placerea!si scuze ,ce crezi ca se poate face intr-o cafenea-local(ce e)sex in niciun caz,iar totul depinde si de mine!faza e ca te-am invitat si pe tine,ai inceput sa imi fi drag si imi pari foarte cult/inteligent!acolo ne intalnim ca intre amici,nimic mai mult!e mai riscant de revelion,dar poate pot sa am incredere in voi si in mine sa nu va provoc!vi si de rev.?
Old 20 Dec 2004, 22:36   #54
BeNnY
Guru

BeNnY

Mie mi-e ca irene e unu de 1.95 si 200 kg. Am pus-o
Old 20 Dec 2004, 22:51   #55
nume
the mithbuster

nume

Sunt curios cum o sa decurga intalnirea voastra maine, daca tipa asta e chiar tipa si daca o sa se prezinte. Va astept cu relatari de la "locul faptei", dupa care o sa revin cu unele completari necesare.
Old 21 Dec 2004, 09:37   #56
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by BeNnY:
ai ghicit,dar trebuie sa intorci cifra 9 cu curul in sus!si 200kg impreuna!ok!ne vedem,si eu sunt foarte nerabdatoare sa vin!chiar am dormit pe la 2-3,cu gandul la voi,glumeam,am terminat o carte pentru a o duce astazi la biblioteca-ca este ultima zi de program si vreau o alta pe vacanta!ok,sa veniti toti la intrunire!
Old 21 Dec 2004, 10:03   #57
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Sunt curios cum o sa decurga intalnirea voastra maine, daca tipa asta e chiar tipa si daca o sa se prezinte. Va astept cu relatari de la "locul faptei", dupa care o sa revin cu unele completari necesare.
ei cum indraznesti sa nu vi tu personal,si sa traiesti momentele prin prisma mentalitati altei pers?ma superi,vreau sa vezi singur ca-s fata,dar ne trebuie un loc mai intim am glumit!hai, fa si tu tot posibilul si vino,vreau sa te vad,sa te cunosc!mi-ar placea sa fim toti cei de pe cinemagia!pupicuri!
Old 21 Dec 2004, 10:19   #58
keyzer soze
Guru

keyzer soze

numai dupa ce ma distrez putin cu 42-ul insulated si dintisorii din fata.
Old 21 Dec 2004, 11:23   #59
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by irene marlyne monroe:
ai ghicit,dar trebuie sa intorci cifra 9 cu curul in sus!si 200kg impreuna!ok!ne vedem,si eu sunt foarte nerabdatoare sa vin!chiar am dormit pe la 2-3,cu gandul la voi,glumeam,am terminat o carte pentru a o duce astazi la biblioteca-ca este ultima zi de program si vreau o alta pe vacanta!ok,sa veniti toti la intrunire!

De curiozitate.
Cati ani ai?
Old 21 Dec 2004, 11:51   #60
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by irene marlyne monroe:

De curiozitate.
Cati ani ai?
aflati mai multe despre mine la intrunire!ok! va astept!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules