Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Gaudeamus - mai pune mana pe o carte (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85445)

herbert 18 Nov 2004 15:45

Gaudeamus - mai pune mana pe o carte

mai puneti mana pe o carte, ca doar asta conteaza, mai ales de cand CineMagia a cazut intr-un teribilsm infantil.
va astept la Romexpo sa va ofer autografe. imi spuneti ca sunteti cinemagist (discutam...) si primiti cate o carte gratis.

EgoN 18 Nov 2004 15:58

si cum ne vedem? tre' sa-mi trag un tricou "sunt cinemagist. caut pe herbert"? iar tu imi faci discret cu ochiul?

Mala Portugal 18 Nov 2004 16:12

Dupa halou.

herbert 18 Nov 2004 16:24

@egon
te cunosc, stai fara grija...

ma retrag - pe o perioada de timp - de pe forumul Cinemagia... sunt scarbit de ultimile evolutii de aici (un egoist si un paranoic ca Ambra a ajuns moderator!) si iau o distanta sanitara... le multumesc celor pe care i-am citit si apreciat (sunt multi), iar celorlalti le doresc sa evolueze... la o buna - sper - revedere.

PoliFanAthic 18 Nov 2004 17:22

Esti diabolic :happy:

Mala Portugal 18 Nov 2004 17:43

Imi aminteste de colegul forumist marcu retras de pe forum la mesajul 333. Alta jumatate de drac :P

emanuel 18 Nov 2004 18:02

Am pus mana pe o carte.
Se numeste The Last Juror / Ultumul jurat si este noul roman al Maestrului John Grisham.
Multumesc foarte mult pe aceasta cale staff-ului Editurii RAO foarte draguti ca intotdeauna si o adevarata echipa de profesionisti.
Thank you Alina & co.

herbert 18 Nov 2004 18:27

hai ca va mai spun inca o data PA, ca sa alung diavolul :P de pe CineMagia si s-o opresc pe Mala din fabulatii...
despre carte (carti) - ramane cum ne-am inteles.

zizi 18 Nov 2004 20:06

herberte, cum ai venit, asa ai si plecat....

sa stii ca te prind daca intrii sub un alt pseudonim, da? :P

Mala Portugal 18 Nov 2004 20:28

La aceasta trista despartire mai adaug si eu doua cuvinte:
" Draga Stolo" :D

cherryblossom 18 Nov 2004 21:58

de ieri am pus deja mana pe 5 carti la Gaudeamus (pe una am citit-o deja), asa ca am ratat cartea lui Herbert...

K's 18 Nov 2004 22:30

Re: Gaudeamus - mai pune mana pe o carte

Originally Posted by herbert:

va astept la Romexpo sa va ofer autografe. imi spuneti ca sunteti cinemagist (discutam...) si primiti cate o carte gratis.

Pe post de cornulet-pomelnic?

Jay 18 Nov 2004 22:50

Draga herbert... Unde pleci? Cum adica pleci? Pai cu pariul nostru cum ramane? Cu cartile? ...
Eu am sa trec maine pe acolo... cum te recunosc? ... pe mine nu ma stii ... sigur

Nae 19 Nov 2004 15:33

le revedere herbert..

du warst einer der wenigen die ich echt geschatzt habe. viel erfolg weiterhin. (hoffentlich) auf ein baldiges...

BeNnY 19 Nov 2004 16:12

Originally Posted by emanuel:

Multumesc foarte mult pe aceasta cale stuff-ului Editurii RAO foarte draguti ca intotdeauna si o adevarata echipa de profesionisti.
Thank you Alina & co.

Stuff-ului Maestre, nu? Multumeste-i stufului, da...

emanuel 19 Nov 2004 16:32

Staff-ului... greseala... se ma grabeste omul...
Si ai inteles gresit, baietasule. "Maestrul" de sub numele meu se refera la Maestrul Grisham, nicidecum la mine, cum vad ca iti place sa crezi.
De aceea se si leaga de poza care este avatarul meu. Punct.

Micu 19 Nov 2004 17:30

herbert

Herbert, imi pare tare rau ca pleci taman acum (ma faci sa am un debut lacramos pe forumu' asta), ma gandeam sa emit niste titluri care sigur ti-ar placea, asa nu stiu ce auditoriu imi mai ramane, ma apuca groaza cand ma gandesc la fetitzele care vor sa-l joace pe Salinger.

jackpot 19 Nov 2004 18:19

Am "cetit " ceva interesant dar nu-ti spun ce decat dupa ce imi dai autograf.

KORBEN 19 Nov 2004 19:40

bordel mare la gaudeamus
humanitas, ca de obicei cu preturi nesimtite...
procurat 4 carti poe care le voi citi
in ordinea achzitionarii
1 letopizdet
2 pizdet
3 pranzu dezgolit
4 galapagos
in alta ordine de idei herbert ar putea reveni pe cinemagia drept "frank"
si paradoxal ii inteleg (partial) siktirul

Ambra Blu 19 Nov 2004 19:49

Originally Posted by herbert:

sunt scarbit de ultimile evolutii de aici (un egoist si un paranoic ca Ambra a ajuns moderator!)

ce chestie cu ip-urile astea, domnule.

All times are GMT +2. The time now is 00:56.