Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Nov 2004, 12:11   #1
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Mircea Veroiu

Un regizor foarte sensibil despre care , am observat ca nu s-a vorbit deloc aici. Tin minte ca , la vremea lui, Adela mi-a placut foarte mult. L-as incadra in categoria celor 30 de filme. Ca sa vorbim de conditia regizorului de atunci , am sa redau un citat din Mircea Veroiu. Cred ca situatie nu e cu mult schimbata , mai ales pentru regizorii tineri , cu toate ca acum parca a inceput sa se mai castige si ceva bani. "In institut i-am avut profesori pe Manole Marcus, Mihu si Vitanidis. Imi amintesc, putin inainte de plecarea mea, e una din amintirile puternice, care m-au urmarit, l-am intalnit pe Marcus la buftea. Venise sa-si cumpere cascaval. Si m-am gandit: domnule, uite, asta sunt eu la batranete, sau peste cativa ani, cand regizor confirmat fiind voi avea nevoie sa fac rost de cascaval, voi cauta si voi veni la buftea sa rezolv si eu problema!...Si uite ca n-am scapat, totul se reface, ca un blestem...Revin , si nici acum n-am posibilitatea sa cumpar cu usurinta cascaval. E exorbitant de scump. Costa de trei ori mai mult ca la Paris." (1993)
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Nov 2004, 12:21   #2
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Profund...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules