Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 May 2007, 17:27   #1
ria
Novice

ria

Caut Haneke.

Am nevoie de ajutor; caut Haneke si nu reusesc sa gasesc nicaieri. Ma intereseaza Cache, Funny Games, Le Temps du Loup, La Pianiste si Code Inconnu; Ma poate ajuta cineva.
ria is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 May 2007, 21:38   #2
gionloc
Guru

gionloc

Re: Caut Haneke.

Originally Posted by ria:
Am nevoie de ajutor; caut Haneke si nu reusesc sa gasesc nicaieri. Ma intereseaza Cache, Funny Games, Le Temps du Loup, La Pianiste si Code Inconnu; Ma poate ajuta cineva.

Cache il gasesti la centrele de inchirieri sau in magazine la vinzare.

restul le poti gasi prin librariile carturesti - cel putin in TM in mall am vazut Pianista pe raft - dar, asa, la o privire generala mi s-a parut ca au toata colectia Tartan DVD si acolo is editate toate cele enumerate de tine. pretul unui dvd Tartan e cam 80-90 ron la noi... pe amazon.co.uk le gasesti cam la juma de pret (depinde si de reducerile practicate de amazon in perioada asta).

dar Der Siebente Kontinent ( :love: ) sau 71 de Fragmente... sau Benny's Video - le ai?
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2007, 10:52   #3
ria
Novice

ria

Cele 3 filme

Merci ptr directii. Cele trei filme pe care le cauti nu le am...insa m-am uitat pe amazon.co.uk si sunt exact astea 3 la pachet Haneke Trilogy la 28.98lire.
ria is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2007, 11:06   #4
gionloc
Guru

gionloc

Re: Cele 3 filme

Originally Posted by ria:
Merci ptr directii. Cele trei filme pe care le cauti nu le am...insa m-am uitat pe amazon.co.uk si sunt exact astea 3 la pachet Haneke Trilogy la 28.98lire.

da, asa este, cele trei sint editate intr-un pachet, p-ala l-am gasit pe amazonu francez ceva mai ieftin.

te intrebasem de ele fiindca vazusem ca nu le indicasesi printre filmele dorite din ceea ce a realizat MH. iar Der Siebente Kontinent e cel mai bun film al sau, alaturi de Funny Games...
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 May 2007, 19:08   #5
Henry Chinasky
Novice

Henry Chinasky

Send a message via Yahoo to Henry Chinasky
haneke

io am Funny Games (vazut, f tare), Benny's Video si The Castle. Pot sa le dau. Scrie-mi pe pm.
71 fragments nu prea mi-a placut iar Pianista asa si asa.
Henry Chinasky is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules