Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 01 May 2004, 19:35   #1
Freaak
Senior

Freaak

Send a message via Yahoo to Freaak
Forumisti de mana a doua, afara!

Cati dintre forumistii inregistrati ar trebui dati afara? Propuneti nume si anexati motive.

Eu unul sunt nou si poate fiindca nu stiu exact cum stau lucrurile p-aici o sa ma propuneti cu totii. Nu ma supar, asa macar stiu ca ati auzit de mine macar o data.
Freaak is offline   sendpm.gif
Old 01 May 2004, 19:41   #2
BeNnY
Guru

BeNnY

---
Old 01 May 2004, 20:03   #3
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Daca erai tu in locul lui emanuel dadeam de dracu, nu gluma
Din pacate pt tine nu cred ca voi zbura doar ca vrei tu.
Iar in plus topicurile de fotbal, f1, muzica, sunt la cafenea unde putem vb ce vrem, chiar si altceva in afara de film
Iar oameni cu care am conflicte foarte des esti tu benny ( conflicte decalnsate mai ales de tine) si mightwane (care nu stiu ce are cu mine si asta de cand am vb pe yahoo cu voi) , in rest poate cu inca 2 forumisti, dar alea au fost trecatoare.
Dar fami si tu pe plac si nu mai raspunde la mesajele mele daca te deranjeaza
Ionutz55 is offline   sendpm.gif
Old 01 May 2004, 20:49   #4
Ilila
Tinkerbell

Ilila

Send a message via Yahoo to Ilila
... straduinta e meritul recunoscut al celor mici (invatacei).
Ilila is offline   sendpm.gif
Old 01 May 2004, 21:17   #5
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

Send a message via Yahoo to WraIth
Un topic foarte controversat

tot ceva de genu simpatic-antipatic(mai mult spre antipatie de data asta daca o luam la o mica analiza)

nu stiu,nu ma bag,incerc sa ma adaptez(cum zicea shi benny)
Old 02 May 2004, 09:18   #6
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by Ionutz55:
Iar oameni cu care am conflicte foarte des esti tu benny ( conflicte decalnsate mai ales de tine) si mightwane (care nu stiu ce are cu mine si asta de cand am vb pe yahoo cu voi)

*YAWN* booooooriiiiiing....
Old 02 May 2004, 10:19   #7
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Sunt de-a dreptul constructive, criticile astea.
Old 02 May 2004, 12:52   #8
TLD
Spirit of the System

TLD

Sa fim seriosi... Chiar credeti ca o sa-i doar pe cei criticati undeva de ce se spuen despre ei?! Indiferenta, si multa aroganta domne pe aici! Ar fi buna o GREVA A POSTURILOR pe aici pe forum! Numa bine!...
TLD is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2004, 12:54   #9
Undomiel
Senior

Undomiel

si cineva trebuie sa se simta ofensat de acest topic?mai repede sau mai tarziu fiecare dintre noi a scris un post aiurea.si de aia trebuie dat afara?
Old 02 May 2004, 13:13   #10
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Re: Forumisti de mana a doua, afara!

Originally Posted by Freaak:
Cati dintre forumistii inregistrati ar trebui dati afara? Propuneti nume si anexati motive.

Eu unul sunt nou si poate fiindca nu stiu exact cum stau lucrurile p-aici o sa ma propuneti cu totii. Nu ma supar, asa macar stiu ca ati auzit de mine macar o data.

Freaak...cine eshti tu sa decizi cine sa fie dat afara shi cine nu? Gandeshte de 2 ori inainte sa postezi ceva...Domnu` Perfect... :hmm:
Old 02 May 2004, 14:06   #11
Anonymous
Guru

Anonymous

Forumul e plin de stupizi care se cer singuri afara norocul e ca o parte din furiosii cu capul gol stau scufudati doar la fanatic
Anonymous is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2004, 14:09   #12
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

sunt si eu in acesta categorie?
Old 02 May 2004, 15:54   #13
Freaak
Senior

Freaak

Send a message via Yahoo to Freaak
Demona are dreptate, n-am nici un drept. Nu sunt perfect, nu eu hotarasc cine sa iasa, si oricum nimeni nu va iesi. Insa, controversa, non-conformismul ajuta la evolutie. Unii oameni nu-si dau seama insa ca au o hiba pana nu le spune altcineva. Cam asta am vrut sa reliefez, iar alegerea mea pt titlu am facut-o doar ca sa atrag atentia. Daca scriam "Impacare" sau "Pace si iubire" nu dadea clic nimeni. Sa nu credeti ca ma eschivez, nu este deloc asa.

Demona, felicitari pt personalitatea ta. Ii aperi pe toti, fiindca stii ca toata lumea greseste. Aperi interesul general. Esti un fel de "avocat al poporului". Poti sa ma si injuri, nu-mi pasa. Eu unul te felicit.
Freaak is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2004, 21:37   #14
patraulea
Veteran

patraulea

Originally Posted by BeNnY:
Mi se pare ... unappropriate ca un user asa nou sa faca un asemenea topic... dar fie, sa nu ne uitam la autor.

Pe forum m-as lipsi de parerile lui patraulea apoi ale lui Ionutz... mi se pare ca nu au nimic de zis in legatura cu filmul (mai ales Ionutz) pentru ca acest forum implicit site se numeste CINEmagia nu FORMULA1Magia sau FotbalMagia.

Gollum si Wraith mi se pare ca usor usor se adapteaza la acest forum si "invata"... Cu ei nu mai am nimic insa mai spun cateodata cate o prostie dar trece...

Totusi topic-ul acesta cred ca pana luni cand se intorc moderatorii o sa fie sters

Cred ca ai luat-o ca pe un afront personal.O parere trebuie respectata chiar daca nu esti de acord cu ea.Am observat ca sari in sus de cate ori nu-ti convine ceva.Si nu sunt singurul cu care te-ai certat.Dai dovada dupa cum ti-am mai spus de o aroganta
imbecila mixata cu putina prostie.MA lasa rece faptul ca tu consideri ca nu am nimic de zis in legatura cu filmul(nu stiu cum ti-ai dat seama de asta in cateva zile-o dovada in plus ca ai mancat prea mult popcorn).Eu am intrat pe acest forum pt.un schimb de idei.Daca vrei sa inveti ceva,dai drumu' mai draga la scoala!Inclusiv simplul fapt de a nominaliza pe cineva(nume)denota faptul ca te simti "un micDumnezeu"pe aici,cand de fapt cred ca esti un mic c****ios ,care sufera f.mult!Ai fost singurul care a facut asta,inclusiv faptul de a ma ameninta ca ma poti da afara de pe acest site.Esti deosebit de patetic si mai ai multe de invatat in ceea ce priveste modul comportamental!Cat priveste filmul,sa fim seriosi!Uita-te in oglinda scumpule!(daca nu s-a facut bucati/a cata oara?)Ar trebui sa te ingrozesti de ce vezi acolo!
Schema pt.ca fraieri ca tine sa inteleaga:emitator-mesaj-canal comunicareCINEMAGIA(super)-receptor.Flux dus/intors.LA tine e doar dus.Esti DUS mai Benny! :oops: :oops: :oops:
patraulea is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2004, 21:53   #15
BeNnY
Guru

BeNnY

Admit fara rusine faptul ca te-am nominalizat pe nedrept... Am avut o zi ce e drept sa-mi dau seama ca am gresit Ai ceva de spus in legatura cu filmul dar adesea te oftici foarte tare si cazi in "pacat" (off-topic). De suferit nu sufar (?!?!). De restul cuvintelor tale ... s-ar potrivi un "i couldn't care less"
Old 02 May 2004, 22:37   #16
BeNnY
Guru

BeNnY

Realizez greseala facuta prea tarziu... Chiar daca am fost citat imi voi "cenzura" post-ul
Old 03 May 2004, 11:39   #17
patraulea
Veteran

patraulea

Realizez greseala facuta prea tarziu... Chiar daca am fost citat imi voi "cenzura" post-ul

Nu era vorba de nominalizare.Putin imi pasa mie de asta.Era vorba de schimbul de idei.Pana la urma cred ca am divagat eu prea mult.Cred ca nu era cazul.Sa revenim deci la FILM :oops: :oops: :oops:
Old 03 May 2004, 11:42   #18
patraulea
Veteran

patraulea

Admit fara rusine faptul ca te-am nominalizat pe nedrept... Am avut o zi ce e drept sa-mi dau seama ca am gresit Ai ceva de spus in legatura cu filmul dar adesea te oftici foarte tare si cazi in "pacat" (off-topic). De suferit nu sufar (?!?!). De restul cuvintelor tale ... s-ar potrivi un "i couldn't care less"

Toti suferim,mai mult sau mai putin,pe aici,insa eu unul,prin ceea ce am scris mai sus,in momentul in care ciocaneam la taste,am suferit si eu putin.
:lol: :lol: :lol:
Old 03 May 2004, 13:06   #19
marcu
Veteran

marcu

Pentru a avita suferintele si sirul scuzelor, ar trebui sa nu mai fiti "repede maniosi". Cu prietenie.
Old 03 May 2004, 14:49   #20
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Ce manglitura de topic ... :lol: l-a deschis shi nu a dat nici un nume.. eshti cam VARZA mey FREAK!
Vorba lui Nightwane ... BIIIIG YAWN! .... :sleep:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules