Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22 Jan 2008, 21:06   #1
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Bannarea lui Neuptolem

Poate ca titlul nu este prea bine ales, poate ca sunt prea obosit acum sa intru pe un site mult indragit si sa replic atat de scurt intr-o problema atat de vasta care ma priveste, poate ca nu e o idee prea grozava, poate ca titlul ar fi mers mai bine:
Bagajul Cinematografic, Impresionabil al Omului din spatele Nickname-ului VERSUS Comportamentul de Cartier al Aceluiasi Cineast Cult.
Deoarece asta am simtit tot timpul pe acest forum, oamenii cu ceva cultura cinematografica sau cunostiinte solide despre film in spate isi permit sa jongleze dezinvolt cu incepatorii, outsiderii: cum este si acest Neuptolem.

Propun astfel la vot: cine este PENTRU "Cineasti" triplodocti a caror "inteligenta" se justifica cu limbajul de cartier si jignirea la adresa mea si a altor Nimeni sa voteze. Cine este CONTRA sa voteze. Cine este PRO Neuptolem s-o faca aici. Cine este ANTI Neuptolem sa aiba curajul si demnitatea s-o faca aici, cu explicatii echitabile si justificari ale dorintelor perverse ce-i manifesta.

StefanDo mi-a trimis un mesaj privat prin care-mi transmitea ca mai multe genii mi-au cerut bannatul in repetate randuri. Nu am stiut asta pana azi, stiam ca multi imi sunt dusmani de pe-aici (nush de ce, probabil pentru ca sunt tanar si studiam scenariul de film autodidact, poate pentru ca nu vazusem atatea filme ca ei, poate pentru ca nu citisem toate cartile ce le citisera ei si am avut tupeul sa ma loghez, poate pentru ca fusesem cu o seara in urma in cinematograf si-mi exprimasem parerea pe forum, parere contradictorie cu gandurile lor, stati linistiti, sunt dezgustat de voi, iar scenariul de film il studiez mult mai bine in particular, acasa, filmul in general, atunci cand nu ma aflu pe forum vasazica: forum de la care am invatat si aflat multe gratie unor oameni demni si cinstiti ca: Pitbull, silver_boy, Proletar, Airlight, valskript si altii ce nu-mi aduc acum aminte, nu multi, desigur.).

Precizez ca singurul forumist caruia i-am cerut bannatul pe privat pana acum a fost Mistah J ( adica serios, lasand ironiile si glumele la o parte) iar forumul mi-a confirmat "profetia", "prezicerea" ca ar fi un psycho-internetist anti-social-pe-forum. Am avut dreptate. Pitbull mi-a confirmat ca am avut dreptate si in cazul lui Ambra, mai multi mi-au dovedit ca am avut dreptate si in cazul lui raptor (forumisti de care nu m-am plans niciodata pe privat la modul dorintei de a fi bannati!).

Cum forumisti ca Ambra Blu sau Mistah J au aratat de ce sunt in stare la propriu, acum comparati-i pe acestia din urma cu Neuptolem.

Nu am replicat taios niciunui forumist ce nu m-a atacat personal (deci, nu mesajul postat, vorbesc de persoana din spatele lui!) pana azi. Numarati-mi mesajele, priviti data logarii, cititi-mi-le pe toate!

Am un mare defect al zilelor noastre: sunt extrem de dur si revoltat impotriva nedreptatii. Recunosc multimea mesajelor off-topic, dar a compara acest forum cu o lucrare de doctorat in literatura sau o cronica profesionista sau un scenariu istoric e absurd, a compara aceasta cu motivele bannatilor amintiti e inechitabil.

Scuzati-mi incultura dar nu cred ca a rescrie de 14 ori un mesaj aduce vreun ban in plus sau a nu ma documenta in biblioteca inainte sa postez aduce vreun dezechilibru insurmontabil forumului, n-am stiut pana azi ca trebuies a fii absolvent de UNATC sa poti scrie aici, n-am stiut ca e nevoie sa ai filme facute sau cronici publicate pe nu stiu unde, am crezut (in naivitatea mea) ca e suficient sa fii un aspirant entuziast si nonconformist.

Ma simt ca un om chemat in fata MILITIEI sa dau explicatii si obligat sa ma schimb. Decat sa ma schimb, atunci prefer o alta dimensiune cinematografica, una unde libera exprimare, curajul, nazuinta, speranta, sunt la ele acasa, una unde nu e nevoie sa postez astfel de mesaje (e singurul pe care-l regret), una unde nu e necesar sa las intrebari managerilor forumului ca aceasta de mai jos:

Va intrebati de ce nu se alatura (inregistreaza) forumisti noi celorlalti mai vechi?- "manageri" ce au impardonabil o varsta aproape dubla fata de a mea.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jan 2008, 21:53   #2
Cazeemeer
Guru
 
Cazeemeer
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 588
"Dar, vai, lumea asta cruda! Eu, un fulg de nea unic si irepetabil, sa fiu asuprit de bocancul greu al cenzurii? Nu, nu voi ceda, voi ma urati doar fiindca sunt tanar si nonconformist si plin de potential!"

PS: Eu iti pot garanta ca n-am cerut nicio bannare a ta, fiindca nu cred, in ciuda a cat de enervant si neinteresant esti (chestia cu nonconformismul este, pesemne, o gluma), ca ai facut vreodata ceva care sa justifice o asemenea masura contra ta. Votez contra din principiu.
Si inceteaza cu prostia cu varsta, ca e pur si simplu gresita factual in privinta mai multor persoane de care tot vorbesti (inclusiv a mea - chiar ai fi socat).
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jan 2008, 22:05   #3
thequietsurfer
Veteran
 
thequietsurfer
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 191
Nu am cerut-o, dar mi-ar face placere. Ar fi un cadou-surpriza din partea administratorilor. :lol: :lol:
Cu toate ca aproape orice mesaj postat de tine ma indispune (celelalte ma distreaza), nu cred ca esti in pericol de a fi banat (desi daca s-ar face un referendum in privinta asta printre forumisti cred ca ai fi surprins de rezultate).
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jan 2008, 22:15   #4
mirodoni
Guru
 
mirodoni
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bucuresti
Posts: 439
Send a message via Yahoo to mirodoni
Originally Posted by Neuptolem:
Poate ca titlul nu este prea bine ales, poate ca sunt prea obosit acum…
Ba titlul este foarte bine ales, vei avea mulþi... vizitatori. Într-adevãr, eºti vizibil obosit...

Originally Posted by Neuptolem:
Am un mare defect al zilelor noastre: sunt extrem de dur si revoltat impotriva nedreptatii.
Dar ce-ai zice tu dacã unu’ te-ar acuza din senin cã eºti Mistah J, iar ceilalþi ar lua-o de bunã !? Cam þi s-ar pãrea aceastã nedreptate ? Eu nu þi-am cerut bannarea, dar þi-ai cerut-o singur, cum bine ºtii cã am anticipat.
N-am remarcat ce calitãþi ai, dar ai... timp. Eu þi-aº propune, ca exerciþiu, sã revezi, eventual sã postezi, fie ºi numai pentru tine, intervenþiile mele din care sã rezulte mãcar cea mai vagã asemãnare cu cele semnate de Alakazam sau Mistah J.
M-ar interesa ºi pasajele din care sã rezulte cã Alakazam era într-adevãr Mistah J, sau Bubu. Faptul cã Mistah J devenise indezirabil este altã problemã.
Eu o sã dispar, iar tu vei rãmâne cu falsa impresie cã ai avut dreptate. Poate ai observat cã nu prea mai am intervenþii pe forum, iar dacã am mai avut câteva, nu m-a mai luat nimeni în seamã. „Prietenii” ºtiu de ce !
E nu pot sã-þi doresc decât sãnãtate permanentã !
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jan 2008, 23:38   #5
Supastar
Guru
 
Supastar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Timisoara
Posts: 1,286
Send a message via Yahoo to Supastar
NU!

NEUPTOLEM!!!!

NU TE SINUCIDE!!! NU MERITA!

chiar nu merita sa faci asta! stiu k ti-e greu si k nimeni nu te place si k toti te desconsidera, dar trebuie sa lupti in continuare! fi tare!

NU TE SINUCIDE!!!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 00:50   #6
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Acum dupa moartea regretabila a lui Heath Ledger realizam ca aceste dispute "mici", "mari", dintre noi, sunt lipsite de cea mai mica insemnatate posibila. Nu asta e motivul pentru care postez, pentru care postez, iar.


Originally Posted by Neuptolem pe 14 ianuarie:
Originally Posted by Carmine Galante:
noi sa fim sanatosi


Sanatate! Cu totii avem nevoie de sanatate. Sa fim vigurosi atunci cand ne trosnim un toroipan seminal in mecle (figuri, moci, mine).
A venit si sequel-ul:
Originally Posted by mirodoni:
E nu pot sã-þi doresc decât sãnãtate permanentã !
Pot spune doar ca: iti doresc sanatatea pe care mi-o doresti si tu mie! Howgh!

Originally Posted by Supastar:
NU TE SINUCIDE!!! NU MERITA!
Stai linistit, de cand am cunoscut-o pe sor'-ta am realizat ce-'nseamna viata. E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata (copy-paste "Titanic", i see...) si atat timp cat ea, Bega-Sasha-Girl va trai, voi trai si eu! Howgh!

Originally Posted by Cazeemeer:
"Dar, vai, lumea asta cruda! Eu, un fulg de nea unic si irepetabil, sa fiu asuprit de bocancul greu al cenzurii? Nu, nu voi ceda, voi ma urati doar fiindca sunt tanar si nonconformist si plin de potential!"
Inlocuie (te rog): "vai" cu "ma-doare-'n-paishpe", "lumea" cu "forum", "cruda" cu "inechitabila, "fulg de nea" cu "scenarist amator" (sau "diamant" daca vrei sa pastram atmosfera...), "asuprit" cu "santajat", "bocancul" cu "MILITIA forumului", "greu" cu "regretabil", "voi ma urati" cu "voi atacati autorul mesajului in loc de fond", "doar fiindca" cu "nu numai", "plin de potential" cu "cred ca am un cuvant de spus in cinematografie".

Originally Posted by Cazeemeer:
Eu iti pot garanta ca n-am cerut nicio bannare a ta
Sa cred this?

Originally Posted by Cazeemeer:
chestia cu nonconformismul este, pesemne, o gluma
Ba deloc.

Originally Posted by Cazeemeer:
Si inceteaza cu prostia cu varsta, ca e pur si simplu gresita factual in privinta mai multor persoane de care tot vorbesti (inclusiv a mea - chiar ai fi socat).
Aaaaam inteeeeeeeles! Esti tanar! Multi inainte! Ma refeream DOAR la StefanDo, sunt sigur ca are intre 30 si 40, ceea ce pt mine e o diferenta notabila de categorie privind maturitatea, si era mai intelept din partea tovarashului sa nu faca glume pe seama dorintei mele de a scrie primele 5 pagini din Alien 5. Sunt bazbaldacurile mele si trebuie sa va obisnuiti cu asta, ca de suna aiurea sau ca dracu sau ingamfat sau aerisim-rarerisim, sau infantil sau crazy sau bizar sau sau sau...lasati-ma macar sa ajung eu in fata unui producator din USA inmanandu-i "scenariul" sequel si sa-mi trosneasca un hot-dog in fata acompaniat cu: "Hi hih hih hiiiih hiiii hiii hiiii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..."
ca apoi intru pe forum si va povestesc. Altfel, nu va mai povestesc! :hmm:

Originally Posted by Cazeemeer:
Votez contra din principiu.
= Cazeemeer.
banuiesc ca am dreptul la libera exprimare si pot vota la randu-mi. Pot? May I? Can I...?...Okay...votez...ma abtin, ca-i totuna, da' as fi votat CONTRA - Cazeemeer, asa, din principiu.

Originally Posted by thequietsurfer:
Nu am cerut-o, dar mi-ar face placere. Ar fi un cadou-surpriza din partea administratorilor. :lol: :lol:
Sper sa primesti acest cadou intr-o zi! Dar sa nu ma pui sa fac ceva pt asta ca nu meriti. Esti admirabil, sweeto-inocent asa si destul de cultivat pt varsta ta, asta de nu a fost o pacaleala ieftina.
PS: Daca as fi crescut in mediul propice, fortificanto-doct asemenea tie, am fi avut multe in comun; dar nu regret, necitirea lui Thomas Mann sau Machiavelli nu ma complexeaza, timp e destul. Insa sa-ti exprimi o superioritate detasata folosind DOAR aceste "arme" e pur...aiuristic? fantazistic? cioakarmandisticostopisistic? parca nu astea erau cuvintele, se numeste cumva, tu stii cum, e un cuvant in DEX, ia sa vedem daca-l gasesti. Ai ceva si te asigur ca am si eu, cum ceea ce eu am nu prea a inmugurit de cand esti tu logat, e alta poveste, cum ceea ce ai tu e playback anost te-as ruga sa iei masuri, cum ceea ce am eu pana acum e insuficient pana la urma, poate o rezolvam impreuna, no? solidaritate, echipa, 2 coscenaristi something, anything for progressive big deal match, big purpose, okay?

Originally Posted by thequietsurfer:
ma distreaza
Ma bucur!

Originally Posted by thequietsurfer:
ma indispune
De asemenea, ma bucur!

Originally Posted by thequietsurfer:
desi daca s-ar face un referendum in privinta asta printre forumisti cred ca ai fi surprins de rezultate
Prea boring, prea platitudine, truism, adevar stiut, pt a ma simti catusi de putin jignit. Te invat eu sa arunci toroipanul, tu invata-ma filosofia.

Originally Posted by mirodoni:
Dar ce-ai zice tu dacã unu’ te-ar acuza din senin cã eºti Mistah J, iar ceilalþi ar lua-o de bunã !?
Imposibil.

Originally Posted by mirodoni:
cum bine ºtii cã am
(...) N-am remarcat ce calitãþi ai, dar ai... timp.
(...)
VOCEA de mai sus dovedeste ca esti Mistah J (te-ai schimbat, e drept). Numai Mistah J putea folosi expresia: "cum bine stii ca..." subestimand forumistul, de fapt numai prin mascarea cu subestimatul il jignea direct, pt ca in trecut el, Mistah J, NU scrisese niciun "...am..." (de la verbul: "a face"). Si atacurile subtilo-imprevizibile, care tocmai prin insesi aceasta combinatie se transformau in psihotice ce-au "bagat groaza"-'n forum, continuau, si continuau si nu se mai opreau din tavalit la vale ca carul scapat cu boii la jug pe Valea-Caliciului.

Originally Posted by mirodoni:
M-ar interesa ºi pasajele din care sã rezulte cã Alakazam era într-adevãr Mistah J, sau Bubu.
Asta orice altcineva in afara de Mistah J...sau hai s-o iau altfel: numai Mistah J ar fi simtit nevoia, necesarul, sa scrie "informatia" asta. Nu era cazul. Te dai de gol. Era inutil.

Originally Posted by mirodoni:
Faptul cã Mistah J devenise indezirabil este altã problemã. (...)
'este alta problema...", si stii de ce? Pt ca numai Mistah J le stie pe toate! Si numai el devenise indezirabil. 2
Ma amuzi pustiule, ma amuzi teribil...

Originally Posted by mirodoni:
Eu o sã dispar, iar tu vei rãmâne cu falsa impresie cã ai avut dreptate
Mi-e indiferent. Si suna atat de patetic...specific TIE.

Originally Posted by mirodoni:
Poate ai observat cã nu prea mai am intervenþii pe forum, iar dacã am mai avut câteva, nu m-a mai luat nimeni în seamã. „Prietenii” ºtiu de ce !
Am observat, da, cum sa nu? Ai mai avut tu cateva de interventii si intr-adevar, nu prea te-a luat nimeni in seama. decat eu.
dar sper sa fie ultima data, incep sa-mi vina sa dezgrop securea...gata! ma opresc, e prea mult pt tine, esti sensibil ca un artist...
vad ca nu ai nici prieteni... Lasa-i BREE, prietenii e sux! te tradeaza pe la spate atunci cand tu n'-astepti momentu'. mie-mi spui, mai bin' dushmani, te-'nvioara ca dusu' cu apa rece la -19 grade (Celsius).

E tarziu. Noapte buna CineMagia! Pacat de Heath Ledger - nu merita. Hhm! Cine merita?
Fara a fi ironic, ceea ce multi viseaza sa ajunga ca altii, iata ca acei altii exista sub aceleasi reguli implacabile, infailibile ale vietii ca si noi, cei multi. Au existat. Si vor exista in continuare! Howgh!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 12:00   #7
StefanDo
Super Moderator
 
StefanDo
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,571
niste posturi cam lungi pentru dispute atat de mici
nu te-am rugat decat sa te gandesti de doua ori inainte de a scrie o data, iar subiectul asta arata ca rugamintea era foarte binevenita
__________________
This is not THE END...
StefanDo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 19:41   #8
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by StefanDo:
nu te-am rugat decat sa te gandesti de doua ori inainte de a scrie o data,

StefanDo, sincer, fara a cersi compatimire sau a sugera ceva deplasat, incep sa ma simt ca Josef K. din "Procesul", fara a insinua nimic amuzant, nimic batjocoritor. E purul adevar ce-l percep obiectiv, as fi scris-o in cazul oricarui forumist.

Originally Posted by StefanDo:
iar subiectul asta arata ca rugamintea era foarte binevenita
Nu inteleg absolut deloc, chiar nu inteleg.
Incep sa ma intreb cum am putut supravietui pana acum pe forum.
Probabil te referi la faptul ca acest mesaj nu trebuia postat. Dar daca am simtit sa-l postez de ce sa n-o fac? Asta mi-e marea nedumerire.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 20:09   #9
Cazeemeer
Guru
 
Cazeemeer
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 588
Originally Posted by Neuptolem:
Dar daca am simtit sa-l postez de ce sa n-o fac? Asta mi-e marea nedumerire.
Fiindca daca vrei sa postezi dupa cum simti, iti faci un blog, ca acolo intra lumea doar daca vrea sa-ti citeasca simtirile. Daca vrei sa postezi pe forumuri, te iei dupa ce simti, dar te iei si dupa ce se asteapta de la tine pe respectivul forum. Si daca e un forum pe care melodramatismele nu dau bine si unde betia de cuvinte nu e privita ca o calitate, te adaptezi. Simplu.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 20:32   #10
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by Cazeemeer:
Fiindca daca vrei sa postezi dupa cum simti, iti faci un blog,
Te inteleg Just! Blogul meu este CineMagia. Poate, pe viitor, desi nu ma incita ideea. Ca sa-ti dau un exemplu despre mine ce fel de om sunt: tot timpul canbd vad un film, ma simt mult mai bine daca-l vad alaturi de cineva, singur, am senzatia ca e inutil, exceptand cazul cand studiez practic acel film.

Originally Posted by Cazeemeer:
te iei si dupa ce se asteapta de la tine pe respectivul forum.
va veni si vremea aia, stai linistit. Abia astept! Va dura ceva, va dura...si asta e problema, sursa vehementei mele, "crizei" scenaristice, ca va dura. Nu am rabdare. Dar rabdarea e una din cheile succesului, no? Ok, am rabdare, am rabdare!

Originally Posted by Cazeemeer:
Si daca e un forum pe care melodramatismele nu dau bine
Daca eu am fost melodramatic inseamna ca IMM vasleste o barca intr-un ocean de lacrimi, propriile-i lacrimi.

Originally Posted by Cazeemeer:
si unde betia de cuvinte nu e privita ca o calitate,
Adica vrei de la mine profesionism in postari? Ok, ma voi mai documenta, iti promit! Apropo, am cumparat Fellini despre Fellini.

Originally Posted by Cazeemeer:
te adaptezi.
Eu nu pot fi imblanzit, schimbat. Cu asta nu am putut fi de acord niciodata. De aici dezinvoltura nonconformista, altceva-ul, unicitatea ca forumist, am spart niste bariere si sunt mandru de asta. Cum dpdv cultural, cinematografic, imi era imposibil sa ies in evidenta, am creat un personaj, un personaj virtual = Neuptolem, inspirat din Iliada. Crede-ma, in viata reala nu-s atat de crazy, dar pot fi! -asta e toata diferenta, insa o fac foarte rar, numai atunci cand e cazul, cand se impune crucial, cand practic organismul meu cedeaza si se transforma intr-un rebel, e obligat de adrenalina sa recurga la asta; in general sunt un tip linistit, prea linistit, echilibrat, inspaimantator de normal, de asezat, unii ma cred timid, recunosc c-am fost timid, adevarul e ca nu mai sunt, de vrei o dovada si-n acest caz: imi poti lasa ID-ul unei fete sau un nr de telefon de la tine din oras.

Originally Posted by Cazeemeer:
Simplu.
Mai complicat.

Sper sa ne intalnim intr-o zi si-n real-life. Ti-am trimis doua mesaje sociabile, perfect normale, pe privat, n-ai dat nici un semn, nici macar "bo". Oare ce inseamna asta?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 20:54   #11
Cazeemeer
Guru
 
Cazeemeer
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 588
Inseamna ca n-am fost interesat. Oi vrea tu sa ma cunosti (indiferent care ar fi motivele tale), dar eu m-am convins suficient din ce am vazut pe aici.
Si poate ca tie ti se pare interesant acest personaj pe care l-ai construit (si nu neg ca ar fi un real progres fata de viata ta reala, asta n-am de unde s-o stiu), dar pe mine ma plictiseste ingrozitor (si e clar ca nu sunt singurul). Si de asta ziceam ca nu e nimic nonconformist aici: fiindca a avea un alter-ego care nu se conformeaza din principiu acolo unde tu te-ai conforma in viata reala e de un conformism total.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 21:02   #12
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by Cazeemeer:
Oi vrea tu sa ma cunosti
Te inseli! Am oroare! :w00t:

Insa am incercat sa-mi estompez aceasta oroare, ceea ce tu n-ai facut cu "teama" ta.
Esti timida? :oops:

Te pomeni c-oi fi fata (cel putin n-ai dovedit contrariul). De fapt, de unde rezulta ca esti barbat? Cazeemeer poate fi la fel de bine un nickname feminin. Eu mi-as fi pus: "Isabelle".
dau pupici. trece!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 21:09   #13
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by Cazeemeer:
Si de asta ziceam ca nu e nimic nonconformist aici: fiindca a avea un alter-ego care nu se conformeaza din principiu acolo unde tu te-ai conforma in viata reala e de un conformism total.
Spuneam ca-s nonconformist PE FORUM. Iar in viata reala sunt rar acest personaj, (EXTREM DE RAR) numai cand e nevoie. Deci, pot fi Neuptolem si-n viata reala...pana la urma eu sunt cel care tasteaza, nu-s un creator de personaje atat de bun, cum in acelasi timp, sunt un tip destul de dezinhibat si deschis si-n real-life. Pe forum apar extremele. A nu se confunda bannatul de pe forum cu puscaria la propriu, e o mare greseala, EROARE! Pe forum ne cenzuram cu totii mai putin (cum zicea Pitbull) dar periculozitatea consta in faptul ca: suntem latent potential si-n viata reala de ceea ce suntem pe forum! Latent, am zis! A nu se intelege nimic mai mult sau prin imprejurimi.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 22:13   #14
Supastar
Guru
 
Supastar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Timisoara
Posts: 1,286
Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by Neuptolem:
Spuneam ca-s nonconformist PE FORUM.
si cazeemeer iti spunea k nu esti DELOC nonconformist. esti sec! si scriu mult si degeaba.
si astfel POLUEZI forumul.
de aia meriti ban!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2008, 22:44   #15
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by Neuptolem:
Spuneam ca-s nonconformist PE FORUM.
si cazeemeer iti spunea k nu esti DELOC nonconformist. esti sec! si scriu mult si degeaba.
si astfel POLUEZI forumul.
de aia meriti ban!
Cum incep sa am dreptate, cum nu mai aveti ce replica sa-mi dati, cum argumentez meritabil in propria-mi dreptate, cum sariti cu totii: "Ban! baneuptolem, banati-l pe Neuptolem!!!"

Atat. Cuvantul e scump si deranjeaza.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2008, 00:54   #16
Cazeemeer
Guru
 
Cazeemeer
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 588
Originally Posted by Neuptolem:
cum argumentez meritabil in propria-mi dreptate, cum sariti cu totii
Asa e, argumentezi deosebit de meritabil. And your viewpoint is quite cromulent, young man.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2008, 09:49   #17
StefanDo
Super Moderator
 
StefanDo
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,571
in aceasta seara la ora 23 am sa inchid acest topic

Neuptolem, hai sa facem un exercitiu de imaginatie: incearca, doar pentru o zi, de exemplu, sa-ti imaginezi ca toate comentariile despre tine din acest topic sunt adevarate.

Si incearca, tot pentru o zi, sa participi la forum ca atare (posturi la obiect, succinte, cu pareri legate de film, fara comentarii despre interlocutori samd). Ar fi ca un joc de roluri binevenit, ca marii scenaristi care-si imagineaza ca sunt... Abraham Lincoln pentru a-l "trai" verosimil intr-un scenariu. Ai ceva de pierdut? Ce zici?
__________________
This is not THE END...
StefanDo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2008, 10:59   #18
klein
Guru
 
klein
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 850
good point
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2008, 18:50   #19
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Originally Posted by StefanDo:
in aceasta seara la ora 23 am sa inchid acest topic

Neuptolem, hai sa facem un exercitiu de imaginatie: incearca, doar pentru o zi, de exemplu, sa-ti imaginezi ca toate comentariile despre tine din acest topic sunt adevarate.

Si incearca, tot pentru o zi, sa participi la forum ca atare (posturi la obiect, succinte, cu pareri legate de film, fara comentarii despre interlocutori samd). Ar fi ca un joc de roluri binevenit, ca marii scenaristi care-si imagineaza ca sunt... Abraham Lincoln pentru a-l "trai" verosimil intr-un scenariu. Ai ceva de pierdut? Ce zici?
StefanDo, chiar la asta m-am gandit toata ziua. Mesaje strict on-topic daaaar, am o mica-mica-mica rugaminte : vor fi insotite de mesajul: Un mesaj din colectia de neuitat: "Amintiri de Aur" (pentru ca mi se pare normal, si in primul rand ceea ce-mi ceri nu ma caracterizeaza absolut deloc; ceea ce fac acum e un compromis pe care il fac pentru acest forum, in special pentru film ca simpla pasiune.)
Aaa, si ma gandeam sa dureze mai mult de o zi, nu ma deranjeaza, pana la urma un conformism pe perioada determinata al unui tip rebel e un nonconformism total, no? ca atunci cand doi trazniti obsedati de pornografie, aventurieri, pleaca in Singapore - un loc unde daca esti prins cu o revista pentru barbati, primesti amenda si risti chiar sa fii arestat! 8) :w00t:

Si credeti-ma, sunteti foarte norocosi! :shock:

In continuare, pe aceeasi frecventa propagandista, va urma: "Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur"
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2008, 20:29   #20
Neuptolem
Banned
 
Neuptolem
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,800
Aaa, uitasem, cum sa nu.
Vreau la modul serios cateva dezvoltari, explicatii, raspunsuri la urmatoarele intrebari (doar de catre cei ce au aceasta atributie sau au avut):

1) Care sunt infractiunile ce conduc la o bannare pe termen de trei zile? Ce trebuie sa faci pt a fi bannat 3 zile?

2) Care ar fi greselile de comportament forumistic ce duc la o bannare de 7 zile? De 15 zile. De o luna.

3) Ce pacate virtuale poate savarsi un ingregistrat al cinemagiei pentru a fi bannat 3 luni de zile? Dar 6 luni? Dar 9 luni? Dar 1 an?

Vreau raspunsuri obiective, concrete, daca se poate cu exemple (aici domnu' Pitbull are potentialul replicii ), fara amuzament*, fara umor**, fara ofuscari, fara nimic deplasat***. Si vreau sa fie respectate termenele impuse de mine interogativ, adica sa nu fie nimic interpretabil.

Desigur, sunt sigur ca va intrebati de ce pun aceste intrebari. Orice idiot ar putea intreba asta, dar nu orice idiot ar intreba asa ceva pentru scopul informatiilor pe care si le doreste Neuptolem. Simt o mare incertitudine pe acest forum, convulsii administrativ-politice, declinuri si cicluri reciclate la infinit prin trepidanta si nesiguranta, de parc-ar fi economia Romaniei sau bursa new-york-eza. Erau cateva precizari ale lui StefanDo postate dupa conflictul cu Mistah J, dar mi s-au parut scrise la urgenta, prea generale si intr-un final si-au dovedit lacunele: un exemplu sunt eu: unic si irepetabil.

Vreau Constitutie! Astept Legea, Regulamentul, Ingradirile, Limitele Maxime Admise - in fuctie de perioada de bannare dorita de mine doar dpdv informativ.

In continuare, pe aceeasi frecventa de unda lunga, pe alte topicuri, au loc memorabilele mesaje din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".

* / ** / *** = Exceptie Pitbull.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:46.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells