Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 06 Dec 2011, 16:52   #1
vyorel903
Novice

vyorel903

Daca poate cineva sa ma ajute as fi foarte recunoscator!

Caut un film imi aduc foate bine aminte o scena dar imi scapa numele daca puteti sa ma ajutati...

Deci o negresa trebuie sa isi prezinte iubitul parintilor ei (iubitul ei fiind alb)...cheama un taxi(taximetristul era negru), ajung la parinti ei acasa tatal fetei incepe sa vorbeasca cu taximetristul crezand ca el e ginerele si nu cel alb care tot dadea jos bagajele din taxi fata ii spune lu` ta-su ca ala cu care vorbeste e taximetristul si asa incep certurile, iubutul fetei tot incercand pe parcursul filmului sa le demonstreze socrilor ca e destul de bun pentru fata lor chiar daca e alb.
vyorel903 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Dec 2011, 17:22   #2
White1
Guru

White1

Hmmm, intriga seamna cu cea din Guess Who's Coming To Dinner doar ca acolo fata era alba si baiatul negru. DIn cate stiu s-a facut si un remake in care rolurile sunt inversate- baiatul e alb si fata neagra, ca in filmul tau. Dar nu stiu daca are acelasi titlu.
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Dec 2011, 17:29   #3
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Originally Posted by White1:
Hmmm, intriga seamna cu cea din Guess Who's Coming To Dinner doar ca acolo fata era alba si baiatul negru. DIn cate stiu s-a facut si un remake in care rolurile sunt inversate- baiatul e alb si fata neagra, ca in filmul tau. Dar nu stiu daca are acelasi titlu.

Intradevar,este un remake cu Ashton Kutcher si Bernie Mac http://www.imdb.com/title/tt0372237/
Old 06 Dec 2011, 17:33   #4
vyorel903
Novice

vyorel903

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Originally Posted by White1:

Intradevar,este un remake cu Ashton Kutcher si Bernie Mac http://www.imdb.com/title/tt0372237/

asta e filmult ms <3
vyorel903 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules