Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

View Poll Results: V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia?
Da, desigur! 17 30.36%
Cred ca da. 5 8.93%
Nu stiu ce sa zic... 6 10.71%
Nu prea. 4 7.14%
Categoric nu! 24 42.86%
Voters: 56. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Feb 2010, 22:40   #81
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

tante gloria, duduie, doamna, shtii ce ii scrie pitbull lui als prin pemeuri??
Quote:
Pitbull a scris:
..Si chiar în eventualitatea absurdä cä as fi fost bannat cu adevärat, nu doar conventional, tot n-ai avea nici un motiv de satisfactie. Mult mai important decât activitatea sau prezenta mea pe forum e sä fie mentinut curat de scursori si gunoaie... O simplä bannare...? HALAL! Mi-as da un rinichi, un plämân, OCHII DIN CAP, numai ca sä apär de impostori toxici ca tine comunitatea pe care o iubesc, si cultura româneascä!
Deci, Tufi - zbârci! Tu esti cel ce-a luat-o în barbä, nu eu. Mai îvatä si tu sah - sau, dacä te depäseste, mäcar catä de-ntelege cä uneori aparentele însalä...
Altfel, tu cum o mai duci? Când mai vii pe-aici? In primävarä, am auzit - da? Ar fi minunat! Abia astept sä ne întâlnim - färä martori!
pai ishi cauta singur in coarne protejeul dumitale.

Last edited by manwithamoviecamera : 26 Feb 2010 at 22:43.
manwithamoviecamera is offline   sendpm.gif
Old 26 Feb 2010, 22:57   #82
keepwalking
Guru

keepwalking

dar vad ca practicile securiste capata amploare
denunturi, informari, violarea corespondentei, darea in gat, analiza grafologica, amenintari cu bata dupa ceafa, etc.
keepwalking is offline   sendpm.gif
Old 26 Feb 2010, 23:54   #83
Gospin
Comfortably numb

Gospin

Send a message via Yahoo to Gospin
efectiv NU STIU CE SA MAI CRED.
Cine spune adevaru'? cine minte? care este rezolvarea? s-a luat decizia corecta... ?
Old 27 Feb 2010, 07:48   #84
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by Gospin:
efectiv NU STIU CE SA MAI CRED.
Cine spune adevaru'? cine minte? care este rezolvarea? s-a luat decizia corecta... ?

de ce iti pasa?

Ambii sunt barbati, si destul de mari sa-si rezolve singuri problemele (chiar si cu pumnii, in ultima instanta). Conflictul e premisa progresului, e clar ca ambii pot aduce un aport important de opinii, si cinemagia ar castiga daca prezenta ambilor nu ar fi exclusa. Dar daca ei au o problema unu cu altul, pana la urma e treaba lor, si eu refuz sa iau vreo parte, mai ales ca argumentele fiecarei parti sunt susceptibile de ura irationala.

Last edited by marius_em : 27 Feb 2010 at 08:06.
marius_em is offline   sendpm.gif
Old 27 Feb 2010, 11:18   #85
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Daca de la un conflict virtual dintre 2 tabere s-a ajuns la amenintari cu folosirea violentei fizice in viata reala, atunci e grav fratilor!
Rapture is offline   sendpm.gif
Old 27 Feb 2010, 11:46   #86
Gloria
Super Moderator

Gloria

Imi pare rau, dar iar sunt fortata sa-l banez pe manwithamoviecamera. amenintari pe forum, jignirea unor useri („gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als„) etc. - 4 zile

keepwalking o face pe corinka „turnatoare„, apoi continua sa o jigneasca in acelasi fel. prin urmare si pe el il banez - 2 zile

La intrebarea V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia? eu inca nu am raspuns, dar o fac acum, si sper ca aceasta sa ramana si concluzia acestui topic. Si, totodata, pozitia oficiala.

As vrea sa revina Leo pe Cinemagia, dar acel Leo care scria pe forum despre filme...

Trebuie sa mai mentionez ca nu a existat nicio conspiratie intre mine si Pitbull, cum sugereaza Leo, legata de banarea lui Pitbull. A fost pur si simplu decizia mea. Si Pitbull a gresit, cum a gresit si Leo. Am motivat - deja - de ce unul a primit mai multe zile decat celalalt.

Last edited by Gloria : 27 Feb 2010 at 11:52.
Gloria is offline   sendpm.gif
Old 27 Feb 2010, 12:27   #87
Gloria
Super Moderator

Gloria

draga halebardule, nu ma vei determina sa pun aici un printscreen cu mesajul privat al lui Leo catre pitbull.
vad ca tot postezi aici acel reply al lui pitbull la mesajul lui leo. si te strofoci sa sugerezi ca ... ce anume?
Old 27 Feb 2010, 12:32   #88
Gloria
Super Moderator

Gloria

...Iar pitbull banat pentru ca a pretins (chiar daca doar intr-un mesaj privat catre leo, care anterior il persiflase) ca si-a negociat cu mine banarea!

Last edited by Gloria : 27 Feb 2010 at 12:35.
Old 27 Feb 2010, 12:40   #89
Gospin
Comfortably numb

Gospin

Send a message via Yahoo to Gospin
LOL, Pitbull it's that true?
Old 27 Feb 2010, 12:51   #90
Gloria
Super Moderator

Gloria

Redau un foarte mic fragment din mesajul lui leo catre pitbull, si-n acelasi timp imi dau primul avertisment ca o fac, desi ambii mi-au trimis mail cu textul integral al mesajelor private pe care si le-au adresat unul altuia. Ma voi autobana daca voi repeta asta, sau la prima incalcare a vreunei reguli a acestui forum. Insa, in situatia de fata, trebuie puse fata in fata ambele mesaje. halebardul a tot postat prinscreen-uri ale mesajului lui pitbull si pe acest forum, si pe un altul. Asa ca ma vad nevoita sa pun si eu (dar doar un mic fragment - prima propozitie practic).

iata ce i-a scris Leo lui Pitbul -

deci LOL
mie mi se rupe, k orcum intram p forum cind & cind, dar pt tine... ouch!, that must hurt real bad ;P
+ k esti atit de clueless incit nu ti-ai dat seama k ASTA a fost scopul meu all along & k te-am manipulat cum am vrut k sa-ti dai in petic - dar deh, TU ai fost fraierul care s-a laudat cu asta PE FORUM )
Old 27 Feb 2010, 12:54   #91
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

mie nu-mi vine sa cred ca cei doi oponenti in aceste adorabile schimburi de mesaje au peste 50 de ani. si ca altii de vreo 40 se desfata scurmand rahatul...

cred ca e momentul sa punem punct acestui topic, lucrurile sunt extrem de clare acum
Old 27 Feb 2010, 13:09   #92
Gloria
Super Moderator

Gloria

Datorita lui StefanDo, hale va ramane in memoria colectiva cinemagista ca the muckraker.

Totodata, cred ca punctul la care se referea StefanDo se poate pune numai inchizand topicul.

Last edited by Gloria : 27 Feb 2010 at 14:11.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules