Voyagers

(2021)

Călători

Poster Voyagers Poster Voyagers

Sinopsis Voyagers

Voyagers

Plasat în viitorul nu foarte îndepărtat, Voyagers spune povestea a 30 de tineri, femei și bărbați, trimiși în spațiu în căutarea unui nou cămin. Misiunea, care ar trebui să se întindă pe mai multe generații, împinge echipajul către nebunie pe măsură ce fiecare membru cade pradă instinctelor primare. Curând, ocupanții navei nu vor mai ști dacă pericolul se află în întunecatul cosmos sau în ei înșiși.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

AGC Studios

Distribuitorul international

Lionsgate

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 03 Mai 2021 17:37
E un scenariu care poate fi ceva posibil in viitor.
4 2
hitman78 pe 02 Mai 2021 17:34
Un sf mai pentru adolescenti cel putin asa mi-a lasat mie senzatia.Nu regret timpul pierdut dar nici nu mi-a dat vreo mare satisfactie l-am luat ca ce este si ce s-a vrut sa fie.Sper sa nu vina marii savanti spatiali si sa critice erorile din film e un sf luati-l ca atare.Ca plusuri ritmul bun si ceve tensiune amplificata spre final.
3 1
mdmmcj pe 02 Noiembrie 2021 21:59
Cea mai distructivă ființă este omul. Atât pentru el cât și pentru tot ce îl înconjoară. Noi nu merităm să mai trăim prea mult pe pământul ăsta. Suntem prea odioși..
2 1
misumosu pe 08 Aprilie 2021 13:20
Așteptăm și acest film creat de cei de la Netflix care în ultima perioada au făcut file destul de bine. Revin cu un comentariu după ce voi viziona filmul.
2 4
cristianboia pe 30 Ianuarie 2022 13:52
E un SF mai divers de altele, bineînțeles ca trebuia să fie varata și tema cu clima și schimbarea ei. Pe total e un film bun, nu te plictisești.
1 0
iulia101990 pe 05 Martie 2022 00:50
Cred ca voi ati vazut alt film, n-ai cum sa spui ca mizeria asta este un sf bun. Un film pentru copii de 5 ani . Nici 2 nu i-as da. Nu va pierdeti timpul ‘nn
1 1
petricaciobanu pe 07 August 2021 01:43
un film destul de bun
unde poate duce dorința de a conduce cu orice preț, pizma, răutatea, minciuna, teoria sunt liber să fac ce vreau că asta ține de drepturile omului și cât de ușor se pot suci mințile oamenilor. SF-ul e de fapt un laitmotiv, de fapt e vorba despre caracterul schimbător a omului.
1 1
pisicuta1 pe 21 Mai 2021 20:58
un sf interesant.cu abordarea unui altfel de subiect!
1 1
cinemacity pe 29 Aprilie 2022 22:23
Un grup inocent de copii, abandonati intr-un loc inaccesibil, pusi in fata unei situatii care ii determina sa isi arate natura umana ... daca ati citit vreodata Imparatul Mustelor, veti intelege asemanarea dintre acest film si cartea lui W.Golding.
Filmul detine brutalitatea romanului Imparatul Mustelor, incapsulata intr-o lume futuristica, in genul filmului "Passengers" -dar cu o putere dramatică redusă, despre o misiune interplanetară provocată de o explozie hormonală.
Pe cand romanul contureaza usurinta cu care poate fi corupta o minte tanara, fara posibilitatea de remediere in lipsa unui set de valori, a unei civilizatii consacrate, filmul
restabileste in deznodamand increderea in umaninate si speranta ca va putea alege binele.
Distributia solida precum si modalitatea de design a navei spatiale cu nesfarsitele coridoare ce devin benzi de sprint creeaza… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Voyagers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells