Top Cat

(1960)

Top Cat

Poster Top Cat Postere Top Cat

Sinopsis Top Cat

"Top Cat" spune povestea unei gasti de pisici conduse de liderul lor carismatic Top Cat. Cu abilitate si obraznicie, Top Cat intodeuna va incerca sa se imbogatesca jucand jocuri de noroc, sa manance gratuit sau sa pacalesca pe cineva, dar el este intotdeauna urmarit de ofiterul Dibble, de unde vor rezulta o serie de intamplari haioase.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 18 Februarie 2012 09:43
un serial genial , pe care il urmaream de fiecare data pe Cartoon Network cand eram mic ... personajele atat de bine creionate , aventurile pe masura , incat nu aveai cum sa te plictisesti la el ( era imposibil ! ) , si situatii din cele mai diverse , dar intr-o maniera extrem de placuta . cat de rau imi pare ca nu mai ruleaza la TV , copiii din ziua de azi nici nu stiu ce pierd !
1 0
octavinspector pe 5 aprilie 2012 23:57
Yes sir !! cata dreptate ai....
Manusa pe 25 Septembrie 2011 09:02
Un serial cu mate foarte bun. Cat de vechi sunt aceste desene si cat de bune au fost.....ma uitam cu interes cand eram mic :)
1 0
cristi23 pe 27 August 2010 16:28
merita vazut
este un serial animat despre o gasca de mate din new york,e tare hazliu si cred ca e portie buna de ras in aceste vremuri parca lipsite de momente comice
1 0
Raluca87 pe 19 August 2018 12:49
Ce desene bune erau pe vremuri pe Cartoon Network! Am crescut cu aceste minunate animatii. Ce imi mai placea Top Cat, nici nu stiam ca sunt atat de vechi. Copiii din ziua de azi nu au habar ce desene animate erau pe vremuri pe CN!
0 0
mihai1231 pe 03 Februarie 2011 18:25
Top Cat: Choo Choo you get the milk.Fancy you get the diapers.Brain the safety pants.Beny the close line and Spook the blankets.
Spook: Aaa what about you T.C like what you gonna do?
Top Cat: I'm gonna stay right here and do what all fathers are busy to do.
Spook :Like what man?
Top Cat: like I worry.
GENIAL:))

0 0

Spune-ţi părerea despre Top Cat

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells