Thoroughbreds

(2017)

Bine-crescute

Poster Thoroughbreds Postere Thoroughbreds

Sinopsis Thoroughbreds

Mai mult
Thoroughbreds

Thoroughbreds (2017) urmărește povestea a două prietene din copilărie, Lily și Amanda, în timp ce se reconectează în orașul Connecticut, după mulți ani de separare. Lily s-a transformat într-o adolescentă strălucită, din clasa superioară, cu o școală internat pe foaia matricolă și un stagiu râvnit pe CV-ul ei. Amanda a dezvoltat o inteligență ascuțită și o atitudine deosebită, dar toate în procesul de a deveni exclusă social. Deși inițial par a fi total în dezacord, perechea se sudează avand la baza…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Thoroughbred

Produs de

Big Indie Pictures

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Exotic pe 02 Septembrie 2018 16:42
Nu stiu de ce are o nota asa de mare pt ca este un cacat de film.Dupa 20 de minute n am mai suportat,ma luase un somn imens.Toata actiunea se rezuma la discutiile intre 2 psihopate minore,si cum sa moara tasu uneia.Bullshit.
2 7
elianna pe 24 Ianuarie 2019 18:59
Un film obositor, plictisitor si teribil de lent. Doua adolescente psihopate pun la cale uciderea tatalui vitreg al uneia dintre ele.
1 3
Salbaticul pe 03 Ianuarie 2023 00:20
Un review, 50 caractere, un review, 50 caractere, un review, 50 caractere, un review, 50 caractere=2. Totală pierdere de timp.
0 0
FlorinMovieFreak pe 05 Mai 2020 14:31
Thrill
Un dark comedy thriller cu iz de neo-noir, cu cadre lente si pline de suspans. Dialogul este foarte bun si mi-a placut evolutia lui Lily, de la cea inocenta la cea matura.

Nota 7/10

0 3

Spune-ţi părerea despre Thoroughbreds

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Thoroughbreds
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells