The Weekend Away

(2022)

Un weekend departe

Poster The Weekend Away Poster The Weekend Away

Sinopsis The Weekend Away

The Weekend Away

Un weekend în Croația scapă de sub control în momentul în care o femeie (Leighton Meester) este acuzată că și-a ucis cea mai bună prietenă (Christina Wolfe), iar eforturile ei de a descoperi adevărul conduc la dezvăluirea unui secret dureros.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Netflix, 42

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
demmonika pe 02 Mai 2022 13:09
asa si asa
Actori necunoscuti,dar cu ceva potential,e plictisitor putin la inceput apoi sunt cateva momente bune.Merita vazut cu prietenii intr-o seara.
Tema filmului:Actrita principala se duce intr-un city break cu prietena ei in Croatia sa se distreze.Dupa o seara la club ,dimineata cand se trezeste prietena ei era disparuta si trebuie sa afle ce s-a intamplat cu ea.

1 0
Dragos.87 pe 30 Octombrie 2022 02:25
Filmul începe foarte interesant și are multe momente de suspans dar sunt prea multe ruperi de ritm..Nu m-a dat pe spate, recunosc, însă nici nu m-a plictisit,recomand cu incredere..!
1 1
mladitza pe 04 Decembrie 2023 18:24
Thriller de duzină, dar reușește totuși să captiveze.
Probabil dacă actrița din rolul principal ar fi fost mai bună și filmul ar fi fost ceva mai bun. Un scenariu clișeic, cu schimbări de situație căutate. Pe mine însă m-a relaxat vizionarea acestui film, care merită văzut măcar pentru imaginile superbe din Croația și pentru cadrele din acea vilă fancy, în care se puteau închiria apartamente de lux. Dintre actori mi-a plăcut doar Ziyad Bakri, are rol secundar, dar când apare umple ecranul cu carisma sa.

0 0
GeorgiaNNN pe 07 Aprilie 2022 21:33
Film făcut pe timp de pandemie, 6-7 actori in tot filmul care apropo este lung aprox 1h40min. In prima jumătate era sa mai ia somnul, apoi încet încet capătă o intriga, actorii sunt praf, slabi rău , actrița in rol principal s a descurcat bine, mi a plăcut de ea.
0 1
liana10 pe 17 Iulie 2022 01:46
Previzibil, deci slab. Cazul clasic când soțul te înșeală cu cea mai bună prietenă a ta. De aceea e bine să nu ai niciodată o bună prietenă.
0 2
Dragos.87 pe 29 aprilie 2023 15:31
Ce de inapți pe site-ul asta, nu mai povestiți proștilor despre ce se întâmplă in film, doamne ce de idioți.

Spune-ţi părerea despre The Weekend Away

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells