The Wait

(2021)

Așteptarea

Poster The Wait Poster The Wait

Sinopsis The Wait

Versiunea modernă a romanului clasic din 1893 „The Vicar's Wife”, de Juhani Aho, filmul e o poveste despre o femeie care trece printr-o bătălie emoționantă între rațiune și pasiune. Teme universale, precum iubirea, onestitatea și dorința, intră în joc pe o insulă din arhipelagul finlandez izolată de lumea afectată de o pandemie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Horatiucrisan pe 14 Aprilie 2023 13:02
Un triunghi amoros, o regăsire a iubirii din tinerețe intr-un loc uitat de lume dar per ansamblu un film plictisitor, anost ca mai toate filmele nordice, presărat pe alocuri cu scene nud și se sexuale.
1 0
Edddd pe 10 septembrie 2023 16:26
Cam toate filmele europene de azi sunt anoste pentru că ... sunt finanțate de state !... care mai și sunt neomarxiste pe ici pe colo cam peste tot !
R_Afc pe 28 Noiembrie 2023 10:52
Un film erotic de vară
Avem povestea unui predicator, a soției sale și a unui vechi prieten al predicatorului care vizitează cuplul și începe o relație cu frumoasa femeie. Acțiunea are loc în timpul verii, pe malul verde al unui lac din Finlanda rurală. Toate personajele au aproximativ aceeași vârstă, în jur de 30 de ani. Niciunul nu este numit, într-o poveste care pune mai mult accent pe tăcere, orgasme și gemete decît pe cuvinte.

Atât Predicatorul, cît și Soția sunt încîntați de sosirea Prietenului. Predicatorul chiar explică faptul că Prietenul a injectat un sentiment de entuziasm și jovialitate în gospodăria lor, fără să știe că soția sa se bucura de o experiență mult mai profundă cu Prietenul ademenitor. Sexualitatea feminină este temelia acestui triunghi amoros. Nu lipsesc masturbarea și scăldatul în pielea goală. Scenele de sex sunt artificiale,… citeşte

0 0
lili22 pe 20 Iulie 2022 23:37
Mediocru.Dupa primele 10 minute am ghicit sfarsitul.
0 3

Spune-ţi părerea despre The Wait

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells