The Tenth Circle

(2008)

Acuzația

Poster The Tenth Circle Poster The Tenth Circle

Sinopsis The Tenth Circle

Ecranizare a unui best-seller american, The Tenth Circle spune povestea unei familii ale carei secrete bine pastrate ies la iveala dupa ce fiica isi acuza fostul iubit de viol.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Kelly Preston Kelly Preston Laura Stone Ron Eldard Ron Eldard Daniel Stone Britt Robertson Britt Robertson Trixie Stone
Michael Riley Michael Riley Mike Bartholomy Jamie Johnston Jamie Johnston Jason Underhill Jon Cor Jon Cor Seth
John Maclaren John Maclaren Vince Joey Campbell Joey Campbell Graduate Student Dawn McKelvie Cyr Dawn McKelvie Cyr Doctor
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

SLG Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lifetime Television

Țara

Canada

Site oficial

The Tenth Circle

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AndreeaJustMe pe 02 August 2013 22:12
andreea
unde naiba pot gasii filmul asta subtitrat!!!??:| am cautat de mi-a venit rau dar nu gasesc...si as doriiiiii sa vizionez acest film...cineva vreo idee...unde asa putea?
2 1
bizonul pe 19 martie 2015 07:21
Uite ca astazi 19.03.15 la ora 20,30 se transmite acest film, pe Pro Cinema. Nu cunosc cat de bun este, dar este singurul program care mai transmite cate un film la orele serii , atunci cand totii asteptam asa ceva. Televiziunile consacrate, TV.1, 2, Pro.Tv., Antena 1, National Tv., Prima, toate parca s-au vorbit si absolut toate doar idiotenii au in grila.Mai lipseste doar Tociu si Palade, "Tanti Florica " lui Florin Calinescu si idiotenia este completa. Ani si ani chiar si inainte de 89 seara era un film, bun , f. bun, mai putin bun , dar niciodata "cabralisme" si cate altele de prost gust si fara valoare.
cosmin_lazar pe 20 martie 2015 15:20
L-am vizionat aseara aproximativ in totalitate. Insa as dori sa il revad sau sa il recomand cuiva, dar nu il gasesc nicaieri . Chiar nu este nicaieri subtitrat?
luigi_vaduva pe 19 Martie 2015 10:20
Uite ca se intampla a doua oara sa fiu perfect de acord cu "bizonul".Eu ca si multi altii apelez la INTERNET sau DVD CA ALTERNATIVA,dar ma intreb de ce mama dracului mai platim"cablul"?Nu stiu ce se poate face,dar trebuie luat atitudine impotriva acestor pitigoi care ne-au isterizat cu porcariile etalate la rang de talent la T.V. Domnilor,ne-ati umplut ecranul si urechile de fecale.Celor ce iubesc arta si frumosul le doresc o zi buna si vizionare placuta!
1 1

Spune-ţi părerea despre The Tenth Circle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells