The Old Way

(2023)

The Old Way

Poster The Old Way Poster The Old Way

Sinopsis The Old Way

The Old Way

Cândva un pistolar vestit, Colton Briggs își îngroapă trecutul când se căsătorește și își întemeiază o familie. Ani mai târziu, Briggs suferă o tragedie personală când fiul unui bandit pe care l-a ucis cu mulți ani în urmă, se întoarce să se răzbune, ceea ce conduce la moartea soției sale. Însoțit de fiica lui, Briggs pornește să-l găsească pe ucigașul soției sale și să o răzbune.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: ciuciubau
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Produs de

Intercut Capital

Distribuitorul international

ACE Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 23 Ianuarie 2023 23:48
Can slabut filmul,chiar daca actorii mi-au placut.Parca finalul a fost mult prea abrupt.
2 0
Johnyboy pe 02 Martie 2023 13:29
Un film mediu
Am vazut filmul de curand, are o poveste bună doar că se vede că este un film de buget redus, totul se desfășoară foarte lent, actori slabi, fiind astfel cam plictisitor.
Destul de slab general vorbind dar din pacate putine filme bune se mai fac in anul 2023.
Nu recomand decat daca nu aveti altceva de vazut.

1 0
Sheev12 pe 20 Februarie 2023 13:30
Un alt film mediocru marca Nicolas Cage, care văd ca și-a însușit acest gen de filme rapid de făcut, dar fără altă implicație suplimentară. Nu pot spune că nu este un film de duzină, dar, dacă exista așa ceva ca un film de duzină cu o minimă seriozitate, atunci îl pot categorisi în acest fel, dar minima calitate nu provine, cum ne-am aștepta de la actorul "de marcă' ce figurează în subtitlul filmului, ci ceilalți actori din distribuție. Sigur că Cage joacă rolul impunător, de neclintit al unui cowboy din Vestul Sălbatic, însă aici eu văd doar un pretext pe care creatorii îl invocă pentru a ascunde sau masca sictirul cu care interpretează Cage rolul. Reclamații ar fi multe, prea multe, am evidențiat prima care mi-a venit în minte.
1 0
ciuciubau pe 15 Ianuarie 2023 16:55
Vechea cale
Sinopsis
Cândva un pistolar vestit, Colton Briggs își îngroapă trecutul când se căsătorește și își întemeiază o familie. Ani mai târziu, Briggs suferă o tragedie personală când fiul unui bandit, un bandit pe care l-a ucis cu mulţi ani în urmă, se întoarce să se răzbune, ducând la moartea soției sale. Însoțit de fiica lui, Briggs pornește să-l găsească pe ucigașul soției sale și să o răzbune.

1 1
user-61c368020171d pe 01 Ianuarie 2024 22:46
De mult nu am vazut un film asa plictisitor ,o lălăie si devine enervant la sfarsit faza cu eroul ..gretoas de laudaros. L.am urmarit pentru distributie.... recomand doar daca nu ai alta varianta de film.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Old Way

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells