The Defilers

(1965)

The Defilers

Poster The Defilers Poster The Defilers

Sinopsis The Defilers

Carl Walker Jr. și Jameison Marsh sunt doi tineri bogați și răsfățați care intalnesc femei, doar pentru propria lor plăcere misogina. Cand o intalnesc pe Jane Collins o tanara si naiva nou-venita in Los Angeles, ei o rapesc si o tin prizoniera in pivnita intunecata si umeda a unei case parasite unde ei isi satisfac dorintele carnale si furia pe aceasta frumoasa si lipsita de aparare tanara.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: cosmin742000
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 12 Noiembrie 2011 18:30
Doi tineri bogaţi şi răsfăţaţi care intalnesc femei, doar pentru propria lor plăcere misogina.Cand o intalnesc pe Jane Collins o tanara si naiva nou- venita in Los Angeles , ei o rapesc si o tin prisoniera in pivnita intunecata si umeda a unei case parasite unde ei isi satisfac dorintele carnale si furia pe aceasta frumoasa si lipsita de aparare tanara.

Ce nu am inteles eu , e de ce cei doi tineri , daca tot erau asa de instariti , trebuiau sa fumeze si filtrul la tigari ?
Cei doi tineri sunt incredibil de enervanti , imi venea sa le dau cu ceva in cap , deci , cred ca si-au jucat destul de bine rolul.
Filmul ,care sigur a fost interzis la vremea aceea , contine si doua scene (reusite de altfel) de spanking

0 0

Spune-ţi părerea despre The Defilers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells