The Clapper

(2018)

The Clapper

Poster The Clapper Poster The Clapper

Sinopsis The Clapper

Mai mult
The Clapper

După moartea soției sale, Eddie Krumble se îndreaptă spre Los Angeles în căutarea unui nou început și devine membru plătit în publicul spectator pentru un program TV, împreună cu cel mai bun prieten al său, Chris. Deși se chinuie din punct de vedere financiar, Eddie pare să fi evadat în sfârșit din problemele sale pe măsură ce formează o legătură cu angajata unei bezinării din zonă, Judy. Singura emoție reală a lui Eddie este povestea lui de dragoste cu Judy, un licar de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Produs de

Oriah Entertainment

Distribuitorul international

Momentum Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 02 Octombrie 2018 15:43
Ceea ce te doboara, te poate si ajuta... Important e sa stii sa-ti joci cartile.
1 0
elianna pe 01 Iulie 2018 22:02
15 minute de faima
Un om obisnuit, cu existenta lui comuna de zi cu zi, ajunge dintr-odata foarte cunoscut, expus fara sa stie si fara sa vrea de o emisiune TV. Existenta lui e data peste cap, isi pierde linistea, serviciul, iubirea. Cel mai mult il afecteaza pierderea iubitei, asa ca decide sa se foloseasca de faima dobindita si de mecanismul televiziunii pentru a-si cauta iubita. Scenariul este original, jocul actorilor destul de bun (tinind cont de faptul ca personajele interpretate au diferite tulburari emotionale).
1 0
claudiu-daniel-lugoj pe 27 Decembrie 2018 11:41
claudiu-daniel-lugoj
Un film neasteptat de bun despre un om simplu care aparea la televizor in diferite emisiuni sa aplaude sau sa puna o intrebare in emisiune,bineinteles ca totul era regizat.Asa a-si ducea existenta pe niste bani foarte putini.Asa asi facea audienta televiziunile pe seama unor sarmani cu problemele lor.Exact acest tip de emisiuni al regasim si in romania,bineinteles ca imprumutam tot ce e rau de la altii nu ce e bine.Un film placut de urmarit o comedie usoara care te atrage.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Clapper

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells