The American Standards

(2008)

Secrete intunecate

Poster The American Standards Poster The American Standards

Sinopsis The American Standards

Aflat la o rascruce dupa probleme in casnicie, Doc Jennings se intoarce in casa parinteasca la aniversarea zilei de nastere a mamei sale, Ann. Desi rudele si prietenii cred ca totul este bine, Doc observa in spatele aparentelor ca si parintii sai au probleme. Asa ca decide sa ramana acasa si dupa incheierea petrecerii si descopera secretele familiei sale aparent perfecte: minciuni, adulter si probleme de sanatate.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 19 Septembrie 2015 16:02
Barbati care au avut relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere
= James Brolin la 68 de ani are o relatie in acest film cu negresa la 30 ani Tia Mowry-Hardrict nascuta Tia Dashon Mowry . Nu este afroameraicana pt ca sa nascut in Gelnhausen, Hesse, Germ ania .

Un film despre viata unui barbat a carei sotie care se imbolnaveste de alzheimer .
Casele izolate , sunt bune pt o perioada a vietii . Dupa 60 de ani e mai bine de locuit intrun sat de vacanta pt batrani , statiuni pt batrani , centre pt batrani etc .. ..

Corin Nemec la 37 de ani se intoarce in casa parinteasca la aniversarea zilei de nastere a mamei sale . Descopera in spatele aparentelor ca parintii sai au probleme de sanatate , se mint , adulter ..

Restaurante dezavantaje = barbatii in varsta isi gasesc amante mult mai tinere decat ei .

citeşte

2 0
Pielea_Goala pe 27 septembrie 2015 01:27
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .

Spune-ţi părerea despre The American Standards

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells