Sun, Sand & Romance

(2017)

Dragoste la malul mării

Poster Sun, Sand & Romance Poster Sun, Sand & Romance

Sinopsis Sun, Sand & Romance

Plecata in vacanta cu iubitul care toata ziua munceste, Kate se reintalneste cu un bun prieten...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Óceánparti románc

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 21 Iunie 2020 03:12
nota 7 dragut ,simpatic
L-am vazut azi . Un film relaxant , poveste frumoasa , actori cu carisma marca Hallmark nu se putea altfel .Actorul principal este asa simpatic si carismatic, a facut tot filmul, finalul frumos si emoționant ca toate de gen .Merita un 7 din partea mea , fata de altele mai slabe acesta a fost frumos , relaxant si simplu de gen, mi-a placut actiunea .
2 0
Dragos.87 pe 04 Iulie 2021 22:04
Romantic,relaxant și mai ales înțelept..
Foarte bun acest film,l-am văzut cu mare drag și interes..are o poveste frumoasă și relaxantă care te bine dispune și din care ai ce învăța..unii oameni îți pot deschide ochii și te ajută să te redescoperi iar apoi îți dai seama de fapt ce e mai bine pentru tine..asta înseamnă că acei oameni pot fi o lecție dar și o binecuvântare..un film marca Hallmark care merită vizionat cu plăcere în orice clipă..
0 0
ioanaa_ioana pe 16 August 2018 20:17
Un el si o ea, doi slabanogi costelivi cu dintii p'afara tot timpul. Cred ca nu le-am vazut buzele inchise doua minute, un ranjet specific. Cea mai proasta pelicula. Nota 3.
0 3
bainca pe 22 iunie 2020 20:47
pentru tine Acei actori sunt foarte populari si mi se pare chiar urat sa ii criticati dupa fizic . Ce ai fii vrut unul gras sau cu muschi , cel mai prost evident ca nu este atunci de ce naiibi te mai obosesti sa te uiti si pana la final , a fost chiar un film simpatic pacat ca unii il ciritca superficial dupa fizicul actorilor pe bune . Vrei frumusete unica , joaca tu ca oamenii erau frumos in felul lor , ce ai vazut tu urat la ei , te-ai uitat bine la toate cadrele zambea dar statu si cu gura inchisa daca voi sunteti niste toxuni care nu zambiti niciodata bineinteles ca vi se pare ca altii care o fac sunt oribili Actorii erau chiar frumosii , cumparati ochelari de vedere daca nu vedeti bine . Cel mai penibil Review ever bazat pe fizcul actorilior care culmea sunt simpatici .Mod ala Romania nu ai ce pretentii sa ai

Spune-ţi părerea despre Sun, Sand & Romance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells