Stand Strong

(2011)

Poster Stand Strong Poster Stand Strong

Sinopsis Stand Strong

Daca pierzi totul, vei sta in picioare sau vei cadea? Matt Webster isi masoara succesul in functie de posesiuni. Desi in aparenta are tot ce ce are nevoie, mandria de a avea toate lucrurile nu ii implineste nevoia unei vieti traite cu scop. Relatii frante, izolare si durere pentru el si familia lui, acestea sunt rezultatele mandriei si a egoismului sau. Printr-o serie de crize financiare, Matt si familia lui raman fara nimic si astfel invata ce inseamna cu adevarat succesul.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.2
Bryce Bishop Bryce Bishop Andrew Turner Nathan Dobbin Nathan Dobbin Cameron Webster Ricky Egan Ricky Egan Rick Evans
Alison Trouse Alison Trouse Tara Webster John Muench John Muench CEO Zach Platt Zach Platt Brendan Webster
Bryan Moss Bryan Moss Brad Williams Barbara Resendes Barbara Resendes Barbara Meyers Alex Gilson Alex Gilson Jacob Webster
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 14 Februarie 2014 18:41
Un birocrat poate fi invins doar de un alt birocrat . In filmu asta o mama sclifosita , indaratnica , aroganta etc coborata de banci la un nivel de trai mult inferior standardelor cu care fusese obisnuita , isi gasesete nashul in alta mama mai modesta dar care se descurca fara credite ... In filmu asta produs probabil din bani de la una sau mai multe biserici crestine , se dovedeste ca cel mai bun credit la banca este cel pe care nu il iei .

Filmu asta ofera si un ex de cum ar fi bine sa se poarte o mama cu fiul ei care ii tot cere bani imprumut pt credite facute ca sa isi rasfete familia .

Daca pierzi totul, vei sta in picioare sau vei cadea? Matt Webster isi masoara succesul in functie de posesiuni. Desi in aparenta are tot ce ce are nevoie, mandria de a avea toate lucrurile nu ii implineste nevoia unei vieti traite cu scop. Relatii frante, izolare si… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Stand Strong

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi erotice
jinglebells