Spiderhead

(2022)

Spiderhead

Poster Spiderhead Poster Spiderhead

Sinopsis Spiderhead

Spiderhead SUB

O legătură puternică se creează între doi deținuți (Miles Teller și Jurnee Smollett) dintr-o închisoare ultramodernă, condusă de un vizionar (Chris Hemsworth), unde li se administrează medicamente care influențează emoțiile.
Bazat pe nuvela „Escape From Spiderhead”, scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Escape From Spiderhead

Produs de

Conde Nast Entertainment

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mariuszmeu pe 20 Iunie 2022 02:18
bunicel
actori buni , cadre bune , un film care , parca, anunta un iminent si pervers sfarsit al lumii , in cazne ... cred ca Nietzsche a spus ca imaginatia omului este limitata , ca omul nu isi poate imagina ceva irealizabil ... . din punctul asta de vedere, orice e posibil si filmele astea sadice, perverse care demonstreaza perversiunea si rautatea mintii umane intaresc ideea . .
1 2
xerses pe 18 Iunie 2022 10:34
Subiectul experimentarii unor droguri pe oameni condamnati nu este ceva nou. Filmul este bunicel, fara prea mari pretentii.
1 2
tony_mondyalu pe 31 Iulie 2022 15:33
dezamagitor, ideea nu e rea, insa punerea ei in practica este dezamagitoare...in ziua de azi nu se complica ei cu asemenea experimente, ei ni le pun direct in produsele pe care le cumparam de la magazine
0 0
hitman78 pe 24 Iunie 2022 22:46
Mi-a plăcut mai ales a doua parte,scenariu interesant joc actoricesc bun din partea lui Miles Teller și Chris H.Soundtrack foarte mișto.
0 2
dany6960 pe 25 Iunie 2022 19:38
Filmul incepe bine cu niste glume de autobaza de la noi. Sa vedem mai departe. Mai departe e un jeg Netflix, facut cu banii fraierilor care platesc abonament extra scump in toata lumea. Ar trebui ca toti sa ne inchidem abonamentele Netflix, Amazon Prime, HBO Max, Disney +, etc. Si astept cu nerabdare sa-l vad pe Chris Hemsworth jucand intr-un film porno ca numai acolo poate arata ceva, ca actor e zero barat, liniar si plat exact ca Tom Hanks.
0 3

Spune-ţi părerea despre Spiderhead

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Spiderhead
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells