Satanic Panic

(2009)

Satanic Panic

Poster Satanic Panic Poster Satanic Panic

Sinopsis Satanic Panic

Inspirat de fapte reale, filmul incepe cu o serie de "interviuri": un membru al Bisericii satanice care vorbeste despre "religia" sa si martori si victime ale unor ritualuri. Intamplarea care sta la baza scenariului este povestea unor tineri care au avut ghinionul de a-si petrece o noapte in natura, intr-un loc unde un grup de satanisti isi desfasoara ritualurile sangeroase. Daca va scapa cineva cu viata... ramane de vazut...

A contribuit la sinopsis-ul filmului: cap94xxll
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 2.5

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Crissa2010 pe 10 Ianuarie 2010 19:38
o mare porcarie
O porcarie de film. Stau si ma gandesc ce este in capul celor care fac astfel de filme cu low-buget pentru ca mie una mi se par o pierdere de timp si isi pierd banii de pomana, doar de dragul de a face un film. Nu merita sa-ti pierzi timpul cu aceasta porcarie. Nota mea este 2/10.
1 1
SpiderNight pe 18 decembrie 2010 21:49
bine zis!
cantauvali pe 27 noiembrie 2011 16:31
shut'up
LucaBlueBoys pe 18 August 2015 23:34
..
La inceput parea un documentar. Am zis ok, fiindca mereu m-au atras chestiile oculte. Dupa 10 min din film, am crezut ca o sa fie ceva in genul "The Blair Witch Project" si am zis foarte bine! Pana la urma s-a dovedit a fi o incercare jalnica de a trata un subiect vechi de cand lumea: un grup de pusti sunt rapiti si torturati in fel si chip de niste tipi imbracati in negru cu pentagrame la gat si care se inchina lui Lucifer. E penibil, o tampenie. Mi-am pierdut o jumatate de ora din viata pe filmul asta.
Nota 1. De ce? Pentru ca exista si pentru ca serveste drept model negativ. Nici la Zmeura de aur nu ar merita nominalizat.

0 0

Spune-ţi părerea despre Satanic Panic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells