Sailing Into Love

(2019)

Patru nunţi estivale

Poster Sailing Into Love Poster Sailing Into Love

Sinopsis Sailing Into Love

Profesoara de biologie Claire trebuie să jongleze între îndatoririle de domnisoara de onoare la trei prietene și predarea la o scoala de vara in locul ei preferat, Blue Island.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 18 Martie 2023 19:32
Mi-a plăcut, m-a bine dispus mult atât acțiunea poveștii, decorul cât și actorii..aceștia s-au potrivit foarte bine,mi-a plăcut chimia dintre cei doi..Un alt aspect este că deși acțiunea are loc într-un cadru relaxant, cei doi actori din rolul principal au reușit să-ți ofere o relaxare bine voitoare sufletului,un film marca Hallmark ce nu trebuie ratat.!
0 0
user-6149b458964b2 pe 27 Septembrie 2021 12:24
Superb film,peisajul îl ador. Povestea e frumoasa
0 0
forever_young_ pe 18 Iulie 2020 13:20
BUNICEL !
un film potrivit de weekend , o poveste frumoasa cu ceva accente dramatice , peisaje superbe ...daca va place genul merita vazut !
0 0
bainca pe 12 Iulie 2020 20:54
nota 7 dragut , diferit
L-am vazut azi .Într-adevăr diferit ca subiect fata de altele Hallmark nu mereu același si acest lucru este bun .A fost dragut , relaxant si placut de urmărit. Actorul principal este carismatic , simpatic si dragut - Chris McNally. Actrita este Ok cu toate ca nu am mai vazut-o până acum , sa descurcat binisor , eu cred ca toti actorii merita o sansa chiar si acestia noi, la început de drum , nu toti sunt facut la Hollywood, trebuie să mai fie si in alta parte .Revenind la film poveste placuta , drama nu prea mult romantism dar in schimb finalul : Unul dintre cele mai romantice care le-am vazut .Asta este plusul filmelor Halmark :Finalul , sărutul si momentele mici de romantism daca exista .În rest de familie bine mersi , de toate categoriile de vârstă. Merita Nota 7 din partea mea cu un plus pentru actori si final , în rest o dramă despre viata si sprijin simpatica.
0 0

Spune-ţi părerea despre Sailing Into Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells