Relic

(2020)

Relicva

Poster Relic Postere Relic

Sinopsis Relic

Relic

Când Edna (Robyn Nevin) dispare, fiica și nepoata ei încep căutarile. La scurt timp după întoarcerea ei, cele două încep să descopere o prezență sinistră care bântuie casa și care preia controlul asupra Ednei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Carver Films

Distribuitorul international

IFC Midnight

Țara

Australia, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 14 Martie 2021 13:14
Relicva
Filmul este mai mult drama decat horror, drama unei femei care vede cum mama se deterioreaza ca urmare a dementei. Plin de simbolism, o metafora a uitarii si pierderii identitatii - mama isi pierde amintirile si trecutul, se transforma, devine o relicva. Coridoarele ascunse ale casei sunt coridoarele intunecate ale mintii, din care nu mai reuseste sa iasa.
2 0
bainca pe 19 Mai 2021 01:31
nota 6 slabut dar totusi
Un film intradevar de Drama , pare ca ar avea accente Horror dar nu este asa , cel putin asa se dovedeste la final , un usor Thriller-Drama nu horror , interesant ca poveste dar categoria incadrata gresit , nu l-as revedea dar nici nu mi-am pierdut timpul fata de altele mult mai slabe , actorii au jucat ok , povestea ok dar horror lipseste , ii ofer un 6 totusi dezamagitor fata de ce ma asteptam sa vad , nu este cu bantuire
0 0
enigmatic.encounter. pe 17 Mai 2021 22:22
As vrea sa fi putut vedea mai bine metafora filmului, daca intr-adevar a existat o metafora, dar pentru mine a fost unul dintre cele mai proaste filme vazute.
0 1

Spune-ţi părerea despre Relic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Relic
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells