Realive

(2016)

Realive

Poster Realive Postere Realive

Sinopsis Realive

Realive

Marc este diagnosticat cu o boală care-i mai lasă doar un an de viață. Bărbatul refuză să-și accepte condamnarea și decide să apeleze la criogenie. Șaizeci de ani mai târziu, în anul 2048, devine primul om din istorie readus la viață. Abia atunci descoperă că iubirea vieții lui, Naomi, l-a însoțit în această călătorie într-o manieră la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

AKA

  • Project Lazarus
  • Proyecto Lázaro

Produs de

Arcadia Motion Pictures

Tip Ecran

normal

Țara

Spania, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 21 Mai 2017 23:28
Crio...spoiler!
Nu mi-a prea placut filmul.Insa ideea filmului e clara.Un om care stie ca va muri isi construieste in ultimele luni de viata o speranta ca salvarea lui poate fi criogenia.Fals.Nici el nu credea in asa ceva ca ar putea fi posibil, a vrut doar sa-si induca o speranta care sa-i faca mai usoara viata pana cand va muri.

Fimul este un fel de ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea indeplini.Culmea, chiar este criogenizat si readus la viata intr-un viitor destul de tehnologizat dar nu intr-atat incat sa poti fi si fericit...mai ales cand nu ai langa tine iubirea de-o viata.

Am spus ca nu prea mi-a placut filmul pt ca as fi vrut sa fie mai optimist facut.Filmul este anxios si deprimant iar lipsa fetei Naomi in viitor este iar un minus al filmului deoarece tot filmul astepti sa apara si ea, lucru care nu se intampla.In rest, nimic notabil iar ideea de baza este indubitabil… citeşte

3 0
margochirila24_69 pe 22 Mai 2017 07:35
Omul și-a dat seama că și-a apreciat propria viață, sub amenințarea morții sale iminente şi nu poate să facă față noii sale vieți trăind cu sentimentul că e captiv într-un corp străin. De aceea decide (din nou) să se sinucidă. Din păcate, nu-i nu este permis să facă acest lucru.
1 0
mihai_chindris pe 08 Mai 2017 01:18
Naomi
In incercarea de a se "salva" de la moarte, protagonistul isi asuma riscul de a se criogena si a trai cu speranta ca intr-o zi va avea un viitor mai bun. Reintors la viata, descopera ca o parte din el inca lipseste, si anume, Naomi, persoana draga lui. Golul din inima il face sa duca o existenta morbida, in ciuda sprijinului care i se confera din partea celorlalti. Filmul nu e stralucit, insa ii confera autenticitate nararea, care reuseste oarecum sa ii dea un plus in ce priveste calitatea.
1 0
xerses pe 15 Mai 2017 22:22
Eu cred ca acest personaj nu a stiut cu adevarat ce voia...Pe langa lipsa de sincronizare cu iubita lui, a aparut si inconsistenta a ceea ce vrea de la viata....
1 2
margott pe 03 Iulie 2018 17:43
Nemurirea e o utopie, si asa trebuie sa ramana; daca am trai o vesnicie, planeta s-ar suprapopula in doi timpi si trei miscari, am rade si resursele care au mai ramas, ar trebui sa se caute solutii alternative, care ar presupune alte costuri, asa ca ne place, nu ne place, trebuie sa acceptam moartea. De murit, oricum incepem a muri din clipa in care ne nastem, ma rog, biologic vorbind incepem sa murim de pe la 20 de ani cand celulele incep sa nu se mai regenereze atat de repede. E adevarat, sa mori cand ai o viata inainte (cazul personajului principal) e tragic, dar mai tragic decat moartea in sine e sa duci o viata careia nu-i gasesti sensul. Vorba lui Anne-Dauphine Julliand : Il faut ajouter de la vie aux jours, lorsqu'on ne peut pas ajouter de jours a la vie. Intr-o traducere personala : bucura-te de zilele care ti-au ramas, ca nu stii cand ti se termina ata. Fericirea trebuie cautata… citeşte
0 1

Spune-ţi părerea despre Realive

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi sf
Liste cu Realive
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells