Punct și de la capăt

(1987)

Punct și de la capăt

Poster Punct și de la capăt Postere Punct și de la capăt

Sinopsis Punct și de la capăt

Traumatizat de pierderea soției sale, inginerul Vasile se integrează într-un nou colectiv de muncă din provincie, la uzina ARO. Înduioșată de singurătatea în care se complace, Cristina îi înfrânge rezistența, apropiindu-se de băiețelul lui.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Distribuit in Romania de

Euro Entertainment Enterprises

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 08 Iunie 2014 11:08
Platitudine şi teatralism pe o idee bună
Un inginer văduv se transferă din proprie voinţă la Câmpulung Muscel pentru a se adânci în muncă, dar o femeie ambiţioasă reuşeşte să-i învingă rezistenţa sentimentală. Acest film este un amestec de comedie romantică şi dramă, în care problemele psihologice pe plan sentimental se împletesc cu problemele de producţie.

Ideea de la care a pornit acest film este una bună, dar scenariul nu reuşeşte să o adâncească suficient de mult. Provenit din teatru, regizorul Visarion Alexa realizează un film monoton şi destul de static, cu multe replici teatrale ce sună tare artificial. Personajele sunt caracterizate schematic, făcând ca spectatorii să nu poată empatiza cu ele, deoarece nu le cunosc motivaţiile. Interpretarea lui Ovidiu Iuliu Moldovan, combinată cu coloana sonoră formată din piese de muzică clasică, este singurul plus al unui film… citeşte

3 3
Deceoare pe 17 Martie 2024 14:21
Pe site-ul specializat în domeniul cinematografiei și numit Cinemagia, la paginile acordate filmelor nu sunt înscriși toți actorii (oamenii) care au participat la filmări conform genericului de la începutul și de la sfârșitul filmelor. Mai mult chiar nu sunt trecute nici rolurile în care au jucat. Dacă încerci să le completezi rubricile sau să le corectezi, nu te acceptă. Se merge pe principiul:”Decât mult și cu folos, mai bine puțin și prost.” Cât despre film, ca și în Toamna/Iarna bobocilor, se vede dorința unor femei de a acapara bărbații necăsătoriți. Mai mult se abordează viața sentimentală a oamenilor în detrimentul meseriei în care s-au calificat.
1 0
Vegetarian pe 29 Noiembrie 2013 04:34
Acest film elogiaza castigarea cursei Paris - Dakar de catre un autoturim ARO 240 , urmat de Mercedes si un Renault , cum apar si in film .. Pe net apare ca doar un Aro 10 ar fi castigat iar Aro 240 ar fi participat de 2 ori cu motoare , subansamble si echipaje franceze , dar nu ar fi terminat cursa , abandonând . Au schimbat comuniștii români știrile prezentate si in acest film ?

La 45 de ani Ovidiu Iuliu Moldovan "Traumatizat de pierderea soţiei sale, este inginerul Vasile . El șise integrează într-un nou colectiv de muncă din provincie, la faimosul ARO. Înduioşată de singurătatea în care se complace, Cristina îi înfrânge rezistenţa, apropiindu-se de băieţelul lui, iar maşina câştigă raliul de la Cairo." - Tudor Caranfil - 2003 (Dicţionar de filme româneşti) .
Alte filme cu actori în rol principal între 40-50 de ani , în lista mea din… citeşte

1 4
Deceoare pe 3 februarie 2014 00:46
Este un activist PCR la editura cinemagia care nu permite oricui să completeze un sinopsis . Degeaba esti invitat : ''Completează sau corectează'' sinopsisul . Dacă nu faci parte din top 10 - utilizatori , nu ţi se acceptă . Pot să fie o mulţime de greşeli de tot felul , nu eşti lăsat să le corectezi .
nemotoujours pe 7 decembrie 2023 10:26
este "Raliul faraonilor", nu paris-dakkar. Citam: ""Dupa "Raliul faraonilor", in care a dobandit doua locuri I, atat la fete (ARO 10), cat si la baieti (ARO 242), la capatul unei confruntari dure, de la care n-au lipsit cele mai cunoscute frime de pe glob, detinatoare de vechi traditii in acest domeniu, ARO a fost declarat "cel mai bun autoturism de teren din lume"."
jacques969 pe 14 Septembrie 2011 16:39
Punct final
Film pseudo-psihologic, cu asa-zise probleme care, azi, nu mai intereseaza pe nimeni. O mostra de cinema tipic "Epocii de aur".
1 4
angel74dm pe 24 Octombrie 2022 18:28
Distribuție incompletă...
Din distribuție mai fac parte mulți actori români, în afară de cei 9 amintiți la rubrica „Distribuție”, începând cu George Constantin, Mircea Diaconu, Dinu Manolache, Jorj Voicu, Dragoș Pîslaru, Hamdi Cerchez, Ica Matache, Petre Gheorghiu, Mariana Mihuț și, nu în ultimul rând, Vasile Nițulescu... Pentru un site axat aproape exclusiv pe lumea filmului, omiterea acestora duce la...rușinicăăă... PS: ratingul este pentru film...
0 0
cosmin742000 pe 22 Septembrie 2016 21:29
Un dilm romanesc foarte bun , emotionant...................................................
0 5
eduard_stratan pe 10 aprilie 2022 20:38
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Punct și de la capăt

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Punct și de la capăt
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells