Pora umierac

(2007)

E timpul să mor

Poster Pora umierac Poster Pora umierac

Sinopsis Pora umierac

Mai mult
Pora umierac

Dorota Kędzierzawska deschide o fereastră către viața și anxietățile unei femei singure care-și așteaptă sfârșitul. O poveste alb-negru despre trecutul care nu poate fi recuperat și despre renunțarea la lucrurile pe care le posezi, înainte ca ele să te posede pe tine.

E timpul să mor
este povestea bătrânei Aniela, proprietara unui conac, frumos odinioară, acum în paragină. După mulți, mulți ani, își vede visul împlinit - redevine stăpâna propriei sale…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

AKA

  • Time to Die

Produs de

Tandem Taren-To

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Kid Film

Țara

Polonia

Site oficial

Pora umierac

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 11 Noiembrie 2011 14:15
Filmat alb-negru , este un adevarat recital , atat al regizoarei , cat si al celor 2 interpreti principali , o babuta si un caine(daca Meryl Streep ar vedea performanta actoriceasca a patrupedului , SIGUR si-ar goli vitrina de trofee considerand ca sunt luate degeaba, si Meryl Streep e o mare actrita)
4 7
aayana pe 01 August 2014 04:13
Aniela are 91 de ani și locuiește cu câinele ei într-un loc retras și liniștit. Casa confirmă cu ușurință vârsta femeii acum singură și conștientă că a venit timpul să moară. Filmat în întregime alb-negru, filmul este o introspecție emoționantă în lumea plină de amintiri a bătrânei, nu chiar atât de bătrână – spune ea – cât să fie nevoie să o însoțească cineva până acasă.

Universul interior al Anielei este în deplină armonie cu casa, locul plin de amintiri palpabile, dovezi ale existenței sale. Fiecare obiect din casă are o poveste și este îmbrăcat în bucurii purtate de mai multe ori, fiecare privire aruncată afară – acolo unde lumea mișună și-și scrie istoria – este o privire retrospectivă. Timpul Anielei este un interval deschis ce urmează să se închidă.

Singurii prieteni pe care-i mai are sunt… citeşte

3 1

Spune-ţi părerea despre Pora umierac

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells