Night Owls

(1930)

Night Owls

Poster Night Owls Postere Night Owls

Sinopsis Night Owls

Mai mult

Infractionalitatea crescuta din oras face ziarele sa ceara demisia sefului politiei. Acesta-i va cere unuia dintre politisti (Kennedy) sa prinda macar un hot in noaptea care va urma. Cum cel singurul mod posibil de a prinde niste hoti este ca el insusi sa insceneze jaful, politistul isi cauta colaboratori. Acestia vor fi Stan si Bran care dorm in parc si pot fi inchisi din aceasta cauza timp de 90 de zile pentru vagabondaj. Kennedy le promite ca dupa ce-i va aresta va aranja sa fie eliberati. Vrand sa…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

Produs de

Hal Roach Studios Inc.

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
carmen_angelus_romila pe 04 Octombrie 2018 08:29
Doar mana in mana cu politia nu au mai fost si iata-i pe cei doi infractori participand in modu-i caracteristic, jefuind formal locuinta de familie al comandantului politiei.
0 0
xerses pe 20 Ianuarie 2014 19:30
Chiar credeau bietii de ei ca pot ajuta politia? Sau politia nu a realizat cu cine are de-a face?
0 0
ciprian34 pe 09 Iunie 2012 18:52
Cel mai celebru cuplu de comedie din toate timpurile
0 0
cetateanu pe 24 Septembrie 2010 16:35
O comedie care ii are in prim plan pe celebrii actori Oliver Hardy si Stan Laurel care au format cel mai tare cuplu de comedianti Stan si Bran.
0 0
rrs85 pe 04 Aprilie 2010 20:36
Stan Laurel si Oliver Hardy au format, indiscutabil, cel mai de succes si cunoscut tandem al comediei de la inceputurile cinematografiei si pana astazi!!! Si mai mult ca sigur indiferent de trecerea necontenita a timpului tot in varf vor ramane, nu exista om care sa nu fi auzit de cei doi. Doar la scurta rostire (Stan si Bran) ca un reflex neconditionat zambesti, "Stan si Bran" s-ar incadra perfect ca sinonim al bunei dispozitii, al zambetelor senine!
0 0

Spune-ţi părerea despre Night Owls

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells