Nebenan

(2021)

În vecinătate

Poster Nebenan Poster Nebenan

Sinopsis Nebenan

Mai mult
Nebenan

Berlin, districtul Prenzlauer. Daniel (Daniel Brühl) e o vedetă de cinema, iar succesul e ceva normal pentru el. Apartamentul lui e elegant, ca și soția sa, iar bona se ocupă de cei trei copii. Totul este pus la punct, bilingv și gata pentru ca el să plece la o audiție în Londra, unde îl așteaptă un rol într-un film american cu supereroi. Când se duce la barul local din colț, el îl întâlnește pe Bruno (Peter Kurth). Așa cum se dovedește, Bruno a așteptat momentul acesta de mult timp. Astfel, acest bărbat…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
CineMAX
Vineri, 26 Apr 00:20
Cinemax HD
Vineri, 26 Apr 00:20

Caseta tehnică

AKA

  • Next Door

Produs de

Amusement Park Films

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jokeru28 pe 06 Octombrie 2022 13:39
Un film regizat de insusi actorul in rol principal, Daniel Bruhl, care joaca excelent! Pe mine m-a intrigat Bruno, un vecin ca un detectiv particular, care intelege si de ce a fost dat cu capul de farfurie si nu riposteaza. Suspansul curge lin, intreband privitorul ce reactie va urma si mentinandu-l sa stea acaparat pentru ce va urma. Il recomand!
3 0
lili22 pe 05 Ianuarie 2023 10:36
Scenariul e interesant, Daniel Bruhl joaca bine, nu e un film iesit din comun dar merita o vizionare.
1 1
blacksea_rider pe 23 August 2022 21:34
Berlin, districtul Prenzlauer Berg. Daniel este un star de cinema obișnuit cu succesul. Apartamentul lui la mansardă este elegant, la fel și soția lui, iar bona are copiii sub control. Totul este la vârf, bilingv și gata pentru ca el să plece la o audiție la Londra, unde un rol într-un film american cu supereroi îl așteaptă pe celebrul actor germano-spaniol. Intrând în barul local din colț, îl găsește pe Bruno stând acolo. Iar Bruno așteaptă acest moment de mult timp. Și astfel, acest om veșnic trecut cu vederea – unul dintre învinșii reunificării și o victimă a gentrificării,a ceea ce a fost cândva Berlinul de Est – se răzbună. Cu Daniel ca țintă..."Cineuropa"
1 1

Spune-ţi părerea despre Nebenan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Nebenan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells