Mignonnes

(2020)

Micuțele dansatoare

Poster Mignonnes Poster Mignonnes

Sinopsis Mignonnes

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.6
Vezi pe Netflix
Fathia Youssouf Fathia Youssouf Amy (as Fathia Youssouf Abdillahi) Médina El Aidi-Azouni Médina El Aidi-Azouni Angelica (as Medina El Aidi) Esther Gohourou Esther Gohourou Coumba
Bass Dhem Bass Dhem El Hadj Maïmouna Gueye Maïmouna Gueye Mariam Nathalie Afferie Nathalie Afferie CPE
Canelle Brival Canelle Brival Sweety Swag Michael Perez Michael Perez Vigile laser-game 2 Bilel Chegrani Bilel Chegrani Walid C.
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Cuties

Produs de

Bien Ou Bien Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AdriAdrianna98 pe 24 Septembrie 2020 11:17
Filmul pornește de la o idee foarte bună : efectu internetului și mai ales al sexualității mult prea promovate asupra copiilor, în special fetele care ajung să vadă în toate dansatoarele alea din videouri un model demn de urmat.
Din păcate se pierde, sunt scene mult prea exagerate mai ales că fetele chiar sunt minore, nu e ok să le expui în asemenea hal. Dacă doar dansau mai cumva să zicem, dar toate acele zoomuri pe părțile intime mi se par exagerate.
Știu că dansul, twerkul și conversațiile dintre ele sunt făcute tocmai ca să șocheze, să se vadă cum ajung să gândească și să vorbească copiii și ar fi fost în regulă dacă se opreau acolo. Nu sunt nici de extrema că Netflix promovează pedofilia prin filmu ăsta (WTF?) da nici nu mi se par ok multe scene.

1 1
El_KaPpa pe 20 Septembrie 2020 17:23
8,4/10
Traim niste vremuri in care majoritatea oamenilor se ofenseaza la orice, in societatea in care filmul devine tot mai mult controlat de corectitudinea politica si de teama de a nu supara activistii (indiferent ca sunt de stanga sau de dreapta). Singura vina a acestui film este ca a picat in era petitiilor, ong-urilor si a multimilor care merg pe manipularile altora fara a avea macar bunul simt sa vada inainte sa comenteze/noteze.
Legat de acest film, este unul in cel mai rau caz "bunicel" sau in cel mai bun caz "excelent", dar in niciun caz mediocru, slab sau de evitat. Pe mine m-a dus cu gandul cumva la Moolaadé (2004), un alt film care mi-a placut foarte mult si care spune lucruri extrem de importante, necesare, destul de direct. Cu toate ca prefer subtilitatea in transmiterea unor mesaje, in cazurile astea cred ca asa este cel mai bine.
Amy este o fetita de 11 ani dintr-o… citeşte

0 1
RusOvidiu pe 17 decembrie 2023 07:55
Deci cateva scene cu niste fetite de 11 ani care fac twerking nu sunt asa deranjante? pedo, pedo, pedo, pedo, pedo...

Spune-ţi părerea despre Mignonnes

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Mignonnes
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells