Les Cyclades

(2022)

Două bilete spre Grecia

Poster Les Cyclades Poster Les Cyclades

Sinopsis Les Cyclades

Mai mult

Blandine a divorțat de curând și încearcă să-și refacă viața. Magalie, fosta ei cea mai bună prietenă, e zgomotoasă și neînfricată. Aceasta reapare în viața ei și cele două pornesc în călătoria la care au visat de când erau adolescente: în Amorgos, locația incredibilă unde s-a filmat „The Big Blue”. Însă când ajung la destinație, ele își dau seama că vacanța lor de vis nu merge așa cum au plănuit, deoarece acum au abordări cu totul diferite când vine vorba de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO
Miercuri, 01 Mai 12:50
Joi, 02 Mai 08:15
HBO HD
Miercuri, 01 Mai 12:50
Joi, 02 Mai 08:15

Caseta tehnică

AKA

  • Two Tickets to Greece

Țara

Franta, Grecia, Belgia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mladitza pe 26 Noiembrie 2023 23:39
O comedie excelentă, ce-ți dă o stare de bunădispoziție, dar are și o latură dramatică bine dezvoltată, despre viață și prietenie. Peisajele sunt superbe. Actrițele din rolurile principale, Olivia Côte și Laure Calamy, sunt minunate, personajele lor au temperamente opuse, de aici și tensiunile în prietenia lor. Kristin Scott Thomas a avut rol secundar, dar esențial, aducând echilibrul emoțional.
Filmul are și câteva momente ușor patetice, probabil așa se explică nota de pe IMDB. Dar ținând cont de genul filmului (comedie), cred că ar merita mai mult.

2 0

Spune-ţi părerea despre Les Cyclades

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells