In Community

(2007) - Serial TV

In Community

Poster In Community Postere In Community
  • Rating

  • Premiera internațională

    27.01.2007

Sinopsis In Community

Serialul incepe de la intriga lui Jeff Winger, fost avocat ce este nevoit sa se intoarca la studii dupa ce diploma universitara este declarata invalida, deoarece diploma este din Columbia, si nu din Columbia University. Serialul se focalizeaza pe un grup de persoane cu care Jeff intra in contact la Greendale Community College.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Eyildr
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
catalina.m pe 06 Februarie 2011 11:14
!
Unul dintre cele mai amuzante si subapreciate seriale de acum.
6 0
Dubrasca pe 09 Ianuarie 2011 22:57
Si mie imi place sa il urmaresc, l-am descoperit cam tarziu dar continui sa ma uit si nu dezamageste.
3 0
Eyildr pe 25 Noiembrie 2010 22:31
Un serial extrem de bun, ce merita vazut! Personajele reusesc sa depaseasca aparentele steriotipe cu care media americana s-a obisnuit, iar umorul este bun si nu se bazeaza pe prostie cum fac multe din serialele de comedie americane. Primele episoade din sezonul 1 au fost un pic mai slabe, dar apoi serialul si-a intrat in ritm, iar sezonul 2 ce ruleaza anul acesta si anul viitor este deja foarte bun!
3 0
OwYBeS pe 04 Iunie 2011 15:40
Community e pur si simplu grozav.E amuzant, e foarte creativ si original si actorii joaca perfect rolurile lor.Razi non-stop.In ochii mei, e cel mai bun serial de comedie.
2 0
someone_who_dares pe 11 Ianuarie 2012 22:33
Cel mai tare grup de studiu ever :)). Este un serial super amuzant, Abed mi se pare cel mai genial personaj dintre toate :) Merita vazut ;)
1 0
Dany23 pe 11 Ianuarie 2012 15:22
Incantator!
Cred ca putem fi cu totii de acord ca multe seriale tv de comedie incep grozav, dar se consuma foarte tare si ajung sa se traga de ele pana devin foarte slabe(vezi Two and a half men). Community aduce un aer proaspat, de care serialele de comedie ducea lipsa. E ceva nou si fresh, plus ca aduna la o masa multe tipologii de oameni(ex: Abel-cinefilul). Community are un umor sublim si destept, probabil de aceea inca nu dispune de enorm de multe vizionari insa sper sa i se dea din ce in ce mai multe sanse si sa o tina tot asa. Un serial de care era nevoie, foarte frumos, inovativ si sublim.
1 0
Qube86 pe 06 Decembrie 2011 20:44
Join the funniest ''Community'' ever ! :)
In lipsa de ceva mai bun, am descarcat cateva episoade din acest serial destul de necunoscut la noi...Am ramas surprins de cat de amuzant este si nu ma refer la un umor ieftin si vulgar (desi mai sunt cazuri si aici) ci la un umor bun, de calitate, la un umor care intrece cu mult parodia ieftina a productiilor de genul ultimelor parti din ''American Pie'' (asta e exemplul care imi vine in cap acum)...Nu m-a plictisit deloc...Primele episoade sunt putin mai molcome dar dupa ce intrii in ''atmosfera'' serialului chiar nu-ti mai dai seama cum zboara episod dupa episod...Distributia este super...Chevy Chase este mega funny si m-am bucurat sa-l revad...Replicile se succed foarte rapid si intens (in unele momente) si sunt de cele mai multe ori foarte istete si spirituale ceea ce usureaza imens vizionarea episoadelor...Pentru cei care viziteaza pagina acestui serial si citesc din intamplare… citeşte
1 0
SilverKnight pe 08 August 2012 13:43
O comedie foarte inteligenta, are niste replici bestiale, faze foarte amuzante si bine gandite, ironizeaza de multe ori cliseele din filmele tipic americane:D Este super amuzant dar din pacate foarte subapreciat. Chevy Chase a spus intr-un interviu ca e atat de underrated serialul incat nici el nu urmareste Community:DD.
0 0

Spune-ţi părerea despre In Community

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu In Community
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells