Guled & Nasra

(2021)

Soția groparului

Poster Guled & Nasra Poster Guled & Nasra

Sinopsis Guled & Nasra

Mai mult

În fiecare zi, în Djibouti City, Guled și tovarășii lui stau în fața spitalului, așteptând următoarea ambulanță. Când au noroc, pleacă cu un cadavru de îngropat, în schimbul a câțiva bani. Nimănui nu-i place asta, dar cel puțin se au unii pe alții, iar Guled o are pe Nasra. Soția adorată a groparului suferă de insuficiență renală și e pe moarte, având nevoie disperată de transplant. Ca să plătească intervenția, Guled ar avea nevoie de cât câștigă pe un an,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5c9f8c2e87074 pe 06 Martie 2023 01:19
Un film care m- a impresionat prin capacitatea regizorului de a reda veridic suferințele unei familii dar și ale unui popor. Cadrele lungi din natura f frumoase. Frumoasa surpriza acest film.
0 0
blacksea_rider pe 11 Decembrie 2022 18:12
Guled și Nasra formează un cuplu iubitor, care locuiește la periferia orașului Djibouti împreună cu fiul lor adolescent, Mahad. Cu toate acestea, se confruntă cu momente dificile: Nasra are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală costisitoare pentru a trata o boală cronică de rinichi. Guled lucrează deja din greu ca gropar pentru a-și face rostul: cum pot găsi banii pentru a o salva pe Nasra și a menține familia unită? "Cineuropa"
0 0
lili22 pe 06 Noiembrie 2022 23:02
Am facut multe lucruri neobisnuite in viata, asa ca merge sa vad si un film facut in Djibouti.Nici nu a fost prea rau, merita o vizionare, mai ales ca a luat un premiu in Africa.
0 0

Spune-ţi părerea despre Guled & Nasra

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells