Forgiven

(2011)

Poster Forgiven Poster Forgiven

Sinopsis Forgiven

Este anul 1878 si Jake Kincaid numai ce a fost eliberat din inchisoare pentru o crima de care nu este vinovat. Inima lui cauta acum atat razbunare, cat si aurul pe care a fost acuzat ca l-ar fi furat. Kincaid isi incepe cautarea dintr-un orasel din California. Aici intalneste o femeie independenta, care face totul pe cont propriu si o fetita care la randul ei cauta ceva care ar putea sa-i umple inima.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.7

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 08 Februarie 2014 17:29
Iertat
Este anul 1878 si Jake Kincaid numai ce a fost eliberat din inchisoare pentru o crima de care nu este vinovat. Inima lui cauta acum atat razbunare, cat si aurul pe care a fost acuzat ca l-ar fi furat. Kincaid isi incepe cautarea dintr-un orasel din California. Aici intalneste o femeie independenta, care face totul pe cont propriu si o fetita care la randul ei cauta: ceva care ar putea sa-i umple inima.

Regia: Alan Autry

Cu: Starring Alan Autry, David Hart

Este un film western , difuzat online la Alfa Omega in 5iun 14 si la Neptun Tv in 8 feb 2014 ora 17,07 desi nu aparea in nici un program tv . Putine filme sunt oferite de televiziuni , pe net gratis .

0 0

Spune-ţi părerea despre Forgiven

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi western
jinglebells