Columbo: Columbo: Undercover

(1994)

Sezonul 12, episodul 3

Poster Columbo: Undercover Poster Columbo: Undercover

Sinopsis Columbo: Undercover

Columbo ancheteaza uciderea a doi barbati, avand la dispozitie doar o fotografie si misterul de un an al unei averi de un milion de dolari.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Peter Falk Peter Falk Lt. Columbo Ed Begley Jr. Ed Begley Jr. Irving Krutch Burt Young Burt Young Mo Weinberg
Tyne Daly Tyne Daly Dorothea McNally Kristin Bauer van Straten Kristin Bauer van Straten Suzie Endicott (as Kristin Bauer) Shera Danese Shera Danese Geraldine Ferguson
Harrison Page Harrison Page Detectiv Sgt. Arthur Brown Marianne Muellerleile Marianne Muellerleile Nurse Hilda Edward Hibbert Edward Hibbert Bramley Kahn
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Distribuitorul international

AXN

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 25 Iunie 2013 14:28
Pe urmele unei comori pierdute
Investigând o dublă crimă, locotenentul Columbo află de existența unei comori ascunse cu șase ani în urmă și trebuie să lucreze sub acoperire pentru a da de urma ei. Banii proveneau dintr-un jaf de la o bancă, iar toți cei implicați fuseseră uciși de poliție într-un schimb de focuri.

Acțiunea acestui episod este deosebită de cea a celorlalte episoade, activitatea sub acoperire a detectivului fiind o noutate. După ce a interpretat câteva roluri de spărgători în alte filme precum ”Happy New Year” (1987), Columbo se deghizează aici în gangster pentru a putea afla informațiile de care avea nevoie în investigațiile sale polițienești. Scenariul inteligent, interpretările bune, replicile spumoase, acțiunile pline de umor și rezolvarea ingenioasă recomandă acest episod ca pe unul dintre cele mai bune episoade ale serialului.

4 0
sabinalin pe 01 August 2013 12:10
Comoara
Un episod diferit fata de reteta clasica, intotdeauna diversificarea e buna cand e facuta inteligent. Aparitie speciala pentru Burt Young, un obisnuit al rolurilor secundare in filme cu mafioti.
1 0
gaga pe 05 Ianuarie 2009 19:22
asta chiar a fost misto si interesant.
0 0

Spune-ţi părerea despre Columbo: Undercover

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells