Border Run

(2012)

Frontiera crimei

Poster Border Run Postere Border Run

Sinopsis Border Run

În ciuda violențelor, o reporteră americană își caută fratele dispărut la granița americano-mexicană. Film inspirat de evenimente reale.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: MoshuXXL
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

AKA

  • The Mule

Tip Ecran

normal

Țara

Mexic, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Get0dac pe 13 Februarie 2013 06:28
Intrebarea mea ar fi....Billy Zane asta...mai joaca si el intr-un film bun ? Titanic sau Tombstone, deja par accidente in biografia lui. Cat despre Sharon Stone cred ca numai Stallone sa ii dea un rol in The Expendables 3 pentru a o mai reesapa...ca e dezumflata rau.
4 0
Manusa pe 17 Februarie 2013 14:31
Un film care m-a dezamagit, ma asteptam sa fie un film mult mai bun, are actori foarte buni in distributie...dar degeaba, cum spun si altii, Sharon Stone nu mai este ce a fost...din pacate.
3 0
laurentzyiu pe 16 Februarie 2013 01:11
Doamne ce film prost...
Chiar si pentru TV si tot ar fi un film slab... Sharon Stone nu mai e ce a fost odata, iar Billy Zane are un rol extrem de neinsemnat. Realizarea filmului lasa extrem de mult de dorit, pe scurt o pierdere de timp.
2 0
edbica2000 pe 23 Februarie 2013 03:08
Nu va riscati sa-l vedeti ... o sa plangeti (dupa timp sau bani)
Pe principiul reclama e sufletul comertului, am zi sa vad acest film ... numele lui Sharon atrage , nu ? Ei bine, in timpul asta cred ca mai bine gaseam o alta activitate. Ajungi sa te intrebi la un moment dat, daca Sharon nu mai are bani sa-si plateasca facturile de a acceptat un asemenea scenariu, ca sa nu mai zic ca interpretarea cat si regia sunt execrabile. Stau si ma intreb la urma urmei, ce D-zeu a facut-o pe Sharon un star ? Doar filmul cu Douglas ? In decursul filmului, la un moment dat exista o replica ce denota ca pana si scenaristul a uitat de care parte a granitei se desfasoara actiunea :D.
1 0
anne_annette pe 16 Mai 2014 04:06
e clar ca,parerile sunt indreptate spre structura filmului(regizor,actori,scenariu),pacat ca nu reusim sa extragem esenta,caracterul moralizator,acesta reprezentand defapt si scopul filmului.eu,cel putin,n am putut ramane imuna la faptul ca filmul prezinta o realitate,o realitate crunta in care traim chiar daca suntem in secolul civilizatiei si al legilor...din pacate,tot ce prezinta acest film e "oficialul"
0 0
ilcappo pe 13 Aprilie 2013 23:12
ffff prost!
un jeg de film si la propriu si la figurat! wasted time and money!
0 0
bizonul pe 19 decembrie 2017 07:15
Asa o fi dar mult mai "jegoasa" este treaba cu "Super cireasa de pe tort" ce ne-a omorat Prima in fiecare seara la aceasta ora. In comparatie, filmul este "mana cereasca".
grig33 pe 03 Aprilie 2013 12:20
Bunicel filmul cu Sharon Stone, numai ca m-am plictisit la un momendat cu toate ca a aparut filmul...
0 0
john_gotti pe 24 Februarie 2013 02:07
ce-au fost si ce-au ajuns...
film de serie B, cam la nivelul asta au ajuns sa "presteze" Stone si Zane...
0 0

Spune-ţi părerea despre Border Run

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Border Run
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells