American Carnage

(2022)

Carnagiu american

Poster American Carnage Poster American Carnage

Sinopsis American Carnage

După ce un guvernator emite un ordin de arestare a copiilor imigranților ilegali, tinerii proaspăt deținuți primesc oportunitatea de a scăpa de acuzații, oferindu-se voluntari ca să-i îngrijească pe bătrâni. Dar ei descoperă o conspirație, care-i pune în pericol pe toți.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 13 Martie 2024 23:08
Interesanta si intriganta goana asta a americanilor dupa emigranti, nu? Oare ei mai stiu cum s-au format, ca popor? Ce oameni au fost adusi pe actualul teritoriu al SUA? Stiu si tin cont de originea parintilor sau bunicilor lor? Au habar de ce vorbesc limba engleza si de ce celebreaza Ziua Independentei? Sunt atat de limitati incat vorbesc NUMAI limba engleza. Dar nu prea au habar ca TOATE oraselle lor sunt numite dupa orase cu istorie de sute de ani din alte colturi ale lumii. De ce, oare?
Mandri de ei, mare putere mondiala, dar putini stiu cum au ajuns sa fie asa de puternici. Si putini inteleg de ce sunt atat de agresivi.
O natie cu multi narcisisti, inclusiv la conducere, se vede unul si in primele secvente ale acestui film, personaj real, plin de el, care au impresia ca li se cuvine sa fie lideri.
Daca ar pleca din SUA toti emigrantii... astia smecheri care se cred… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre American Carnage

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells