Amazon Warrior

(1998)

Ultima amazoană

Poster Amazon Warrior Poster Amazon Warrior

Sinopsis Amazon Warrior

Mai mult

Într-un viitor îndepărtat lumea nu va mai fi așa cum o știm, ci se va apropia mai mult de evul mediu, când luptele pentru supraviețuire erau la ordinea zilei.

Tânăra Tara făcea parte din ultima familie de amazoane, restul grupurilor fiind eliminate de barbari. Asistand la moartea mamei sale aceasta își promite că nu se va încrede în bărbați și va face ce crede de cuviință pentru a supraviețui. După ani buni Tara ajunge o vânătoare de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: alex_il_fenomeno
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 18 Decembrie 2015 10:26
sunt si in Romania tinere mai ales studente sau absolvente , care se cred vânătoare de recompense nemaipomenite ca si cele din acest film . Multe scene cu fete in sanii goi in acest film ..

In anii 1930 -1945 Cel mai amarat criminal din arest cand descoperea ca un alt criminal din arest era evreu , nu conta ca era mult mai mare decat el . Il insulta , il agresa , il desconsidera si nu concepea ca iar putea face ceva . Este o conceptie sinucigasa pt o hiena sa atace un leu , si a unor femei sa atace barbati etc .
La ce a folosit ca soldatii japonezi au fost macelariti cu cruzime infioratoare de soldat indieni prost inarmati , tentati sa dezerteze , sa se predea , dar infuriati dupa ce au aflat ca japonezii au ucis batrani si bolnavi muribinzi abandonati intrun spital ? Japonezii iau ucis pana la ultimu pe cei care au indraznit sa le ucida compatriotii .

citeşte

1 0
Vegetarian pe 18 decembrie 2015 10:17
Oamenii adevarati fac alegeri bune .
alex_il_fenomeno pe 06 Ianuarie 2012 10:59
un film interesant , cu o viziune destul de sumbra asupra viitorului , mai degraba o degradare a omenirii in timp si o intoarcere in trecutul sarac tehnologic . povestea a fost buna , personajele credibile , insa am observat ca s-au strecurat cam multe greseli in film ... nu trebuia realizat pentru Oscar , dar producatorii nu si-au dat deloc silinta de a realiza ceva frumos ochiului ?
1 1
Iulidesprefilme pe 31 Ianuarie 2013 18:42
Un film (?) slăbuţ, slăbuţ...din mai toate punctele de vedere...
0 2

Spune-ţi părerea despre Amazon Warrior

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells