A Summer to Remember

(2018)

O vară de neuitat

Poster A Summer to Remember Poster A Summer to Remember

Sinopsis A Summer to Remember

Doctorita Jessica îsi iubeste meseria, dar nu orele de program prelungit. Întâlnindu-se cu Trevor în Fiji, Jessica creează și o prietenie cu Will, proprietarul resortului. În timp ce Trevor este un workaholic, ea vede că Will oferă liniște.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 19 Aprilie 2020 00:05
Film de vacanță
Jessica Tucker, văduvă și doctor, încearcă să împace munca cu familia. Pentru asta Isi ia o vacanță pentru a se apropia de fiica ei. Jessica își rezervă un sejur într-o stațiune din arhipelagul insulelor Fiji. Aici începe o prietenie cu Will, fermecătorul proprietar al stațiunii. Pe măsură ce Jessica și Will petrec tot mai mult timp împreună, ea începe să se relaxeze și să se întrebe dacă acest paradis insular îi poate oferi viața - și dragostea - la care a sperat mereu.
0 0
bainca pe 17 Aprilie 2020 23:06
nota 7 bun dar nu extraordinar
Un film frumos de familie vazut intr-o seara , nu este cine stie ce actiune dar este frumoasa povestea despre vacante .Poate am vazut filme mai bune de gen dar a avut o poveste frumoasa chiar daca actiunea nu ma impresionat . Pentru poveste si actori care si-au facut treaba ii ofer un 7 , bun de vazut o data , de relaxare
0 0

Spune-ţi părerea despre A Summer to Remember

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells